Şimdi Ara

Cd’den Çalışan Xp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sarpuli

quote:

Orjinalden alıntı: volkana34

bunu da gördük ya..

cd den çalışan sistemler kurtarma maksatlıdır.bunu amacı ne bu kadar dolu.buna güvenemem ,içine hangi yazılımların entegre edildiğini bilemezsiniz.Güvenli değil.

Ayrıca ,amacınız kuratarmaysa dsm linux gibi 50 mb gnu lisanslı yazılım varken niye bununla uğraşıyorsunuz.bence anlamı yok...

Paylaşan arkadaşa da teşekkür ederim

Fazlasıyla linux fanatiğiyiz heralde:)

bu sonuca bu yazıdan nasıl ulaştın

• cd den çalışıyor ben denedim yanlız ses kartnı tanımadı
  • denemye deger paylasım için saol eline sağlık
  • Yorumlar için çok teşekkür ederim herkese
    indirin bir kenarda dursun heran lazım olabilir kendimde kullanıyorum zaten
    Bir sorun yok yani
  • indirdim de yanlı şu cd yazdırma işi nasıl olacak nero kullanıyorum normal veri diski olarak yazdım ama cd çalışmadı neroda hangi ayarlardan yazdırıyorduk.
  • Arkadaşım indirip denedim hakikaten güzel eline sağlık.Ben daha önce reatogo dan yapmıştım ama bu senin verdiğin kadar geniş kapasiteli değildi.Tekrar teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhankara

indirdim de yanlı şu cd yazdırma işi nasıl olacak nero kullanıyorum normal veri diski olarak yazdım ama cd çalışmadı neroda hangi ayarlardan yazdırıyorduk.

proje aç deyip dosyayı seçiyorsun.önce rar dan falan çıkartıyorsun .iso dosyası çıkıyor.Onu nero da yazıyorsun
  • Valla indirmeyen arkadaşlar varsa hemen indirsin çok güzel tavsiye ederim herkese lazım olcak bir CD
    melankoli35 kardeşe tekrar çok teşekkürler
  • nero 7.7.5.1 kullanıyorum 5 tane cd yaktım olmadı gitti sinirlerdeyim ya nerde hata var anlamadımki iso dosyasını açtım power iso ile tamam dosyaların hepsi gözüküyor fakat yazımda hata yapıyorum kalıp cd si falan diye bir şey yok proje aç diyipte dosyayı gösterdiğimde değişen bir şey yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

quote:

Orjinalden alıntı: ayhankara

indirdim de yanlı şu cd yazdırma işi nasıl olacak nero kullanıyorum normal veri diski olarak yazdım ama cd çalışmadı neroda hangi ayarlardan yazdırıyorduk.

proje aç deyip dosyayı seçiyorsun.önce rar dan falan çıkartıyorsun .iso dosyası çıkıyor.Onu nero da yazıyorsun

• İso dosyasını açmayacaksın açmadan iso olarak yazacaksın
  • Tşk dostum paylaşım için
  • Mükkemmel.....
    bilgisayara artık virüs spy mıpay kaçsın hiç dert değil....
    başlatıyom Live Xp'yi c den d den istediğim dosyayı hemen siliveriyom....

Teşekkürler...
  • ya arkadaşlar yani kimse bir şey demedi bende hiç düşünmedim cd den çalıştırmaya çalıştım 5 tanede cd yaktım meğer restart yapmak gerekiyormuş cd takılı iken yani yuh bana yani tesadüf cd içinde unuttumda pc açılınca ooooo dedim bu neya.neyse hallomuştur teşekkürler
  • Paylaşım İçin Teşekkürler
  • Paylaşımın için teşekkürler
    Daha önce başka bir yerden indirmiştim
    CD den çalışan Pardusun XP deki karşılığı
    Sistem çökmesi veya virüs bulaşması durumunda çok güzel özellikler barındırıyor.
    ADSL modeminiz USB ise internete giremiyorsunuz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmudahmed -- 25 Ağustos 2007; 19:16:33 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.