Şimdi Ara

CCTV SİSTEMLERİ HAKKINDAKİ TÜM SORULARINIZI CEVAPLIYORUM.... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
30
Favori
78.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Apartmana 16 Kameralı bir hibrit cihaz almak istiyoruz.
    kayıt cihazında takılı kaldım.

3 cihazdan hangisini tercih edeyim niye?
    1.3 Mp kamera takacağız 960p. Ama 1080 özelliğide olsun.

teşekkürler.

CENOVA CN-9016
    https://urun.n11.com/kamera-kayit-karti/cenova-cn-9016-2-mp-16-kanal-ahd-dvr-kamera-kayit-cihazi-P201812077

Neutron TRA-SVR-6116
    https://urun.n11.com/kamera-kayit-karti/neutron-16-kanal-ahd-kayit-cihazi-tra-svr-6116-2-hd-P209475233

AVENIR AV-TR16AHD
    https://urun.n11.com/kamera-kayit-karti/avenir-av-tr16ahd-960p-2-hdd-kayit-cihazi-P173196909

• Üstat hayırlı günler...

Bizim şirket bir maden ocağı ve şu anda mazot hırsızlığı oluyor. şirket te ofisin etrafına 5 adet güvenlik kamerası koymak istiyor. İstediğimiz kameranın gece görüşünün iyi olması gerekmekte. iki yerden fiyat teklifi aldım Dahua markalı olan 1,3 Mp 50 metre gece görüşlü kdv dahil 6500 TL teklif verdi Haikon markalı olan 2 mp 60 metre gece görüşlü kdv dahil 2500 teklif verdi. ikisindede kurulum veek giderler dahil. Benim de kafam karıştı fiyatları görünce. Ne tavsiyede bulunursunuz?

Şimdiden teşekkürler...
  • Öncelikle konu için teşekkürler. Cok faydali olmus. Yaklasik 1 donum arazi icin kamera sistemi kuracagiz. 3 kameradan oluşan.

Aradigim ozellikler telefondan goruntuyu izleyebilme. Hareket algiladiginda fotograf cekip mail atabilmesi.

Simdi bunun icin

Ip kamera x3 + NVR kombinasyonu dusunuyorum. Marka model olmak zorunda degil ama kombinasyon olarak oyle yapma biyle yap diyebileceginiz bir sistem var mi. Ornegin nvr kullanma pc ye kayit et gibi.

Onerilerinizi bekliyorum tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RX 480 -- 19 Ekim 2017; 10:23:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar

işyerimizde kamera kayıt cihazımız var idi bugüne kadar vga çıkışı ile pc monitöründen izliyorduk. fakat şimdi komple elektrik sistemini yeniledik ve duvara astık yalnız cihazdan hdmı kablo gönderdik duvara asılacak yere. İnternetten vga to hdmı çevirici aldım. taktım fakat görüntü gelmiyor. ne yapmamız gerekir. çevirici bu işi çözer dedik fakat hayal kırıklığı. monitörü çıkarıp cihazın yanından vga ya bağlayınca görüntü var ama hdmı dan göüntü alamıyoruz.

yardım rica ederiz.
  • merhaba, işyerim için hem dışarı hemde içeri kamera kurmak istiyorum. amaç bir olay olduğunda kontrol etmek amacıyla kayıtları izlemek olacak.
    nvr sistem kurmayı düşünüyorum. aliexpress de şöyle bir ürün buldum. bu ürünü alırsam birde switch almayı düşünüyorum zaten ihtiyacım vardı. ne tarz bir kamera almam lazım?
    ayrıca dışarda telefon üzerinden izlerken görüntü kalitesinden pek birşey beklemiyorum ama ağ üzerinden izlerken görüntü nasıl olur? ayrıca bu cihaz üzerinden hdmi ile tv bağlantısı aldığımda canlı yayın izlememde sorun olmaz dimi?

• Slm arkadaslar uzaktan izleme icin cihazin seri nosunu bi kac uygulamaya girmistim. Cihazda reset atmalar basladi bu sorunu nasil duzeltebilirim.
  • serihan S kullanıcısına yanıt
    Satis yapmiyorum o yuzden cevap veremeycegim, bildiginiz bir yerden alin derim

• gokund G kullanıcısına yanıt
    Goruntunun normalde alindigindan emin olun, mumkunse pc uzerinden deneyin, onvif uyumlu olabilir ama kapaliysa onvifi acamamaniz normaldir, hangi portu kullandigini kontrol edin

• gustin kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandir girememistim foruma kusura bakmayin, ip lerde sesli kaydetme genelde vardir, tek ses cikisi ne icin?

Telefondan izlerken zaten hangi kanal aciksa o kameranin sesini duyarsiniz

• Mihmander kullanıcısına yanıt
    Bahsettiginiz markalari bilmiyorum, kayit kapasitesine bakin 16 kanal 1080p 25 fps gibi

• Rexia R kullanıcısına yanıt
    Her iki kamerada 50 60mt basmaz, 50 mt yi algilamak icin en az 5mp gerekir, yuz seceyim derseniz 12mp gerekir, o verdikleri metre ir ledlerin metresi, kamera algilamadiktan sonra aydinlik olsa nolur

• RX 480 kullanıcısına yanıt
    Ip kameralarin hepsiyle, analog kayit cihazlarinin bi coguyla dediginiz yaptirirsiniz, duzgun birseyler alin rahatiniza bakin

• BEDRANA kullanıcısına yanıt
    Aktif ( adaptor ile beslenen ) bir cevirici alin

Slink ler uygun urunlerdir genelde

• keremx kullanıcısına yanıt
    Detayli ozellik yok tercih sizin

• OMERKAHVECİ kullanıcısına yanıt
    P2p i kapatin, eger cozuluyorsa kullanici adi ve sifreyi degistirin, tabi admin sifresi degisiyorsa

• Merhaba,

Bir öğrenci yurduna 8 - 10 adet civarı kamera taktırmak istiyoruz. Mevzuata göre 3 ay geriye dönük kayıt istenmektedir. bu işihangi cihazlarla yapabiliriz.

Kablo vs karmaşası olmadan ip kamera kullanssak harici bir yere internet üzerinden bulut kayıt yapsak çok mu pahalı olur. son bir soru 2 - 3 yurt birleşsek bulut nvr alsak tahmini ne kadar kapasite ile bu işin altından kalkabiliriz.

her bir kameranın kapladığı veri miktarı ne olabilir.
  • t-miharbi kullanıcısına yanıt
    IP de kapasite daha fazla gerekir,
    Networkten yurtları birbirine bağlarsınız,
    Tek bir kayıt cihazı kullanırsınız
    2mp@25fps orta hareketlilikte bir kamera 3 ayda 2.5tb yer tutar, ona göre hdd, kamera ve nvr daki sata kapasitesini belirleyebilirsiniz
  • Onur bey hayırlı işler 30 kameralı iyi bir sistem lazım nasıl bir sistem yapmamız gerekiyor

• apowap54 kullanıcısına yanıt
    Ankaradaymıssınız, birini yönlendirebilrim.
  • Modemle DVR cihazım arasında 70 80 metre mesafe var bağlantı da sorun olur mu teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.