Şimdi Ara

CCTV SİSTEMLERİ HAKKINDAKİ TÜM SORULARINIZI CEVAPLIYORUM.... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
30
Favori
78.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    IR ledleri göremeyebilirsin, takılma,
    Karıncalanma çok ise ledler yetersiz olabilir orası ayrı.
    Kameraya gelen gücü kontrol et. Adaptor yetmiyor olabiler
  • Zaten kabloyu yeniliycem birde adaptoru denerim tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMERKAHVECİ -- 9 Mart 2017; 20:4:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 2 katlı apartmanın içinde ki dome kameranın birisi no signal hatası veriyor. Dvrye gelen kablolara mı bakmak lazım ? 4-5 aydırr sorunsuz çalışıyordu.
  • Styric kullanıcısına yanıt
    genelde birisi kablosunu çeker misafirlerini ( çoğu zaman bina içi misafirleri ) göstermemek için, bi kontrol edin.
    ***Kamera tarafını
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01651

genelde birisi kablosunu çeker misafirlerini ( çoğu zaman bina içi misafirleri ) göstermemek için, bi kontrol edin.
    ***Kamera tarafını

Tavanda kablo kanalı ile yerleştirildi. Merdivensiz çok güç ulaşmak. Ama yinede bi bakmaya çalışacağım. Buat kutu tarafını mı demek istediniz hocam ? kamera tarafına ulaşamam büyük ihtimal. Kamera odasından bi kontrol edeyim.
  • Styric kullanıcısına yanıt
    Kameraya gelen kablolarda çıkma varmı bakın
    12v düzgün geliyor mu bakın.
    İki tarafın bağlantıları tamam ise kamera gitmiş olabilir
  • Merhabalar.
    Uzman arkadaşlara bir sorum olacaktı. CCTV nin kayıt süresini uzatmak için NVR sisteme 3 adet cihaz ve 72 TB HDD takıldı ve kamera çözünürlükleri düşürüldü. Şuanda 12 adet NVR ve 504 TB HDD kapasitemiz oldu. Yaklaşık 15 gündür takip ediyoruz fakat süre bir türlü uzamadı. max 110 gün olan süre hala 110 gün. Esik yaptığımız birşey mi var? Yardımcı olabilirsiniz sevinirim.
  • adigafuri kullanıcısına yanıt
    çözünürlük düşürmek yerine bant genişliğini düşürün.
    CBR leri VBR yapın, RAİD VAR İSE zaten kayıt süresi o kadar artmaz,konfigirasyonu göndermeniz gerekir.
  • Onur01651 cevabın için teşekkür ederim,
    Bir sorum daha olacaktı.
    Biz 3 ayrı kayıt havuzu oluşturduk. her birinde 4 NVR var, Biz bazı kamera görüntülerini daha uzun süre tutmak bazılarını ise daha kısa süreli tutmak istiyoruz. Mesela havuzun birine daha çok kamera atıp, diğerine ise daha az kamera atarak bu isteğimizi gerçekleştirebilir miyiz?; yoksa Hafızanın dolduğu andan itibaren diğer havuza kayıt geçişi oluyor mu? (Sistem: Pelco, Enduro ws5000)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigafuri -- 24 Mart 2017; 19:54:7 >
  • adigafuri kullanıcısına yanıt
    Pelco kullanmıyorum ama istediğiniz kameralar için max. kayıt süresi ayarlayabiliyor olmanız gerekir.
    Bi kontrol edin derim.
    Havuzdan havuza geçmesi sizin kısıtlamalarınızla alakalı
  • Merhabalar,

Apartmanımıza kamera taktırma kararı aldık. Tek apartman. 4 kamera takılabilir diye düşünüyoruz. 4'üde bina dışarısında olacak. Tahminen yaklaşık 2,5 metre yukarı montajlanacak. Apartmanın zemin katındaki pano odasına kayıt cihazını koyacağız.

Sahibinden.com gibi sitelerde çeşitli fiyatlara modeller var ama fiyatlara bakılırsa güvenilir değil.

Gece görüşü güzel belirttiğim mesafeden insan seçtirebilecek bir kamera önerisi, 4 kanallı Kayıt cihazı önerisi yapabilirseniz sevinirim.

Saygılar.
  • Merhaba, hocam benim dükkanda ahd dome kameralar var goldnet marka. Açıları normal 100 liralık kamera açısı işte. Yalnız iki tanesinde geniş açılı lense ihtiyacım var. Çektikleri alan biraz daha geniş olsun istiyorum. Kameraları değiştirmeden lens değişimi imkanı var mıdır ?
  • nargiletör kullanıcısına yanıt
    bi kameracıya götür, on board lensli ise işin zor, ama gerçek lens taktılarsa aynı ebatlara sahip bi lens olur
  • Kapalı alanda kullandığım kamera sisteminde bir adet kameranın görüntüsü genelde siyah ekran şeklinde geliyor. Bu kamera gündüz -gün ışığı varken- genelde çalışıyor,ancak karanlıkta siyah ekrana geçiyor. Kamerayı yenilememe rağmen sonuç değişmedi. Arıza ne olabilir?
  • kaansulan kullanıcısına yanıt
    yer karanlık mıdır?
    Ayrıca kamera gece görüşlü müdür?
    Gece siyah ekran normaldir, renkli vermez kameralar, gece görüş siyah/beyaz NTSC ye geçerler.

Aydınlatma kapasitesi ya da gelen voltaj yetmiyor olabilir
  • guraoz G kullanıcısına yanıt
    yalan dolan, Sony CCD yazmış, fiyatı ötürü ile doğru dürüst kimse bile kullanmıyor.
    Ellerinde kalan 420 tvl kameraları yazılım ile 960P ye çıkarmış bile olabilirler.
    Firmayı/mArkayı bilmediğimden çok yorum yapamıyorum

• guraoz G kullanıcısına yanıt
    Daha iyi, Yalnız DVR Analog : 8ch 720P@25fps
    Yani 1MP üzerini 25fps te giremezsin tam dolulukta,
    Fiyat yüksek geldi bana
  • Evet gece görüşlü. Gece görüşünde diğer 7 kamera siyah/beyaz görüntü verirken bahsettiğim bu kamera hiç görüntü vermiyor.

Hemen hemen tüm kameraların bulunduğu yerler aynı karanlıkta, dediğiniz gibi voltaj yetmiyor olabilir. Bu sorunu nasıl çözebilirim? (bilgi:kameralar için kullanılan adaptöre baktım 15A'lik kullanılmış. 1mp 8 adet HD kamera ve 1 adet mikrofon için)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.