Şimdi Ara

CD nin kopyalanmaması için yazılım önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir araştırma için hazırlamış olduğum avi formatında video var. bunu değerlendirme için başkalarına sunacağım ancak cdnin kopyalanmaması gerekli, pcye de kopyalanmamalı.
    hangi yazılımla yapabilirim, mümkünmü?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Şu programı bir dene

CD Secure 2.0

CD nin kopyalanmaması için yazılım önerisi

http://www.greatwallsoft.com/CDSecure.exe

• teşekkürler deneyeceğim

başka alternatifi olan

ya da yapabilecek profesyonel varmı ücret mukabili
  • sen naparsan yap insanoglu onu kopyalamayi başarır
    bkz: elimde arkadasimdan aldigim orjinal filmler we programlar wardi ama artık onlar farkli bir DVD de
    pek fazla ugrasmani tawsiye etmem
    neronun boyle bir ozelligi war diye biliyorum kopyalamaya karsı koru diye...Fakat ne kadar korur bilemiyorum
  • bencede fazla uğraşmana gerek yok, cd kopyalama engellenebilseydi film, müzik, program cd leri sokaklarda satılmazdı, ayrıca kopyalamayı engellesen bile pc de aviyi izleyebilen biri, camtasia studio veya benzeri bir program ile filmi pc ye kaydedebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

sen naparsan yap insanoglu onu kopyalamayi başarır
    bkz: elimde arkadasimdan aldigim orjinal filmler we programlar wardi ama artık onlar farkli bir DVD de
    pek fazla ugrasmani tawsiye etmem
    neronun boyle bir ozelligi war diye biliyorum kopyalamaya karsı koru diye...Fakat ne kadar korur bilemiyorum

hangi sürümünde var nero'nun?"kopyalamaya karşı koru" gibi bir ibare mi var?
  • halledildi tşk ler
  • hocam sorunuzu silmezseniz daha iyi olur. daha sonra soracak birisi sormadan sizin başlığınızı görebilir..
  • sonuç olarak göstermen gerekicek o videoyu bu noktada camtasia tarzı ekrandaki görüntüyü kaydeten programlarla kaydetilebilinir.
    alabileceğin en üst önlem videonun ortasına kendi logonu markanı fln yerleştirmek belirli bir şeffaflıkla ve görüntüyü engellemiyecek şekilde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.