Şimdi Ara

CCTV SİSTEMLERİ HAKKINDAKİ TÜM SORULARINIZI CEVAPLIYORUM.... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
30
Favori
78.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onur Bey cevap verecektir ama 4-66 ip camera, 2000 zor bence
  • moonster61 kullanıcısına yanıt
    Sizin önerileriniz nasıl olur hocam ne dersiniz 2000 bin tl ye kaç kamera konur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @onur01651

Merhaba, kendi imkanlarımla Cenova cn-7216 ahd dvr ve 16 adet 1 mp ahd kamerayla bir sistem kurdum, genel anlamda memlunum ama benim için en hayati nokta cep telefonundan canlı izleme. DVR'a bağlı modemde 0.8 mbps civarında upload hızı var, cihazda uzaktan izleme ayarlarını olabilecek en düşük seviyeye getirdim sub-stream menüsünden, harddiscte sorun olabilir onu çıkar dediler onuda denedim ama local ağa bağlandığımda donma vs. olmadan izlerken uzaktan izlemede görüntü hiç akmıyor, foto olarak kalıyor biraz akıp sonra yeşile döndüğü oluyor. Sorun sadece bağlantı hızımın düşük olmasında mıdır yoksa DVR cihazında mıdır ne yapmalıyım? ilginize teşekkürler
  • markus91 kullanıcısına yanıt
    ben 2400 liraya 4 tane hkvision 2mp kamera, kayıt cihazı, 2tb harddisc fiyatı aldım. bu dediğim kameralar da ip değildi. Yine de bilen bir arkadaş daha detaylı bilgi verebilir inş
    Alan oldukça büyük. 2000 tl ile böyle bir alanı sabit 4 kamera ile kontrol etmeniz zor.
    Bir de kameralar ile kayıt cihazı arasındaki mesafe uzun olacağı için belirli noktalara POE destekli switch koymanız gerekir.

Tüm alanı görebilecek bir tepe noktasına 1 tane Speed dome kamera takarak, tek kamera ile de alanı gözlemleyebilirsiniz.
    Kameraya preset noktaları tanımlarsınız ve kamera belirli sürelerde bu noktalara döner.
  • Sevgili hocam anlamayan biri olarak size bir sorum var
    http://urun.n11.com/guvenlik-kamerasi/16li-3mp-aptina-sony-guvenlik-kamera-sistemleri-P135618638

16 lı kamera sistemi bu fiyata olması mümkün mü ? bahsettikleri kalite için ucuz değil mi ?

İş yerimde 8 adet kamera 1 adet 8 li dvr cihazı mevcut fakat kamera yetmiyor ve dvr cihazım iyi değil.

16 lı dvr cihazı ile bir kaç kamera daha ekleme yapsam eldeki kameralarıda kullanıp ne kadar bütçe ayırmam gerekir ?

Biraz daha kaliteli görüntü almak istemekteyim

İç kameralarım

6 adet I.C.U Model:IC336

Dış kameralarım:
    1 adet avenir model: av448
    1 adet dayline model: dl-702

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bmw. -- 14 Haziran 2017; 4:32:12 >

• Cenova dvr cihazımız hatalı şifre yüzünden kilitlendi (kayıt izlemeye çalışırken şifreyi bilmedikleri için ) artık doğru şifreyi de girsek de kilitlendi diyor nasıl bir çözüm izleyebiliriz?

• Cok acill.

Dvr cikisini ortak yagina vermek istedim....yardimci olursaniz sevinirim.

Dvr vga cikisini s videoya, onuda rf modulatore taktim. Sonra santrald ter e taktim. Eve gelip combiner le böldüm ve yayini buldum. Fakat yayin cok parlakti.ne ama cok parlak.baska rf mod. denedim..ddenedim.sonuc ayni ..acaba vga to svideo ceviricidenmi ayar yapmam gerekiyor

• dahua nvr kayıt cihazının poe çıkışı var
    sormak istediğim
    ip kameraların poe ye uyumlu olması şartmı?
    şart mı ? yoksa aşağıdaki kablo ile kamera bağlantınsı yapsak olur mu?

http://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/ip-kamera-kablosu-poe-kablo-1-set-2-parca-P103017900?cid=604001&gclid=CPe724Le2tQCFQYq0woddnsN9g&gclsrc=aw.ds
  • İyi günler,

RCA to IF modellerini bulmakta zorlanıyorum. Özellikle Alman Technisat ürünlerinde bu modülatörü bulabilirmiyim? Bulduğum sayfalarda DVB T modülasyonu cihazları çıkıyor fakat bu durumda DVB T alıcısı olan tüm yakında oturan evlerde cctv görüntülerinin izlenmesi olası sanırım.

Üst düzey beğendiğiniz ürünler ile ilgili link paylaşır mısınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    metrajları yazar ya da çizer misin
  • arabaci_58 kullanıcısına yanıt
    Modemle alaklı olabilir, ping süren nedir mesela,
    Kayıt cihazının sub streamde ne bastığını bilmem gerekiyor.
    FPS/BANDWIDTH/ÇÖZÜNÜRLÜK vs
  • Bmw. kullanıcısına yanıt
    AHD/ANALOG hybrid bir cihaz işinizi görecektir.
    Alacağınız cihazın asgari özellikleri için ilk sayfaya bakınız.
  • vemavi kullanıcısına yanıt
    Üretici/Dağıtıcı ( CENOVA ) ile görüşün, şifre sıfırlamayı söyleceklerdir.
    Kumandanızın olduğundan emin olun.
  • axess34 A kullanıcısına yanıt
    Yayının parlak olması yüksek dB dendir, araya tapp-off atın, ayrıca görüntüyü s-videodan düzgün çıkış yaptığından emin olun.
    Bir tv bağlayarak kontrol edin.
  • estamemuchoo E kullanıcısına yanıt
    O çalışmayabilir, hiç denemedim poe çıkışı normale dönüştürümü diye.
    Çalışmayacaktır diye düşünüyorum, çünkü o 12v için, poe ise 57 volt ???

Kamera poe olursa direk cihazın poe portuna takarak tek cat-6 kablo ile çalıştırır geçersin.
  • buzzinthing B kullanıcısına yanıt
    pm den bilgi atıyorum
  • IP kamera sistemi kuruldu benim çalıştığım yere.

UNICMS isimli bir yazılım kullanıyoruz. Merak ettiğim bir durum var.

Monitör ufak olduğu için 2 kamera büyük geri kalan 14 tanes küçük olarak duruyor ve küçük oldukları için bazen hareketleri kaçırıyoruz.

Alarm bölümünde hareket alarmı olduğunu fark ettim ama bu alarmı kurduğumda sadece sag alt köşede ufak bir kırmızı ünlem yanıyor.

Bunun sesli veya hareketin olduğu pencerede yanma sönme ışıklı uyarı vs gibi bir alarm kurma yolu var mı ?
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz yazılımı bilmiyorum, destekliyorsa olabilir.
    16 lık orta karalere bölebilirsiniz ya da 9 lu göster yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01651

Bahsettiğiniz yazılımı bilmiyorum, destekliyorsa olabilir.
    16 lık orta karalere bölebilirsiniz ya da 9 lu göster yapabilirsiniz

Lanet yazılım inetnettede yaygın degıl zaten çok aradım bulamadım.

En son kafam bozuldu giriştim yazılıma her menuyu tek tek açtım sonuçta bir sesli alarm sistemi buldum.

Kendim test edeyim olumlu sonuç alırsam buraya görselli bir rehber atarım beli bir gün ihtiyacı olan biri çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.