Şimdi Ara

CCTV SİSTEMLERİ HAKKINDAKİ TÜM SORULARINIZI CEVAPLIYORUM.... (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
30
Favori
78.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kamera ve cihaz ayni marka mi, xvr in bant genisligi tutuyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7D66DD504

Kamera ve cihaz ayni marka mi, xvr in bant genisligi tutuyor mu?
    Kamera ve cihaz farklı XVR cihazının bant genişliğini nasıl hesaplayacam bilmiyorum yalnız 16 lı bir cihaz 8 ip 8 ahd modunda çalışıyor teşekkürler

• işyerinde neutron 6108hd kayıt cihazı var 2 adet kamera ihtiyacımız var hangi model tavsiye edersiniz (yurtdışı da olabilir) biri kasaya biri dükkan içine konumlanacak , teşekkürler.
  • i.halil27 İ kullanıcısına yanıt
    kamera ekle, ip kamera ekle kısmında altta gözükmesi lazım. Total bant genişliği, eğer bir kamera o bantı dolduruyorsa ikinci kameraya çalıaşamaz doğal olarak, kamera ayarlarına gidip cbr yi vbr yapıp 2.5k seviyesine çekin
  • unchange U kullanıcısına yanıt
    neutron u tavsiye etmesem de sağlıklı çalışabilmesi için aynı markadan kullanmanızı öneririm, diğer türlü kopma vs yaşayabilirsiniz.
    Cihazın kapasitesi düşük , kontrol ettiğimde 1.3mp destekliyor, üzerini kaydedemiyor, siz yine de 2mp kamera alıp 1.3mp de kayıt yapabilirsiniz.
  • Peki belli bir çözünürlük şart mı 720p gibi birde kayıt cihazı öneririz var ise ona da bakabiliriz güzel görüntü önemli devamlı para giriş çıkışı oluyor.

• unchange U kullanıcısına yanıt
    ona ben bir şey diyemem, konumun amacı bu değil, ama para girişi olacak ise en az 3mp kullanmanızı öneririm,en az 3mp 30fps olursa daha rahat edersiniz. Kayıt cihazını buna göre seçebilirsiniz.
    Para her zaman önemlidir. Direk ip kayıt cihazı ve noname olmayan bir ürün kullanırsanız kafanız daha rahat olur.
  • Merhaba arkadaşlar bende dvr veya nvr cihaz yok,sadece bir ip kamera alsam XMEYE de geriye dönük kayıt yapıyormu ? yoksa sadece canlı izlememi yapabiliyorum ,konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

@onur01651 CCTV SİSTEMLERİ HAKKINDAKİ TÜM SORULARINIZI CEVAPLIYORUM....
  • macroajans M kullanıcısına yanıt
    Su an bazi kameralar direk sabit ip siz dns siz uzaktan izletme yapabiliyor, ama kayit icin size hafiza kartli bir kamera gerekir, tabi suresi sizi tatmin ederse

• quote:

Su an bazi kameralar direk sabit ip siz dns siz uzaktan izletme yapabiliyor, ama kayit icin size hafiza kartli bir kamera gerekir, tabi suresi sizi tatmin ederse
    Evet hafıza kartlılarıda var ama açıklamalarında IE CHOROME ve bulut sistemini desteklemediği yazıyor kendi desteklediği YOOSEE ve CMS yazılım ile izlenebiliyormuş.
  • macroajans M kullanıcısına yanıt
    Git bi tane hafiza kartli dahua ip kamera al, cep yazilimindan izle, aldigin kamera guncel olsun,
    Kamera uzerinde karekod var onu okut ve uzaktan canli ve kayit izle
    Hikvisionda var mi bilmiyorum ama olmasi gerekiyor diye dusunuyorum
    Sabit ip siz seri numarasi uzerinden izleyin

• Merhaba.120 adet araca uranium marka anhd-1441x model kayıt cihazı taktım.3 kamera ve 2 mikrofon kullandım.arabanın kontak ceyranından cihazı çalıştırdım.menüden ses tuşlarını aktif hale getiriyorum fakat 3-4 gün sonra aktif hale getirdiğim ses kendi kendine kapanıyor.sanırım araç çalışırken voltaj düşüp yükseliyor ve cihazı resetliyot.bınun bir çözümü varmıdır.teşekkür ederim

• serdarcici S kullanıcısına yanıt
    Bence bi regulator kullanin, 220 ile calistirin
    Sesin gitmesi ve voltqj bilemedim, hic karsilasmadigim bir durum

• Binamıza kamera sistemi taktırmayı düşünüyoruz, tanıdık bir arkadaş Spy marka kamera sistemi önerdi ve fiyat çıkardı.Fiyata işçilik dahil değil, spy marka tavsiye eder misiniz?

CCTV SİSTEMLERİ HAKKINDAKİ TÜM SORULARINIZI CEVAPLIYORUM....
  • spacetimereality kullanıcısına yanıt
    Spy i nerden buldunuz manisada, ankara konya sokak urunudur o, hic kullanmadim, bundan bi 7-8 yil once gormustum mavi ledleri vardi, goruntusu cok kotuydu, o zamanlar, simdi nasil bilemem, ben her zaman uluslararasi markadan yanayim,
    Tercih sizin

• quote:

Orijinalden alıntı: spacetimereality

Binamıza kamera sistemi taktırmayı düşünüyoruz, tanıdık bir arkadaş Spy marka kamera sistemi önerdi ve fiyat çıkardı.Fiyata işçilik dahil değil, spy marka tavsiye eder misiniz?

Merhaba, biz Makrotek firmasından HAIKON marka kamera sistemi aldık. SPY nasıl bir marka bilmiyorum ama bize HAIKON ve DAHUA önermişlerdi. İsterseniz kendilerine ulaşıp sorabilirsiniz kesinlikle yardımcı olacaklardır.

İyi forumlar herkese.

• kingesporcafe K kullanıcısına yanıt
    Konumda reklam istemiyorum, ilginiz icin tesekkur ederim
    Is hayatinizda basarilar

• Ben bulmadım, Apt. yöneticisi bulmuş. itirazlarıma rağmen Spy marka kamera taktırdılar, görüntüler fena değil. İlginiz için teşekkür ederim
  • Memnunsaniz sorun yok, kayitlarin soylendigi seklinden emin olun

• quote:

Konumda reklam istemiyorum, ilginiz icin tesekkur ederim
    Is hayatinizda basarilar
    Reklam derken anlayamadım hocam, hizmet aldığım firmayı söylemek suç mu yeni üye oldum bilmiyorum kusura bakmayın.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.