Şimdi Ara

cc jantı ve zenon far hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, uzun süredir takip ediyordum , dedim artık bende yazayım. birkaç sorum var
    1. jettam için cc jantı almak istiyorum fakat ölçülerini belirleyemedim. 225/45/17 görsel olarak yanaklar kalın mı olur
    2. ist fatihte cander otomotiv diye bi yer var(sahibinden buldum) film 40 TL, zenon 38-60TL, kar paleti 41TL,
    muz silecek 2TL gibi komik fiyatlara, aradım ulaşamadımda, markalarını bilmiyorum o yüzden. sizce bunlar
    alınabilir mi veya tanıyan var mıI
    şimdiden teşekkürler.

• Bence CC jantı kullanabilirsiniz çok kaba duracağını zannetmiyorum , yol tutuş ve görsel olarak iyileşme olucak fakat konfordanda kaybedeceksiniz unutmayın..

Ayrıca hocam sahibindende birçok öyle ilan var genellikle müşteri çekmek için yapıyorlar ama fiyatlar pek mantıklı gelmedi uzun zaman kullanılacak aksesuar bunlar bir kere yapılıyor sonuçta biraz daha araştırmanızı tavsiye ederim..
  • çok teşekkürler. cc jant güzel ama ölçülerinin nasıl olacağına karar veremedim, 17 olsa yanak çok kalın yani etli durur mu. bu jantlar ince yanak güzel oluyor..
  • o 2 tl dediğin muz sileceği alma hocam. sabahları buzda çalıştırdığın anda kırılır.
    yağmurlarda filan iyi de. az çiledi mi çalıştırdın mı camı çiziyor iz bırakıyor. bimden aldığım 2 tl lik cam silecekleri. aerowiper markasıydı hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ari_han

merhaba arkadaşlar, uzun süredir takip ediyordum , dedim artık bende yazayım. birkaç sorum var
    1. jettam için cc jantı almak istiyorum fakat ölçülerini belirleyemedim. 225/45/17 görsel olarak yanaklar kalın mı olur
    2. ist fatihte cander otomotiv diye bi yer var(sahibinden buldum) film 40 TL, zenon 38-60TL, kar paleti 41TL,
    muz silecek 2TL gibi komik fiyatlara, aradım ulaşamadımda, markalarını bilmiyorum o yüzden. sizce bunlar
    şimdiden teşekkürler.

valla inanmazsın belki ama geçenlerde forumda da yer almıştı doğuş jant değiştirdi diye bi aracı garanti dışı bırakmış ki haksız değil adamlar.aracın orjinaline aykırı yapılan her değişim risk taşır kimse aksini iddia etmesin.bence jant işine bulaşma bulaşacaksan bile orjinal ölçüleri koru orjinal mal kullan.film yaptır tabi araç beyazsa hele çok yakışır

• muz silecek 2tl
    şaşırtıcı kesin bi b.. çıkar alma bence
    xenon diye beyaz ampul satıyorlar
    satıyoalr dikkat
  • bende vazgeçtim zaten sieleck ve diğerlerinden, ama jant bir arabayı anca bu kadar değiştirir, irileştirir mi yani:)) orjinal boyutlarının dışına çıkmamda, bi ayrıntı var yakalayamadığım onu araştırıyorum bakalım..ölçü aynı olmasına rağmen bazı araçlarda çok şık, sanki orjinalmiş gibi, bazılarında da iğreti duruyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW CC 19 JANT LASTİK ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

merhaba arkadaşlar, uzun süredir takip ediyordum , dedim artık bende yazayım. birkaç sorum var
    şimdiden teşekkürler.

öncelikle yanlış dusunuyorsunuz arabanıza aldıgınız jant ney olursa olsun buyuttugunuz yada kuculttugunuz zaman tur sayısı azalır yada artar. Sızın lastık alırken bakmanız gereken yanağın kalın yada ınce duracağı degıl aracınızın orjınal jant lastık ebatındakı yuvarlanma sayısana en yakın değerı tutturmanızdır. Eğer buna onem vermezsenız aracınız gerçek son hızı yansıtamaz ve çok yakarsınız. Kendı jazz ımdan ornek vereyım. Orjınal değerleri 175/65/14 ben jantı 15 takıcam yanı bır ınc buyutucem buna gore almam gereken lastık %2 hata payı ile 195/50/15 olmaktadır. tabanını ıstedıgınız bıgı kalınlaştırıp inceltebilirsin sana kalmış ama iş yanağa geldımı bu hususa dıkkat etmenızde yarar var.

Zenonları bende gordum super kalıte gibisinden bahsetmişler uygun fıyat ama ne olur bılemem bende takıpteyım.

• evet ama ben hala derdimi anlatamadım:) orjinal ölçülerim 205/55/16, tercih edeceğim jant 225/45/17, aralarındaki fark 0,38 gibi çok az bir fark var.100km hız 99,62. ama nette veya yanından geçtiğim jetta marka araçların lastiklerinin ölçülerine baktığımda(çok zor oluyor:)) bazıları çirkin etli görünüyor, bazıları çok hoş, bunun sebebi acaba nedir, kaçırdığım ne var??
  • quote:

evet ama ben hala derdimi anlatamadım:) orjinal ölçülerim 205/55/16, tercih edeceğim jant 225/45/17, aralarındaki fark 0,38 gibi çok az bir fark var.100km hız 99,62. ama nette veya yanından geçtiğim jetta marka araçların lastiklerinin ölçülerine baktığımda(çok zor oluyor:)) bazıları çirkin etli görünüyor, bazıları çok hoş, bunun sebebi acaba nedir, kaçırdığım ne var??

arabanın yere yakınlığı renk ve lastıgın yanak kalınlıkları olabılır. Fotoğraflı ornek verırsenız daha net anlatabılırsınız ve ben sıze daha ıyı anlatabılırım
  • resim zor ama nettekilere bi bakayım. birde yol dişli mi ne diyorlar, böyle v gibi, petlasın lastiğini kullansam nasıl olur. güvenlik ve içeri ses almaması önemli.
  • quote:

resim zor ama nettekilere bi bakayım. birde yol dişli mi ne diyorlar, böyle v gibi, petlasın lastiğini kullansam nasıl olur. güvenlik ve içeri ses almaması önemli.

Nokian V serisini arkadaşım denemiş süper lastık ıslak kuru yol ayırt etme dedı ucuz ve super bı lastık bende başka kısılerden nokıan' ın kalıtesını duymuştum ama araştırınca gerçekten şok oldum. Binlerce lastık arasından 1. seçilmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.