Şimdi Ara

cd'de takılma sorunu (SORUN ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cd'den film izlerken bilgisayarda zaman zaman takılmalar oluyor... bunu çözmenin ya da azaltmanın bir yolu var mı? yoksa direkt cd ile alakalı bir durumdan mı kaynaklanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeinmydream -- 11 Aralık 2007; 13:42:39 >

• Dostum cd den de okuyucudanda kaynaklanabilir.Yada bilgisayarın çok eski ise..Önerim filmi harddiske kopyalayıp izlemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinkcrow7

Dostum cd den de okuyucudanda kaynaklanabilir.Yada bilgisayarın çok eski ise..Önerim filmi harddiske kopyalayıp izlemen

lap top kullanıyorum... 2 yıllık bir bilgisayar. harddiske kopyalamada devamlı hata alıyorum, sürekli yarıda kalıyor...

görüşünüz için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lifeinmydream

quote:

Dostum cd den de okuyucudanda kaynaklanabilir.Yada bilgisayarın çok eski ise..Önerim filmi harddiske kopyalayıp izlemen

lap top kullanıyorum... 2 yıllık bir bilgisayar. harddiske kopyalamada devamlı hata alıyorum, sürekli yarıda kalıyor...

o zaman cevabı sen vermiş oldun.Optik okuyucun sorunlu.Zaten notebook optik okuyucuları bir süreden sonra hep böyle problemler çıkartıyorlar

• quote:

quote:

quote:

o zaman cevabı sen vermiş oldun.Optik okuyucun sorunlu.Zaten notebook optik okuyucuları bir süreden sonra hep böyle problemler çıkartıyorlar

sorum bu takılmaya ilişkin yardımcı olabilecek ya da cd'den datayı hard diske alacak bir yazılım var mı üzerine olduğundan cevabı ben vermiş olmadım... lap top'lardaki optik okuyucular darbelere daha sık maruz kaldığından daha erken bozuluyor, bu konuda katılıyorum size...

• quote:

Orjinalden alıntı: 3310

cdcheck diye ücretsiz bir yazılım var cd nin içeriğini hdd e atmak için. okuyamadığı bölgeleri en düşük hızda ve tekrar tekrar deniyor

3310 çok teşekkür ederim... Hemen indirip deneyeceğim....

Selamlar...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 3310

cdcheck diye ücretsiz bir yazılım var cd nin içeriğini hdd e atmak için. okuyamadığı bölgeleri en düşük hızda ve tekrar tekrar deniyor

3310 çok teşekkür ederim... Hemen indirip deneyeceğim....

Selamlar...

sözkonusu programı indirip kullandım ve cd'deki verilerimi sorunsuz şekilde pc'ye kopyaladım...

tavsiye ederim...

teşekkürler

selamlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.