Şimdi Ara

Cbr 250r mı hyosung gt250r mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bu yaza 250 cc motorla başlamak istiyorum.Ninja güzel motor ama parça fiyatları+yakıt tüketimi+servis sıkıntısı yüzünden elemek zorunda kaldım.Bir çok sitede bu kıyaslama yapılmış birisi hyosung demiş birisi honda demiş.Honda 120-140 geçtikten sonra titrediğini söyleyenler var doğru mu ? Not:Boy:1.78 Kilo:83

• Tek silindir her motor o hızlardan sonra titrer.

Uzatmadan;
    Hız, şekil istiyorsan hyosung
    Kalite istiyorsan cbr

Burada söylemek istediğim hyosungun kalitesiz olduğu değil grenaj vs. gayet sağlam. Cbr ile karşılaştırılınca cbr'dan daha kalitesiz.
    Edit: Ben hyosungtan çok memnun kaldım kısmetse bu yaz gt250r'ı satıp hyosung 650 naked alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevilesi adam -- 20 Mart 2014; 21:21:43 >
  • Kardeşim peki hyosung güncel yakıt tüketimi nedir? parça durumu nasl .piyasada parçasını bulmak kolay mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ikiside çok güzel motorlar ama sen hangisinin tipini beğeniyorsan onu al ha benim zevkimi soruyorsan cbr daha iyi gibi ama gerçekte hiç hyosong görmedim sanırım gidip üstüne binip karar vermek lazım
  • Motor ömrü, sağlamlık ve yedek parça konusunda cbr250 daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 21 Mart 2014; 3:57:40 >
  • ben cbr derim. hyo'nun da artıları vardır fakat cbr çok ağır basıyor. Aslında herşey sen notere gidene kadar sürüyor. Teslim alıp o motora bindikten sonra pek pişmanlık kalmıyor.

kronik bir problem yoksa razı geliyorsun hyo imiş, honda imiş pek farketmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 21 Mart 2014; 7:19:14 >
  • Hyosung kalıplı ve haylaz duruyor.Çoğu gencin hayellerini süsleyen cinsten.Honda ise daha mülayim duruyor.Hondanın az yakması güzel.Hyosungun görüntüsü güzel.Yani ikisininde artıalrı eksileri var.En iyisi ikisiylede test sürüşü yapmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i
    5 ay önce açıldı
    Hangi 125cc motor alınır?
    7 ay önce açıldı
    125cc Scotter Tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Iki yildir hysunggt250r kullanicisiyim . Motoruma resmen asigim goruntusu icin aldim. Ve gayet memnunum. Tek sorunu parcasi pahali. Honda daha kaliteli ama honda kadar parca fiyati. Guclu. Cabuk suratleniyor. Cift silindir oldugu icin. Honda dan guc olarak ustun. Kalip ve gorunum olarak da. Yakit olarak honda az yakar. Fakat ne yakiyorki zaten. 20 lira ya 100 km bence cok degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.