Kendinizden şüpheniz mi var yoksa? |
Ccell ( İster 12 ay, ister 24 ay Peşin ödeme ) (2. sayfa)

-
-
yoooo
-
O zaman sorunda yooh.
-
efsanetten daha uygunu çıkarmı sence? internetlere çok para vermek bana afedersin koyuyor cidden
çünkü kalite zaten ortada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önemsizbiridir -- 28 Şubat 2025; 11:38:49 > -
Giriyor, koyuyor; pek çözemedim. Nedir bu merak; ifadeler şüphe uyandırıyor.
-
dikkatini çektiğine göre baya bi ilgi alanın... neyse konuyu dağıtmayalım
-
Sözün sahibi söyleyene aittir.
Konuyu dağıtmayalım; aboneyi toplayalım.
-
Ödeme icin link atcaklarmıs oraya odıycekmişiz bence uzak durulmalı
Diye soyleyebilirm arayişa devam
Hesaplı bilgin netbone alım durdurmuş var mı bu konuda bilginiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgim yok; firma yetkilisi Netbone ve 10UN vardı; pm den yazın isterseniz.
-
CCELL dediler, gidip baktık. Dedik bize metro verin 50/50. Sitelerinde 3500tl yazıp duru. Bizden 9000 artı kadeve isteyiverdiler. O da bize özelmiş. :))))
Sitenizde 3500 kdv dahil yazıp duru dedik. Güncellemeyi unutuvermişiz deyiverdiler. Hayırlı işler, bol güneşler dedik ve ayrıldık. Ya arkadaş aklına esen ISS açtı. Telefonculara döndü bu iş.
-
Belgesi ? Yanlış numarayı aramayasınız; hani taahhütünüz bitiyor diye, taahhütü olmayan aboneleri arayanlar gibi.
-
Yok dedem, sitelerinden başvuru yapıvedim. Aradılar, CCELL derler bize, başvurdunuz geldik dediler. Emme velakin, mehter maşıyla gelip İZmir marşıyla kayboldular.
-
Belgesi?
Dedemiz adresi mi karıştırdı acaba?
-
Dede, burası neresi? Bam bam bam.
-
12 ay peşin ödemede fiyat daha fazla gösteriyor sitede... WhatsApp hattından yazdım bakalım bağlantı ücreti yok dese de kurulum olarak isterler gibi. 300 liradan modem kira bedeli 70-80 olsa dahi buna geçeceğim sanırım Netgsm'den.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X