Şimdi Ara

CCNA sertifikası almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
17.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar kendimi network alanında geliştirmek istyorm itü veya bt eğitime gitmek istiyorum itü 20 hafta bt eğtim 14 hafta süresi pek önemli değilde acaba itünün 6 hafta daha uzn olmasının bir yararı varmı ilk defa gidicm ccna kursna
  • quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Merhaba arkadaşlar;
    Ankara'da ben de 2012'de Cliguru kurumunda CCNA eğitimi aldım. Yeri Kızılay'da, hocalar çok ilgililer, tavsiye ederim ben memnun kaldım.

Ben elektrik/elektronik mühendisiyim. Ankarada CLIGURU dan CCNA RS, CCNA Security ve CCNP RS egitimlerini aldım ve egitim sonunda sınavlarınada girerek sertifikalarınıda aldim, daha kurstayken iş buldum ve çalışıyorum. Kurs sırasında sektörden bir çok insanla sohbet etme imkanı buldum. simdide iktisat mezunu kuzenimi kayit ettirdik insallah kurslari ve sertifikalarını aldıktan sonra iş bulup çalışır. Cisco egitimleri için amacınız hem öğrenmek hemde sertifika almak ise CLIGURU yu tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamit yutak -- 6 Kasım 2013; 14:13:32 >
  • hamit yutak H kullanıcısına yanıt
    İşler nasıl hocam....
  • altrea kullanıcısına yanıt
    Bende şu an oradan sistem ağ uzmanlığı komple kampanyasından faydalanarak kursa başladım kurs hocasının dediğine göre o 3 sertifika maaş x 3 anlamına geiyor. Yani yaklaşık 8-10 bin tl kazanıyordur. Ama cidden zor, hele ccna başlangıcı iyi kolay gibi geçiyor kod yazmalar falan, ama sonradan protokoller var orayı baya çalışmak lazım, yinede işin ucunda doktor maaşı kadar iyi bir meslek var. Sorun varsa yaz, bu arada sertifikasyon ücretleride çok pahalı. Mesleğe başlamadan önce eğitim sertifikalar falan bi 6-7 bin tl yi buluyor. Sizi pek tanımıyorum ama meraklıysanız gaza geldiyseniz devam ettirin, çünkü ileride pişman olmazsınız, arkadaşın başına geldiği gibi direk kolundan tutarlar iyi bir maaşla başlarsın işe. Türk telekomdan çok açık var veya diğer network şirketlerinde cisco elemanı, security, hacker vs arıyorlar. Yıllık 30-40 ilan görürsün bu meslekten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az çok işin içinde olan birisi olarak tek başına CCNA hiçbir halta yaramıyor. Sadece " network bilgim var" diyebiliyorsunuz. Mutlaka ccnp ve üstü seviyelerde uzmanlaşmak gerekiyor ki düzgün bir yerde iş yapabilesiniz.

istanbul avrupada BT Eğitim anadolu yakasında AcademyTech i öneririm. İki tarafta da eğitim aldım.

BT eğitim de Turgut hocayı özellikle arayın. Eğer hala oradaysa ondan eğitim almaya çalışın derim.
  • konuyu hortlatmak gibi olmasın ama gerçekten lisede ccna 4'ünüde aldım ccnp sertifikalarını almaya uğraşıyorum staj yaptığım yer 3200 tl maaşla başlattı sakarya üniversitesi internet ve ağ teknolojileri uzaktan okuyorum lise mezunu olduğum halde 3200 lira maaş oluyorum üniyi bitirip ccnp alırsam 4-5 bin tl alırım diye tahmin ediyorum ama hedeflerim databaselerde çalışmak
  • Arkadaşlar merhaba,

Geçen sene almayı düşündüğüm fakat parasını yatırıp daha sonra vazgeçtiğim CCNA eğitimimi, olduğundan (1800 TL) daha düşük bir fiyata devretmek istiyorum. Eğitim kurumu Kadıköy AcademyTech. Kurum ücret iade talebimi olumsuz karşıladı ve ancak böyle bir yer değiştirme yapabileceğimi söyledi. İlgilenen arkadaşlar ya da tanıdıklarınız varsa batuerdem@calarsanat.com'a mail atabilirsiniz.

Teşekkürler.
  • Konuyu bir güzel hortlatmışlar :) Ben de belki bir yararım dokunur diye sizlere Ankara'da alabileceğiniz en iyi eğitimin Vektörel Bilişim'den alınabileceğini söylemek istedim. Daha önce ben de eğitimler aldım ve orada çalışan çok kaliteli eğitmen arkadaşlarım da var. CCNA ve CCNP sertifikasyonlarını çok rahat elde edebileceğiniz bir eğitim alabilirsiniz. Saygılarımla...
  • Konuyu hortlatıyım güncel olarak kursa giden arkadaşlar varsa tavsiyelere açığım. İstanbul'da önerebileceğiniz kurs var mı ?

• Bir hortta benden. Benimde oğlum hazirlaniyordu, dun online girdi sinava ve gecti. O universite başvurusu icin aldi, birde jawa sertifikasi alacak. 2.5 ay kursa gitti, 2.5 ayda evde calisti. Sinav ucreti 354 usd odedik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mockingjay kullanıcısına yanıt

hocam selamlar. ne yaptınız? Sertifika aldınız mı, işinize yaradı mı acaba?

• gaziisteyengenc kullanıcısına yanıt

Yok hocam işten güçten fırsat bulup alamadım. Şimdilik askıda araştırmayıda bıraktım

• mockingjay kullanıcısına yanıt

anladım hocam ben de network alanında kendimi geliştiriyorum. Tavsiye edeceğiniz bir şey var mıdır acaba?

• Hocam bende sizin gibi araştırdım birebir tecrübe etmedim ancak istanbulda oturuyorsanız bt akedemi iyi diyorlar bir bakın isterseniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.