|
CD Projekt, Cyberpunk 2077'yi Gurur Duyabilecekleri Bir Oyun Haline Getirmeye Kararlı
-
-
Yeterince rezil oldular, gurur duyulacak oyun cikisindan önce yapılır sonra piyasaya sunulur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elini çabuk tut kıçınski.
-
Bu saatten sonra mı
-
Tek kişilik oynanışa sahip bir oyunun, geri dönüşü falan söz konusu olamaz. Oynandı bitti. No Mans Sky yok ortada, tür aynı değil.
Bu tarz geri dönüşler yada ani parlamalar hep online oyunlar çerçevesinde (sınırsız tekrar oynanabilite, twitch zımbırtsı, çekirdek komünite vs vs) mümkün oluyor. Bkz. Rocket League, No Mans Sky, Warframe.
Biz gördük artık Johnny'e neler olduğunu bizim karaktere neler olabileceğini... Bitti gitti.
-
gurur duyabileceğin bir oyun haline getirdikten sonra çıkarsaydın olmaz mıydı. -
Bi No Man's Sky geri dönüşü görebiliriz umarım... -
Tüm bugları,optimizasyonu düzeltseniz ne yazar söz verdiğiniz gösterdiğiniz çoğu şey oyunda eksik bunları ekleyebilecek misiniz ? Oyunda zaten yapay zeka diye bir şey yok 20 yıllık oyunların NPC leri daha gerçekçi tepkiler veriyor.
-
Witcher 3'teki gibi goruyorlar ama oyle degil iste. Olay ondan cok daha buyuk. Times meydanina reklam verdiniz milyon dolarlara Witcher 3'teki gibi nasil bakiyorsun olaya eyy be adam?
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Witcher 3 gibi 30TL'ye düşürsünler o zaman alırım. Onlar da gurur duyabilirler.
-
Aldığım güne lanet olsun. -
Hadi inş -
quote:
Orjinalden alıntı: Antikaruh
Tek kişilik oynanışa sahip bir oyunun, geri dönüşü falan söz konusu olamaz. Oynandı bitti. No Mans Sky yok ortada, tür aynı değil.
Bu tarz geri dönüşler yada ani parlamalar hep online oyunlar çerçevesinde (sınırsız tekrar oynanabilite, twitch zımbırtsı, çekirdek komünite vs vs) mümkün oluyor. Bkz. Rocket League, No Mans Sky, Warframe.
Biz gördük artık Johnny'e neler olduğunu bizim karaktere neler olabileceğini... Bitti gitti.
DLC denen bir şey var hatırlatmak istedim. -
Ben güveniyorum bu firmaya, belkide güvendiğim tek firma.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Önce leke sürüp sonra düzeltmeye çalışmak bakalım nasıl sonuç verecek.
Başka bir oyuncuyu bilmem ama ben tekrardan oynamam aynı oyunu. Sıkıntılı sürümünü bir kez tamamladım, düzeltilmiş halinde de göreceğim şeyler aynı olacak, sadece düzgün bir şekilde akacak oyun tek fark bu. Netice itibariyle aynı oyun için yeniden vakit harcamaya değmez benim açımdan.
Witcher 4'e bakacağız artık.
-
Oyun belli bi yerden sonra bug olmaya başladı o kadar oyun oynadım ben böyle buga sahip oyun görmedim resmen rezillik bu kadar iyi bir hikayeye sahip bir oyunun böyle çıkması rezilliktir bu artık düzelse ne olur düzelmese ne olur oynayan oynadı cd projekt red gözümden düştü
-
inş cnm yaa
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁYeterince rezil oldular, gurur duyulacak oyun cikisindan önce yapılır sonra piyasaya sunulur.
No Man's Sky da böyle olmuştu, şimdi gidip yorumları oku bakalım. Adamlar senelerce ücretsiz güncelleme yayınlayıp oyunu düzelttiler, demekki mümkünmüş.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yeterince rezil oldular, gurur duyulacak oyun cikisindan önce yapılır sonra piyasaya sunulur. |
Tüm bugları,optimizasyonu düzeltseniz ne yazar söz verdiğiniz gösterdiğiniz çoğu şey oyunda eksik bunları ekleyebilecek misiniz ? Oyunda zaten yapay zeka diye bir şey yok 20 yıllık oyunların NPC leri daha gerçekçi tepkiler veriyor. |
Benzer içerikler
- denuvo anti cheat
- until dawn pc
- age of empires mobil
- resident evil 9
- mortal kombat 1 sistem gereksinimleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X