Ccell

-
-
bu yeni bir operatör mü hocam?
-
Türkiye'nin öncü alternatif telekomünikasyon sektörü lideri olan CCELL, teknolojiye dair yepyeni bir vizyon sunmaktadır. 2023 yılı itibarıyla faaliyet gösteren CCELL, kesintisiz iletişim deneyimi ve kaliteli internet hizmeti sunarak, müşterilerini modern dünyanın merkezine taşıyor.
-
-
Sizce nasıl Bi firma malum sizin bu konularda bilginiz fazla.. İst pendık suan kampanyalı olarak bu yada farklı iss arayısındayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'nin öncü alternatif telekomünikasyon sektörü lideri olan CCELL, teknolojiye dair yepyeni bir vizyon sunmaktadır. 2023 yılı itibarıyla faaliyet gösteren CCELL, kesintisiz iletişim deneyimi ve kaliteli internet hizmeti sunarak, müşterilerini modern dünyanın merkezine taşıyor. Türkiye'nin dört bir yanındaki kullanıcılarına, hızlı, güvenilir ve uygun maliyetli internet çözümleri sunarak, iletişimde yeni bir çağın kapılarını aralıyor.
-
merhaba fiberde modem ücreti dahilmi, fiber bağlantı ücretsiz mi geçmeyi düşünüyorum
Bende basvuru yapcam da kullanıcı kimse yok galiba yarın dusunuyorum hatta refenars olayı da varmıs
WhatsApp Hattı
Cihaz kiraaı, kur. veya akt. ücreti, arkadaş kampanyası hakkında bilgi için. Ona göre tercih yaparsınız.
-
-
-
bana giriyo hacı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önemsizbiridir -- 28 Şubat 2025; 11:16:47 > -
Anlıyorum.
-
arkadaş kampanyası diye insanların peşinden koşamam yada insanalrı belki yarın kapanacak bi firmaya musallat edip vicdan azabı çekemem
-
Bizim arkadaşlıklarımız menfaate dayalı değil diyorsunuz; yahni. Pravo.
-
bu işin ahireti de var diyorum..
-
buarada halen en uygunu efsanenet liderliğini koruyor. çok ilginç.... ismail amca dedik falan harbiden amca çıktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önemsizbiridir -- 28 Şubat 2025; 11:20:33 >
Benzer içerikler
- eve ilk defa internet bağlatma
- efsane net
- postmaster outlook
- netinternet şikayet
- netgsm ev interneti
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X