merhabalar bir araştırma için hazırlamış olduğum avi formatında video var. bunu değerlendirme için başkalarına sunacağım ancak cdnin kopyalanmaması gerekli, pcye de kopyalanmamalı. hangi yazılımla yapabilirim, mümkünmü?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
ya da yapabilecek profesyonel varmı ücret mukabili
sen naparsan yap insanoglu onu kopyalamayi başarır bkz: elimde arkadasimdan aldigim orjinal filmler we programlar wardi ama artık onlar farkli bir DVD de pek fazla ugrasmani tawsiye etmem neronun boyle bir ozelligi war diye biliyorum kopyalamaya karsı koru diye...Fakat ne kadar korur bilemiyorum
bencede fazla uğraşmana gerek yok, cd kopyalama engellenebilseydi film, müzik, program cd leri sokaklarda satılmazdı, ayrıca kopyalamayı engellesen bile pc de aviyi izleyebilen biri, camtasia studio veya benzeri bir program ile filmi pc ye kaydedebilir
quote:
Orjinalden alıntı: volkanakar
sen naparsan yap insanoglu onu kopyalamayi başarır bkz: elimde arkadasimdan aldigim orjinal filmler we programlar wardi ama artık onlar farkli bir DVD de pek fazla ugrasmani tawsiye etmem neronun boyle bir ozelligi war diye biliyorum kopyalamaya karsı koru diye...Fakat ne kadar korur bilemiyorum
hangi sürümünde var nero'nun?"kopyalamaya karşı koru" gibi bir ibare mi var?
halledildi tşk ler
hocam sorunuzu silmezseniz daha iyi olur. daha sonra soracak birisi sormadan sizin başlığınızı görebilir..
sonuç olarak göstermen gerekicek o videoyu bu noktada camtasia tarzı ekrandaki görüntüyü kaydeten programlarla kaydetilebilinir. alabileceğin en üst önlem videonun ortasına kendi logonu markanı fln yerleştirmek belirli bir şeffaflıkla ve görüntüyü engellemiyecek şekilde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme