Şimdi Ara

CCTV SİSTEMLERİ HAKKINDAKİ TÜM SORULARINIZI CEVAPLIYORUM.... (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
808
Cevap
30
Favori
78.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sence en ideal ortalama indoor kayıt kamerası hangisi?
  • Dediğiniz mantıklı.Çünkü xvr programına bir iki kere güncelleme geldi ve sorun başladı.Sizin önereceğiniz bir program var mı?
    Bayağı bir program denedim ama sonuç aynı.Bu arada httpden bağlanabiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7D66DD504

Tarih sıfırlaması pil ila alakalı değildir, genelde anakart hatasıdır, daha doğrusu bios ile.
    Değiştirmenin zamanının geldiğini düşünüyorum.
    Cihaz net e bağlanıyorsa otomatik tarahi düzenler.

Saat olarak nereye ayarlı kontrol edin derim.

+2, +3 ?
    Gecikme için kusura bakmayın, bildirim düşmemiş.
    Cihaz sürekli internete bağlı fakat tarih hep sıfırlıyordu. Cihazı güncelledim ve sorun düzeldi.

Kayıt konusunda fikriniz nedir? Sorumu aynı şekilde aşağıya da koyuyorum;

"cihaz son 1-2 aydır sürekli kayıt yapmıyor. Normalde sürekli kayda ve hdd üzerine yazmaya ayarladım fakat ara ara kayıt yapıyor."

HDD mi bozuldu acaba yenisini almamız gerekirse; WD purple ve Seagate skyhawk hangisini önerirsiniz?
  • İtirazcı İ kullanıcısına yanıt
    Ayni markanin decoderini bulun, saticisinda vardir

• eyyubi87 kullanıcısına yanıt
    Dalgalanmaya gore degisir, bi resim atarsaniz tahminde bulunabilirim

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Kamera dediginiz icin hafiza kartli olan kup kameralar, ses alimi da iyidir

• Gogou kullanıcısına yanıt
    Ureticiginin onerdigi guncel programi kullanin, sitesinde ya da user manuel da yazar

• scalper kullanıcısına yanıt
    Hdd lerde hepsi ayni hemen hemen, 7/24 disk olmasina onem gosterin
    Hdd i bi formatlayin derim

• Decoder'den kastınız nedir NVR veya DVR vs. cihazı mı? Araştırdım biraz ve decoder ismi altında bir şeye rastlayamadım. Konuya da çok uzak biri değilim. Bir decoder resmi paylaşır mısınız örnek olması açısından?
    https://us.dahuasecurity.com/wp-content/uploads/2017/12/Datasheet_Decoder_NVS0104DH_4K_v001.001.pdf

misal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D66DD504 -- 22 Şubat 2019; 19:25:42 >
  • Müstakil, 3 katlı, köy evi için dış ortam kamera sistemi kurmak istiyorum. En ideal çözüm önerisi bekliyorum.
  • HAJAJ80 H kullanıcısına yanıt
    ilk mesajıma bi bakın derim,servis veren, ilgilenen bir kişiye yaptırın
  • Peki belirttiğim güvenlik kamerasını decoder veya diğer yardımcı donanımları kullanmadan sadece dönüştürücüler ile doğrudan monitörde çalıştırmak mümkün mü?
    sana pahallıya patlayacak,sen en dandiğinden bir nvr al, çıkışını monıtore aktar, yapacak bir şey yok.
  • Eyvallah koçum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtirazcı

Eyvallah koçum!
    güvenlik sektorunde calışan birisiyim forumda bu konuyu uzaktan takip ediyorum kim ne sormuş nasıl cözüm bulunmuş diye
    konuyu başka bir meslektaşım soyledi ve bende takip ediyorum 1 seneyi aşkın süredir konu sahibini tanımam ama saygı duyarım işinden gücünden artırdığı zamanı buraya harcayarak kendi hayatından fedakarlık yapıyor

peki sonuc ne geliyor üyenin bir tanesi ki bir derdi var ve bu yüzden foruma giriş yapmış istediği tek şey sorununun hemen cözülmesi ve cebinden para cıkmaması bunu sağlayamadığı için bukadar post a cevap vermiş birine ukala bir tavırla eyvallah koçum! diye biliyor internet alemi gercekten efsane emeğe saygı yazılırdı en azından eskilerden forumlarda şimdi saygı yok emek hice sayılıyor sizin gibiler yüzünden öldü forum kültürü güzelim konulara güzel güzel cevap veren bütün üyeleri küstürdünüz bıktırdınız bi köşede sessizce kendi derdini kendin cözsen yazmasan mesela ne bileyim abi saygısı olmayan adama kamera ne lazım bırak sen bu işleri koç var koyun var takıl

• İtirazcı2 İ kullanıcısına yanıt
    Bahsi geçen şahsın verdiği cevaptaki ukalalığa karşı bir tepkiydi o. Saygı bu ortamda ancak kullanılan iyelik eki ile belli olur. Ben 51 yaşında bir insanım hal böyle iken bile ben karşımdakine siz diye hitap ediyorum. Karşı tarafın bilgisine inandığımı düşündüğüm için bir takım sorular yönelttim. Fakat sorularımın yanıtları beklentimin yakınlarından bile geçmedi. Verilen cevaplar teknik bilgiden çok uzak sadece yönlendirme amaçlı. Ben de biliyorum cihazı çalıştırmak için bir DVR veya NVR cihazı almasını... Bu koç(!) ise yardımcı olduğu imajını vermek ve yardımcı olduğunu zannederek akıl vermekle kalmayıp bir de "size" yerine "sana" kelimeleriyle başlayan cümleyi emir kipinde bitirmiş.
    Burada kimse kimsenin avukatı değil ama görüyorum ki bazı insanlar başka birilerine laf yetiştirmek ve bunu yaparken de kamuflaj kullanarak ki bu benim üyelik ismime yakın bir kullanıcı ismi alarak sahte üyelik açıp bel altı vurmaya çalışmakta. Cin olmadan adam çarpmaya çalışmak tam da bu olsa gerek.
    Herkes baksın işine çoluk çocukla muhatap etmeyin insanları...

• Konumda tartisma istemiyorum, uslubum size farkli duygular dusundurduyse kusuruma bakmayin, hakkinizi helal edin.
    Aslinda size teknik olarak yaklastim fakat anlamadiniz.
    Ortada bir ip stream var ve bunu isleyecek bir cihaz lazim.
    Buna ne sisim verirseniz verin.
    Eger smart tv tarzi bir monitorunuz var ise uygulamadan rtsp linkini calistirirsiniz, yoksa decoder ya da nvr kullanirsiniz, converter dediginiz basit bi jack falan ise yok oyle bir urun.
    Ilk konumda bahsettim, elinizde ne var, ne istiyorsunuz, konunun amaci bu.
    Haikon diyorsunuz model belirtmiyorsunuz, nereden bileyim ozelliklerini.
    Siz butun donanimlari verin ki bemde yardimci olmaya calisayim
    Ayrica yasinizin bir onemi yok, burada yasa gore cevap veremiyorum, herkese yardimci olmaya calisiyorum.
    Umarim baska bi yerde cozum bulursunuz, sahsima yazdiginiz yorumu onemsemedim ama bir baska bir uyeye yazdiginiz hosuma gitmedi.
    Kalbinizi kirdiysam affola, hayirli forumlar...

• İtirazcı2 İ kullanıcısına yanıt
    Ilginiz icin tesekkur ederim, forum ile alakali soyledikleriniz malesef dogru ama yapacak birsey yok, illa ki ihtiyaci olana yardimci olmusumdur insallah.
    Beyfendi adina ben ozur dilerim, hos sohbet olmamis.
    Iyi forumlar...

• XVR cihazımda iki adet ip kamera var 192.168.1.96 port 34567 diğeri de 192.168.1.206 port 34567 birinden birinden görüntü alıyorum ama .....1.96 dan görüntü alamıyorum arattığımda cihazda ip görünüyor ancak görüntü yok neden acaba ? Teşekkürler @onur01651

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.