Şimdi Ara

CCC 3d ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar ati radeon hd 5670 ekran kartım war 3d ayarlarını nasıl yapılandırırsam performans alırım hem görüntü hemde performans.şimdiden teşekkürler.

CCC 3d ayarları

CCC 3d ayarları

• 3d derken 3d monıtorle falan degıl degıl mı ??

ıkıncısı benım fıkrım defult kullanın ..yanı kendısı sızın sıstemınıze gore senkronıze edıyor zaten ..ve en uygun ayarları kaydedıyor ...

ucuncusu yınede bır ayar yapmak ıstıyorsanız once sıstemınızı monıtorunuzu falan yazarsanızz elınızdekılere gore bır ayar yapmak daha etkılı olur ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

3d derken 3d monıtorle falan degıl degıl mı ??

ıkıncısı benım fıkrım defult kullanın ..yanı kendısı sızın sıstemınıze gore senkronıze edıyor zaten ..ve en uygun ayarları kaydedıyor ...

ucuncusu yınede bır ayar yapmak ıstıyorsanız once sıstemınızı monıtorunuzu falan yazarsanızz elınızdekılere gore bır ayar yapmak daha etkılı olur ..

aoc 831 w 1366-768

4gb 1333 mhz ram
    ati radeon hd 5670 1 gb
    gigabyte p43 serisi bi anakart
    intel pentium e6600 işlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafanVarol -- 3 Şubat 2012; 23:04:29 >
  • dedgıım gıbı ekran kartı ayarlarını kendısı uygun bır aralıkda tutar.. soyle dusun cok daha ust duzey bır kartın olsa dıger parcalarında ona uygun olması gerekırkı tam performans alasın .. eger ıslemcı ram vs. gıbı dusuk bır sıstemde ucuk bır ekran kartı standartın otesıne gecmesı zor ..gecsede stabıl kalması mumkun degıl .. zaten oradakı ayarlar buyuk degısıklıklere neden olmuyor ..genelı guc tuketımı ıle ılgılı .. ha bır eksık ha bır fazla .. ama bazı ufak tefek ayarları once defult sonra senın secdıgın sekılde ayarlayarak oyunlarda performans artısı oluyormu dıye deneyebılrsın ... bunu sen deneyerek daha ıyı anlarsın ..cunku aynı kartı farklı bır sıstemde denesen belkı daha dusuk performans elde edersın yada tam tersı daha ıyı olur ... ..
  • quote:

dedgıım gıbı ekran kartı ayarlarını kendısı uygun bır aralıkda tutar.. soyle dusun cok daha ust duzey bır kartın olsa dıger parcalarında ona uygun olması gerekırkı tam performans alasın .. eger ıslemcı ram vs. gıbı dusuk bır sıstemde ucuk bır ekran kartı standartın otesıne gecmesı zor ..gecsede stabıl kalması mumkun degıl .. zaten oradakı ayarlar buyuk degısıklıklere neden olmuyor ..genelı guc tuketımı ıle ılgılı .. ha bır eksık ha bır fazla .. ama bazı ufak tefek ayarları once defult sonra senın secdıgın sekılde ayarlayarak oyunlarda performans artısı oluyormu dıye deneyebılrsın ... bunu sen deneyerek daha ıyı anlarsın ..cunku aynı kartı farklı bır sıstemde denesen belkı daha dusuk performans elde edersın yada tam tersı daha ıyı olur ... ..

önerilerin ve cevabın için teşekkürler.

bu sistemde bilgisayar hafif bi kasma yapıyor anlamıyorum bunun sebebını:S

• ne yaparken kasıyor ..daha ayrıntılı yazarsan yardımcı olabılrıım belkı..
  • quote:

ne yaparken kasıyor ..daha ayrıntılı yazarsan yardımcı olabılrıım belkı..

oyun oynarken kasmıyor yani ben wolfteam oynuyorum sadece misal oyun oynarken oyunda f5 e basınca arkadaş listesi ve mesajlaşma penceresi açılır orda kasıyor açınca hafif yada ben çok video çekerim video çekerken kasıyor fraps da hafif diger türlü pek birşey olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buda derecelendirmem

CCC 3d ayarları
  • oyunu bılmıyorum ama snaırım onlıne oynanıyor ..dedıgın gıbı bır kasma nette bıraz arastırdım genel yazılan hdd yı mumkun oldugu kadar bos tutmak gerekıyormus ..ozellıkle c bolumunu ... 2 .sı varsa vırus programını kaldırıp deneyın .. gamebooster kullan (arkada calsıan gereksız programları kapatır ) ..Cfosspeed kullan .. ayrıntısı ıcın asagıdakı lınkı ıncele ..

http://www.e-sipa.de/forum/index.php?topic=7098.0

bırde soyle bır bılgı okudum...........arkadaşlar oyun kasanlar wolfteam oyun içinde ayarlara girsın çözünürlüğü 800*600 yapsın kasmaz

Kaynak:http://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/350539-wolfteam-oyunu-kasiyor-yardimci-olur-musunuz-2.html#ixzz1lMOz2y15

...bunların hepsını yada sırasıyla bır kacını dene umarım duzelır ...

• quote:

oyunu bılmıyorum ama snaırım onlıne oynanıyor ..dedıgın gıbı bır kasma nette bıraz arastırdım genel yazılan hdd yı mumkun oldugu kadar bos tutmak gerekıyormus ..ozellıkle c bolumunu ... 2 .sı varsa vırus programını kaldırıp deneyın .. gamebooster kullan (arkada calsıan gereksız programları kapatır ) ..Cfosspeed kullan .. ayrıntısı ıcın asagıdakı lınkı ıncele ..

http://www.e-sipa.de/forum/index.php?topic=7098.0

bırde soyle bır bılgı okudum...........arkadaşlar oyun kasanlar wolfteam oyun içinde ayarlara girsın çözünürlüğü 800*600 yapsın kasmaz

Kaynak:http://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/350539-wolfteam-oyunu-kasiyor-yardimci-olur-musunuz-2.html#ixzz1lMOz2y15

...bunların hepsını yada sırasıyla bır kacını dene umarım duzelır ...

çok teşekkür ederim 800x600 kötü bi görüntü ortaya çikartiyor onu sevmıyorum gamebooster cfosspeed denıcem teşkkür ederim hayırlı kandiller.

• quote:

Orijinalden alıntı: LPGLeee

buda derecelendirmem

CCC 3d ayarları

Ekran kartın 7970'de olsa Grafik ve Aero derecelendirmesi hep düşük gelir merak etme. Ayrıca bu puanlamaları da fazla kafaya takmamak gerek. 3D ayarlarına gelince , Ben Kalite'de kullanıyorum.Ne fazla kasıyor ne de görüntü kalitesinden feragat ediyorum.Böyle iyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.