Şimdi Ara

cd/dvd rw gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba arkadaşlar elimde lenovo g570 leptop bulunuyor 5 senedir kullanıyorum aşağı yukarı daha önce hiç dvd rom sorunu yaşamadım.

dvd rom açılıyor cd takınca dönderiyor ama bilgisiyarımda gözükmüyor cd içeriği gözükmüyor.

aygıt yoneticisinde de dvd rom sürücüleri falan yok ordada gözükmüyor.

bios boot ayarlarında girdiğimdede ordada gözükmüyor 2 secenek var hdd ve netvork adapter

yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tesekkrler

• sök tak yapmayı dene benim satığım emektar tam oturmuyordu bastırınca çalışıyordu oda olmassa 5 sene olmuş al yenisi
  • vocalise38 V kullanıcısına yanıt
    Evet belki tam oturmamış olabilir bir kontrol et olmazsa "Firmware Update" yapmayı dene.
  • Söküp takmayi deneyecegim ama leptop oldugu icin korkuyorum. Bozulmus olmasi imkansiz gibi cunku hic kullanilmiyir. Bu arada firmware update yi biraz acarmisiniz nasil yapabilirim. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vocalise38

Söküp takmayi deneyecegim ama leptop oldugu icin korkuyorum. Bozulmus olmasi imkansiz gibi cunku hic kullanilmiyir. Bu arada firmware update yi biraz acarmisiniz nasil yapabilirim. Tesekkurler

Buyrun , burdan indirebilirsinizhttp://support.lenovo.com/us/en/downloads/ds013921
  • bilgisayara usb den format attım (windows 7 ultimate 32 bit) durum hala aynı ve bilgisayar açılışında bi yavaşlık sorunu var baya yavaş açılıyor. format atma sebebim de buydu hala yavaş açılıyor ve dvd rw gözükmüyor piyasada yok acaba yavaş açılma sebebi dvd rom dan kaynaklımı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.