Şimdi Ara

Cd okuyucusu olmadan sistem nasıl kurulur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şeker bankasında bulunan bir adet yatık kasa pc de cd okuyucusu yok sadece hdd var.Ben bunu başka bir pc ye takıp xp kurayım dedim kurduk ama tekrar taktığımızda mavi ekran geldi.Başka bir pc ye takıp xp cd sinin içeriğini hdd nin içine kopyaladım.Çalışması için hdd yi ikiye bölüp c yi win98 de sistem dosyası attım ve xp çalışıtırdım ama eula hatası diye bir şey veriyor.Bu pc ye xp nasıl yüklerim bilgilerinizi bekliyorum.Tşk.ler

• bilgi veren yok mu?
  • Xp de bır donanım tanıma sıstemı vardır ve cırılmıs bırcok xp fazla donanım degıstıgınde mavı ekran verır bu nedenle cd olmadan yuklemen lazım bunun ıcın xp cd sı ıcındekı ı386 klasorunu hd ye kopyala ( baya uzun surecek ) daha sonra ms dos baslangıc dısketı ıle ac ( yada dıskı formatlarken msdos baslangıc dosyalarını kopyala de eger kuracagın lepopta floppy yoksa ) sıra ıle

*: ( yıldız yerıne ı386 klasorunu kopyaladıgın surucu adı gelıcek )
    *:\cd ı386
    *:\ı386\wınnt.exe ( deyıp entrer bas ve setup calısacaktır sonrası normal kurulum )

Yada dıske ılk once wındows 98 fılan kurup uzerıne bu yontemle xp kurabılırsın lakın wındıwsta setupu baslatacaksan wınnt.exe yerıne wınnt32.exe yaz bu sekılde msdos kurulumu yerıne 32 bıtlık kurlum karsına cıkar
    bide dos da i386 gibi buyuk ve icinde cok dosya barindiran klasorleri kopyalarken win98 disketinini yada cd sinin icinde ki smartdrv komutunu calistirirsan kopayalama islemi epeybi hizlanacaktir
    c:\smartdrv 4000
    gibi
    bunu hdd den calistirmak istiyosanda Hdd de herhangi bir yere kopyala
    kolay gelsin...

• böle yöntemlerle ugraşıcagına herhangi bi cd rom alıp xp kurabilirsin diger türlü çok zor ve ugraştıracaktır
  • emaneten al birinden cd rom.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.