100′ün üzerinde yeni ethernet kartını tanır 40′ın üzerinde wireless ethernet kartını tanır. Yine 100′ün üstünde sata raid denetleyicilerini tanır.
Antivirus Programları (Güncellemeli) ——————— Ad-Aware Pro Dr. Web Antivirus F-Prot Antivirus
Cd Yazma Programları ——————– Nero Burning Rom Ultimate Image Burner
Disk Araçları ———————– Acronis Disk Director - Editor - Recover Norton Partiton Magic Paragon Partition Manager Raid Reconstructor TransMAc Vopt XP Hd Tune File Recovery Recover 4 All R-Studio Network Edition
Sistem Yedekleme Programları —————————- ACronis Trueimage Server Powerquest Driver Image Pro Symantec Norton Ghost
Erd Commander 2005 Full Set Msn Messenger windows Media Player FFdShow-xvid-ac3 codecler Opera Browser Ağ programları WinRAR vs..
Kablosuz ağlara bağlanabilir,internete çıkabilirsiniz.Chat yapabilirsiniz. Lokal ve ağdan sistem yedeğini alıp, geri yükleyebilirsiniz. Diskteki filmleri altyazılı olarak seyredebilirsiniz. Daha birçok extra program mevcuttur. Sadece belli başlı birkaçını yazdım.
****** yerlere rapid share yazılacak arada boşluk yok
Bu CD den çalışmıyordur
Her şey entegre edilmiş bir XP cd sidir PC ye kurulmadan olmazz Yoksa nereye kayıt yapacak gezdiği sayfaları ,ayarları
quote:
Orjinalden alıntı: tiske
Bu CD den çalışmıyordur
Her şey entegre edilmiş bir XP cd sidir PC ye kurulmadan olmazz Yoksa nereye kayıt yapacak gezdiği sayfaları ,ayarları
Evet Cd den çalışıyor bende denedim internete girip msn ye bile bağlanabiliyorsun zaten bu devamlı kullanmak için değil sistem açılmadığında falan sisteme müdahele etmek için tasarlanmış bu diğer Live cdler gibi değil içinde bir çok araç var. ayrıca türkçe
quote:
Bu CD den çalışmıyordur
Konu hakkında bilgim yok ama nasıl cd den çalışan linux varsa xp de vardır heralde. Teşekkürler kardeş.
Birşey değil güle güle kullanın
Tşkler saolasın indiriyorum inş.Linkler sağlamdır.İso mu var rar içinde
Tşkler saolasın indiriyorum inş.Linkler sağlamdır.İso mu var rar içinde
1.Dosya exe şeklinde 2.si de rarlı dosya zaten exe yi tıklayınca direk koyduğunuz dizine çıkarıyor çıkardıktan sonra direk kalıbı iso imajı olarak CD ye yazdırın tamam. Kolay gelsin
İndirdim. Gayet güzel çalışıyor, teşekkür ederim.
quote:
Bu CD den çalışmıyordur
CD'den çalışıyor tiske hocam. Mantığı nasıl bilmiyorum ama cd'yi takıyorsun. Önce format ekranı gibi bir şey geliyor. Sonra xp ekranı geliyor. Driverleri falan ayarlıyor kendisi. Açılışı bundan dolayı biraz uzun sürüyor. Ve sonra xp'miz hazır.
Bir göçmede falan takarız bu cd'yi istediğimniz yedekleri alır yedekleriz Bugün denedim kullandım çok güzel bir olay.
Yukarda azılı programların hpesi yüklü geliyor bu da ayrı bi güzellik.
paylaşım güzel teşekkürler ama legal mi ? bilemiyorum
Bende de var bundan ama bu daha gelişmiş hali. Teşekkürler.
Eger dedıgın gıbı sistem goctugunde ısımıze yarıcaksa super bı paylasım.saolasın
sistem çöktüğünde ne yapabiliriz mesela hard disktekileri kurtarmaktan mı bahsediyoruz arkadaşlar??
Mükemmel bir şey.Hemen çekiyorum.Çok önemli bir paylaşım bence.Teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: kos1
sistem çöktüğünde ne yapabiliriz mesela hard disktekileri kurtarmaktan mı bahsediyoruz arkadaşlar??
Normal XP'de iken ne yapıyorsan bu sanal xp ile de istediğin her şeyi yapabiliyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: kos1
Arkadasın paylastıgı live cd ile denemedım ama muhtemelen c deki bilgileri kurtarmakta bıze yardımcı olabılır.d'ye sukur zaten bısey olmuyo
bunu da gördük ya..
cd den çalışan sistemler kurtarma maksatlıdır.bunu amacı ne bu kadar dolu.buna güvenemem ,içine hangi yazılımların entegre edildiğini bilemezsiniz.Güvenli değil.
Ayrıca ,amacınız kuratarmaysa dsm linux gibi 50 mb gnu lisanslı yazılım varken niye bununla uğraşıyorsunuz.bence anlamı yok...
Paylaşan arkadaşa da teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: volkana34
buna güvenemem ,içine hangi yazılımların entegre edildiğini bilemezsiniz.Güvenli değil.
Zaten kımse bızden guvememızı bakleyemez.adı ustunde microsoft windows xp
quote:
Orjinalden alıntı: volkana34
bunu da gördük ya..
cd den çalışan sistemler kurtarma maksatlıdır.bunu amacı ne bu kadar dolu.buna güvenemem ,içine hangi yazılımların entegre edildiğini bilemezsiniz.Güvenli değil.
Ayrıca ,amacınız kuratarmaysa dsm linux gibi 50 mb gnu lisanslı yazılım varken niye bununla uğraşıyorsunuz.bence anlamı yok...