< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 2 Ağustos 2018; 20:19:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 2 Ağustos 2018; 20:19:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet kardeşim sırf modları milyonlar satan(CS,DOD,Portal,Team Fotress),HL 3 çıkmayacak dense Gabe Newell'ı evinde ölü bulacağımız,iki oyunu da 96 Metacritic puanı alıp 2. oyunu bizzat Metacritic tarafından GOTY seçilen,modlarla "Ulan Gold Source ve Source nelere kâdirmiş" diye ohaaaaaa dediğimiz,hikayesi efsane ötesi olan,G-Man gibi bir düşmanın olduğu Half-Life serisi her türlü Witcher serisini gömer üsüne toprak atar mezarında GOW,Hitman,TLOU,Max Payne ile ağlar
![]() Witcher serisi 2015'e damga vurdu ama o kadar. Piyasa çöplerle dolu ve sadece iyi bir hikaye ile GOTY kapabilirsin ki Witcher 3 aynen de bunu yaptı. Araya sex sahneleri de kondu ki abaza tayfa alsın (Sex sahnesi konusunda tartışmayacağım bile, forumda içinde sex sahnesi olmayan dizilerin ana konularda bile "ufff bu karıya bak" tarzı yorumlar var ve bu yorumlar çoğunlukta,gören de How I Met Your Mother konusuna geldik sanır ![]() Altı üstü iyi hikayeli RPG oyununu bize gelmiş geçmiş en iyi oyun diye yutturacaksınız ya helal olsun ![]() Çok sevilme konusuna gelince: Adolf Hitler'i de sevenler var, Justin Bieber'i de belirteyim dedim ![]() |
Çalışanlarını köle gibi gece gündüz çalıştırarak.
|
Nereden tutsan elinde kalıyor anasını satayım. Ben de seni ciddiye alamıyorum hojam kusura bakma
![]() Metacritic: HL 1 çıktığında doğru düzgün Valve kimdir bilen yoktu ve Gabe Newell hatırı sayılır bir servete sahip değildi o yüzden rüşvet veremezdi doğal olarak. O yüzden bu argümanınız elinide kalıyor. Ağlamanın lüzmu yok hojam. Valve'ı rüşvetçi şirketlerden sanıyorsanız Blue Shift'in puanına bakın der susarım ![]() ![]() Casual konusu: Adamların saatlarce emek verdiği,oyundaki fiziğin şuandaki "ÇÇÇ" (Çöpün Çöpünün Çöpü) oyunlardan daha iyi olduğu,hikayesi hayvani bir şekilde detaylandırılmış,en bebesinden en hardcoresine kadar sevdiği (siz sevmiyor olabilirsiniz ama bu oyunu her kitlenin sevdiği gerçeğini değiştiremiyor hojam), bizi apayrı maceralara götürdüğü,hiç bir şeyi tekdüze olmayan, bazı modlarının AAA kalitesine sahip olmasına rağmen bu oyuna casual demeniz sizin cehaletiniz hojam. Ben Witcher 3'e casual bebe oyunu dedim mi demedim,çünkü oyun HL gibi buram buram emek kokuyor. Ki HL'nin 90'lı yıllarda çıktığını ve Witcher 3'e göre çok çok çok çok daha az eleman ve bütçe ile yapıldığını unutuyorsunuz. G-Man: Siz 15-20 dakikada kolayca yok edebildiğiniz bebeleri düşman bellemişseniz o sizin sorununuz hojam. Düşman dediğin seninle oyuncak gibi oynar,öyleki oyunun sonlarına kadar adama çizik bile atamazsın ama o adam sana öyle şeyler yapar ki şaftın kayar. Hele "Hojam G-Man düşman mıydı ya ? G-Man'i ben Gordon Freeman'ın paralel evrendeki bir tezahürü olduğunu sanıyordum ilginç." demeniz kimin casual oyuncu olduğunu ve HL'yi hikayesinden bihaber "sıradan bir fps yea" kafasında değerlendirdiğinizi gösterir. Witcher 3 senaristleri G-Man teorisyenlerinden özel ders alsın da sonarki Witcher oyunlarında adam akıllı düşman görün. Ha mümkünse HL senaristlerinden 2-3 tavsiye alsın da belki sonraki oyun 96 puana erişebilir ![]() 15 saat vs 200 saat kıyaslaması: Hojam Witcher 3'te hiç dövüş,görev yapma,alışveriş yapma filan yok bir tane adam size Geralt'ın hikayesini 200 saat boyunca anlatıyor değil mi ![]() ![]() Oyun önerisi gelsin hojam Ne istemişsiniz İyi hikayeli: Uncharted,God Of War,Mass Effect,klon işlerine ilginiz varsa Hitman. Half-Life,Portal,The Last Of Us,Kingdoms Of The Old Republic. Mükenmel müziklere sahip. Crysis 2,Jesper Kyd'nin bulunduğu tüm Hitman oyunları. 200+ saat oynannş süresi: Herhangi bir RPG Efsane atmosfer: Httman (2016). Her bölümü en ince detayına kadar tasarlanmış,gittiğiniz mekanlarda eğer ağır Witcher fanboyu değilseniz kesinlikle Witcher'i aramayacaksınız ![]() ![]() Seçimler: Life is Strange,tüm Telltale oyunları,RPG oyunları. Yan görevlerin her birinden yeni oyun çıksın: Saya saya bitiremeyiz bunu o da flood korumasına takılır ![]() Call Of Duty: COD 1'deki rusların almanlara daldığı sahnedeki atmosferi tüm Witcher ekibi tüm zekasını sadece bu iş için kullansa veremez ![]() Adolf İtler: Nazileri tek yahudi politikası için severim onun dışında nefret ettiğim bir oluşumdur. Size de iyi günler |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 2 Ağustos 2018; 21:13:35 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 2 Ağustos 2018; 21:16:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 2 Ağustos 2018; 21:23:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 8 Ağustos 2018; 0:4:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 8 Ağustos 2018; 14:33:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |