Şimdi Ara

CD-Key Takas

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler elinde her türlü oyun keyi olanlar ve takas yapacaklar varmı ? varsa ben aşşağıdaki oyunların keyini vericem.

Keyler
    DiRT3 - Steam Key
    Dead Island - Steam Hesap
    CoD MW3 - Steam Hesap
    CoD 5 - Key
    Football Manager 2011 - Steam Hesap
    TS3 - Origin Hesap
    Fifa 10 - PS3 Key
    Grand Theft Auto IV (EFLC) - GFWL Key
    Resident Evil 5 - GFWL Key
    Rappelz - Promo kod+Başlangıç Paketi kodu
    Street Fighter IV - GFWL Key
    Battlestations Pacific - GFWL Key
    Batman Arkham Asylum - GFWL Key
    Gears of War - GFWL Key
    Fallout 3 (GOTY) - GFWL Key
    Blood Bowl Legendary Edition - Retail Key
    Flatout Ultimate Carnage - GFWL Key
    Warhammer 40,000 Dawn of War II (Chaos Rising) - GFWL Key
    The Club - GFWL Key
    Halo 2 - GFWL Key
    FallOut UC - GFWL Key
    Star Wars Clone Wars - GFWL Key
    Fuel - GFWL Key
    007 Quantum Solace - GFWL Key
    Hour of Victory - GFWL Key
    Bioshock 2 - GFWL Key
    ArmA II - Retail Key
    Shaun White Snowboarding - Retail Key
    NecroVisioN - Retail Key
    Call of Juarez Bound in Blood - Retail Key
    Tom Clancys Rainbow Six Vegas 1-2 - Retail Key
    Splinter Cell Double Agent - Retail Key
    Silent Hunter 4 Wolves of the Pacific - Retail Key
    Brothers In Arms Road To Hill 30 - Retail Key
    Dark Messiah of Might and Magic - Retail Key

Seç beğen al. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMIN11 -- 2 Şubat 2012; 22:54:00 >

• Güncel.
  • Bi key kaç bilgisayarda kullanılabiliyo ki ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghimco

Bi key kaç bilgisayarda kullanılabiliyo ki ??

İstediğin kadar.
  • Yararlı konu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMIN11

Güncel.

Bu kadar keyi nerden buldun? Keylerin güvenilirliğini nerden bilicez? Özellikle dirt3 steam keyini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdxceed

quote:

Orijinalden alıntı: EMIN11

Güncel.

Bu kadar keyi nerden buldun? Keylerin güvenilirliğini nerden bilicez? Özellikle dirt3 steam keyini.

İlk soru biraz saçma olmuş ama diğerlerine cevabım burda birçok kişiyle takas yaptım şimdiye kadar hiçbirinde sorun çıkmadı msn'de halen ekli takas yaptıklarım sorun oldumu soruyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık PS 5 Cd versiyon
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet yokmu takas?
  • Retail dediğin keyleri burdan aldın muhtelemen.http://www.cdaction.pl/seriale/ Eğer öyleyse kimse takas yapmaz zaten. Herkes girer alır... Dirt3 keyi zamanında çalınıp forumlarda dağıtılan keylerden mi yoksa güvenli bi key mi? Eğer çalıntı key ise o key'i girenin hesabından hem oyun silinecektir hem de steam'dan ban yiyecektir. Son olarak o GFWL Keyler'in hepsi farklı mı yoksa aynı mı? Çünkü yazdığın oyunların GFWL Key'i ile başka bi oyunlarda da geçebiliyor. Eğer biri örnek; The Club'u senden alıp aktif ederse diğer kişi senden aldığı Fallout 3 aktif edemeyecektir. Bunlara cevap verirsen senle cd key takas yapmayı düşünenlerin kafasında şüphe oluşmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ashc

Retail dediğin keyleri burdan aldın muhtelemen.http://www.cdaction.pl/seriale/ Eğer öyleyse kimse takas yapmaz zaten. Herkes girer alır... Dirt3 keyi zamanında çalınıp forumlarda dağıtılan keylerden mi yoksa güvenli bi key mi? Eğer çalıntı key ise o key'i girenin hesabından hem oyun silinecektir hem de steam'dan ban yiyecektir. Son olarak o GFWL Keyler'in hepsi farklı mı yoksa aynı mı? Çünkü yazdığın oyunların GFWL Key'i ile başka bi oyunlarda da geçebiliyor. Eğer biri örnek; The Club'u senden alıp aktif ederse diğer kişi senden aldığı Fallout 3 aktif edemeyecektir. Bunlara cevap verirsen senle cd key takas yapmayı düşünenlerin kafasında şüphe oluşmaz.

Doğrdur retail keyleri ordan aldım orası bedavaya dağıtmıyor ama GFWL keylerim hepsi farklı ve hepsi sıfır. DiRT 3'e gelirsek önceden keyler hacklenmişti ama onlar kaldırıldı internetten artık. benimkiler ordan değil bende AMD'nin bazı ekran kartlarında dağıttığı kartlardan çıkan keylerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMIN11 -- 4 Ocak 2012; 0:39:50 >

• PS3 için Fifa 10 key eklendi.
  • Dota 2 no beta full sürüm steam hesabı var teklifler ?
  • call of duty Modern Warfare 3 - Battlefield 3 - Deus Ex Human Revolution - Skyrim

bu oyunları önermiş herkes. biri, birkaçı veya hepsi olup da kargolayabilecek olan var mı arkadaşlar bana?
  • Dead Island - Steam Hesap verilicekler listesine eklendi.
    Battlefield Bad Company 2 - Origin Account verilicekler listesine eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMIN11 -- 10 Ocak 2012; 1:01:52 >
  • Verilicekler listesine MW3 eklenmiştir.
  • Emin bey öncelikle teşekkür ederim gerçekten sizinle takas yaptım işinizi çok iyi yapıyorsunuz kesinlikle herkese tavsiye ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FenaRecoba -- 15 Ocak 2012; 18:51:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenaRecoba

Emin bey öncelikle teşekkür ederim gerçekten sizinle takas yaptım işinizi çok iyi yapıyorsunuz kesinlikle herkese tavsiye ederim :)

Ne demek görevimiz. :)
  • Selam kardeş.Seninle bir takas yapalım.Ben sana resident eivl 5 keyi vereyim sende bana bf3 keyi ver.Acil lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DisasteR55

Selam kardeş.Seninle bir takas yapalım.Ben sana resident eivl 5 keyi vereyim sende bana bf3 keyi ver.Acil lazım.

Resident Evil 5 zaten var bende.

Battlefield 3 - Origin Hesap verilicekler listesine eklendi.
  • Bir güzellik de yapamazmısın Hacı acil lazımdı ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duygusal Piskopat -- 15 Ocak 2012; 23:29:56 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.