Şimdi Ara

CBW-700V SIP (Session Initiation Protocol) destegi, download bağlantı kesilmesi ve firmware

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Netmaster CBW-700V modem kullanmaktayım.
    üç sorum var:

1- Ürün brosurunde SIP (Session Initiation Protocol) destegi verdiği yazıyor ancak menüsünde ayarlarla ilgili bir bölüme rastlamadım.Cep telefonu uzerinde SIP programlarıyla voipbuster/poivy gibi siteler üzerinden kullanamaktayim ancak modeme normal analog telefon bağlayıp aynı işi yaptırabilmek amacım, nasıl mümkün olur?

2- İnternet üzerinden değişik sitelerden dosya indirirken bağlantı anlık sıfırladıgından sonuc alamıyorum zaman zaman..özellikle büyük dosyalar için..Download programı kullanıyorum..wireless da daha cok oluyor kablo baglantısına gore

3- Modemin yazılımını güncellemeyi denedim,yeni sürüm var ancak menülerden yine sonuc alamadım..özellikle bazı menuler kapatılmıs gibi geldi bana..ürün kablonet kampayasından gelen model

yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

CBW-700V SIP (Session Initiation Protocol) destegi, download bağlantı kesilmesi ve firmware

• 1. SIP desteği sadece şebeke üzerinden verilen telefon servisi için geçerli (türksat voip)

3. Yazılım güncelleme şebeke üzerinden otomatik yapılır, sizin yapacağınız birşey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.