Şimdi Ara

CD / DVD üzerine baskı yapan yazıcılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şöyle hızlı yazan bir model bakıyorum. devamlı mürekkep olması da güzel olur.
    bir öneriniz var mı?

• Epsonun Px730-830 modellerine bir bakın. Birde XP-600-700-800 modellerine bakın
  • Ucuz bir alternatif canon 4950 olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasada bulabilirsen epson stylus photo P50'de işini görecektir ancak bu makinenin tarayıcı fotokopi özellikleri yok sadece baskı yapar cd/dvd ve kağıda tabi fotoğraf baskısınıda en iyi yapan bir kaç makineden biridir. Çok fonksiyonlu bişey lazımsa px730 en ideali
  • XP-600-700-800 bu model çıhazların sağlam katuşalrı vamı gelenler coğu arızalı cıktı da yeni üretilecek diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4N68T-MV2

şöyle hızlı yazan bir model bakıyorum. devamlı mürekkep olması da güzel olur.
    bir öneriniz var mı?

aşağıda önerilen cihazlardan xp serisi hariç hepsi güzel makinadır birini düşüne bilirsin
  • Canon IP-MG Serisi yazıcılar işinizi görecektir.
    Dolan kartuşla baya tasarruflu olmakta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • p50 kullanıcısıydım uzun süre kullandım. fakat bu sürekli sistemler denen sistemlerin yok mürekkep hatası, yok kafa renk karıştırır şu bu baydım.
    L800 diye model çıkmış 700 lira civarlarında. onun da mürekkepleri can yakıyor, iki gün sonra onun da masrafını çekemeyecem sanırım

canon 4 renk, hızı da 3te1i sanırım. kullanan var mı aranızda ip4950 yi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4N68T-MV2

p50 kullanıcısıydım uzun süre kullandım. fakat bu sürekli sistemler denen sistemlerin yok mürekkep hatası, yok kafa renk karıştırır şu bu baydım.
    L800 diye model çıkmış 700 lira civarlarında. onun da mürekkepleri can yakıyor, iki gün sonra onun da masrafını çekemeyecem sanırım

canon 4 renk, hızı da 3te1i sanırım. kullanan var mı aranızda ip4950 yi?

valla hocam canonlar baskı kalitesi olarak 6 renk epsonlarla baş edemiyor maalesef. Sürekli sistem kullanma sende dolan kartuş kullan, onlarda böyle sıkıntılar yok. Bende baya yoğun baskı almama rağmen, belki günde bir kaç kere dolum yapmak pahasına dolan kartuşlarla kullanıyorum P50'yi, zamanında bu sürekli sistemlerden bıktığım için. dolan kartuşlarda bahsettiğin sorunlarla karşılaşmazsın.

• dolan kartuş alayım o zaman biraz
    kafa temizliği ile de ilgili sorunlarım var.
    yahu inanır mısınız siyah ile sarının karışmasından bıktım artık
  • Sürekli besleme sistemleri ile nasıl sorunlar yaşıyorsunuz? Bence size bu yazıcıları veren firmalar kesinlikle bir yerde hata yapıyorlar. Ya size kullanım için gerkli püf noktalarını söylemiyorlar ; yada kalitesiz malzeme ve kötü işçilik ile sorun yaşatıyorlar. 1 senedir sattığım onca sürekli besleme sistemli yazıcılarda ( ki hepsi Epson'dur ) hiç böyle sorunlar yaşamadım. Kullanıcılarımında yaşamaması için çok uğraştım. Size bu forumda yaşadığınız sorunlar ile ilgili hertürlü yardımı yapmaya hazırım. Epson yazıcılar Sürekli Besleme Sistemi ile en sorunsuz çalışan yazıcılardır. Yeter ki bu işi düzgün ve profesyonel olarak yapan birini bulun.

CD baskısı için Epson'dan vazgeçmeyin derim. Gerek hız olarak ; gerek de kalite olarak. Yaşadığınız sorunlarıda çözersek elinizdeki P50 yazıcıyı kullanabilirsiniz. Yeni bir masrafa girmenize gerek yok. Eğer ki çok baskı alıyorsanız bir süre sonra sürekli kartuş doldurmakta sizi sıkabilir. Yok eğer benim çıktı adedim günlük olarak az diyorsanız , Sürekli Besleme Sistemi kullanmayın zaten. Şunu hiçbir zaman unutmayın Sürekli Mürekkep Besleme Sistemleri günlük çıktı adedi yüksek olan yazıcılar için idealdir. Günlük çıktı adediniz az ise kimsenin söylediğine aldanmayın. Mutlaka Dolan Kartuş kullanın.

Siz günde kaç adet CD veya resim baskısı yapıyorsunuz ? CD veya resim basmak sizin işinizin bir parçası mı yoksa zevk için veya özel koleksiyonlarınız için mi baskı yapıyorsunuz? Bu soruların ceavaplarını kendinize verin ve ihtiyacınız doğrultusunda kimsenin etkisi altında kalmadan tercihinizi yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolankartus.com.tr -- 27 Kasım 2012; 22:28:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ciga75

Sürekli besleme sistemleri ile nasıl sorunlar yaşıyorsunuz? Bence size bu yazıcıları veren firmalar kesinlikle bir yerde hata yapıyorlar. Ya size kullanım için gerkli püf noktalarını söylemiyorlar ; yada kalitesiz malzeme ve kötü işçilik ile sorun yaşatıyorlar. 1 senedir sattığım onca sürekli besleme sistemli yazıcılarda ( ki hepsi Epson'dur ) hiç böyle sorunlar yaşamadım. Kullanıcılarımında yaşamaması için çok uğraştım. Size bu forumda yaşadığınız sorunlar ile ilgili hertürlü yardımı yapmaya hazırım. Epson yazıcılar Sürekli Besleme Sistemi ile en sorunsuz çalışan yazıcılardır. Yeter ki bu işi düzgün ve profesyonel olarak yapan birini bulun.

CD baskısı için Epson'dan vazgeçmeyin derim. Gerek hız olarak ; gerek de kalite olarak. Yaşadığınız sorunlarıda çözersek elinizdeki P50 yazıcıyı kullanabilirsiniz. Yeni bir masrafa girmenize gerek yok. Eğer ki çok baskı alıyorsanız bir süre sonra sürekli kartuş doldurmakta sizi sıkabilir. Yok eğer benim çıktı adedim günlük olarak az diyorsanız , Sürekli Besleme Sistemi kullanmayın zaten. Şunu hiçbir zaman unutmayın Sürekli Mürekkep Besleme Sistemleri günlük çıktı adedi yüksek olan yazıcılar için idealdir. Günlük çıktı adediniz az ise kimsenin söylediğine aldanmayın. Mutlaka Dolan Kartuş kullanın.

Siz günde kaç adet CD veya resim baskısı yapıyorsunuz ? CD veya resim basmak sizin işinizin bir parçası mı yoksa zevk için veya özel koleksiyonlarınız için mi baskı yapıyorsunuz? Bu soruların ceavaplarını kendinize verin ve ihtiyacınız doğrultusunda kimsenin etkisi altında kalmadan tercihinizi yapın.

• alet düzgün çalıştığında günlük 400-500 adet çıkardığım olmuştu

cd-dvd baskı üzerine işle uğraşıyorum.

dolayısıyla alet ile yapmış olduğum baskı sayısı 2 yılda haliyle çok fazla.

ciss sistemi tabii bu noktada oldukça rahat etmemi sağlıyor, fakat yine de bir anda renk yoğunluğu değişiyor, bakıyorum tüpün içine siyah çekmiş.
    nasıl bir yöntemle birbiriyle bağı olmayan tüpler bunu yapıyor henüz çözemedim.

evet bu arada kabul ediyorum epson kaliteli bir marka bu konuda. bu fiyatta bir aletin bu denli çok baskıyı kaldırması hayret verici.

trayimi de değiştirmem gerekiyor, fakat piyasada yeni tray bulamadım. biraz aşındı haliyle tray.
  • Tray bende fazla var İsanbul'da iseniz ücretsiz verebilirim. Bence CISS sisteminide değiştirir , makineyide resetleriz. Atık tankını temizledikmi yeni bir makine almış gibi olursunuz.
  • atık tankını zaten dışarı bağladık ilk aldığımızda.
    arka taraftaki padlere doluyor, o yanlış tasarımını farketmiştik ilk sıralarda zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciga75

Tray bende fazla var İsanbul'da iseniz ücretsiz verebilirim. Bence CISS sisteminide değiştirir , makineyide resetleriz. Atık tankını temizledikmi yeni bir makine almış gibi olursunuz.

arkadaş sağolsun gönderdiği tray yazıcının tüm derdiniz çözdü.
    K ve J tipi tray arıyorum. gerekirse sahibinden/GG/burası üzerinden alabilirim.
    20 adet lazım
  • Epson l800 bu konuda diğer tüm yazıcılara açık ara fark atıyor..
    fiyat konusunda bir sıkıntınız yoksa
    kesinlikle epson l800 cd baskı konusunda tek tercihiniz olmalı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.