Şimdi Ara

Cbr250r Alıcam Fakat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba r25 bekliyordum fakat fiyatı 14.500 oldu o kadar parayı vermek istemiyorum.Kawa ya ise pek sıcak bakmıyorum nedense ama güzel motor.Yakın bir tanıdıkta cbr 250r var 12 bin km civarlarında almayı düşünüyorum fiyat konusunda ne kadar eder pek bir fikrim yok size sormak istiyorum.Bu arada motor çokça extrası var bunlar rizoma elçik,spor manetler,spy 5000 alarm,blow off,katlanır plaka(manuel değil otomatik),sinyaller gömme ön ve arkada.Sizce ne kadar vereyim lastik bitik bu arada lastik alıcam satıcı 11 bin istiyor eder mi sizce.Şimdiden teşekkürler

• Emin olmamak ile beraber alinir diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duma

Emin olmamak ile beraber alinir diyorum

Neden hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Thecrow.

quote:

Neden hocam

O fiyatlara çıktıktan sonra temiz olduğuna inandığın motor için verilen 500-1000 lira fazlaya zarar olarak bakilmamasi gerektiğini düşünüyorum.

Netice de aldığın telefon 1 yıl da yari fiyatına düşüyor ama motor temiz kullanılır ise aldığın fiyata alici buluyor
    Al temiz temiz kullan satman gerekirse SAT.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thecrow.

quote:

Neden hocam

O fiyatlara çıktıktan sonra temiz olduğuna inandığın motor için verilen 500-1000 lira fazlaya zarar olarak bakilmamasi gerektiğini düşünüyorum.

Netice de aldığın telefon 1 yıl da yari fiyatına düşüyor ama motor temiz kullanılır ise aldığın fiyata alici buluyor
    Al temiz temiz kullan satman gerekirse SAT.

Hocam motor çok temiz ve bakımlı sahibi çok ilgi gösteriyor.O yüzden sonuna kadar güveniyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.