Şimdi Ara

CD-ROM SOrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar bugün gittim sırf emeğe saygı diye CRYSİS is orijinalini aldım ama eve gittim bide ne göreyim; dvd yi taktım fakat dvd rom okumuyo sonra başka bi dvd taktım onu okuyo sonra dvd yi başka bi dvdroma taktım onda görünüyo çalışıyo ama neden benim dvdromda çalışmıyo anlamadım çıldıracam lütfen yardım edin....

dvdromu daha yeni aldım SAMSUNG SH-182M 18X Lightscribe onda bi sorun yok ama neden okumuyo crysis'i lütfen yardım.

• optıkın bozulmus olabılır aynı asorun bende de omustu ben bı kac yol d ene dım duzelmedı ve dvd rom attım yenı dvd aldım
    eger ankarada oturuyorsa cukur ambarda mavı bilgisayar var orda lg nın dvd ram lerı 50 ytl yanı baska yerdeysen en fazla 10 ytl fazlaya bulursun yanı
  • samsung cd rom almıştım bende daha 2-3 kere kullanmadan cd okumamaya başladı artık o cd rom u kulanamıyorum bi işe yaramıyor samsung un cd rom gibi ürünleri çok dandik .
  • yok benim dvd romda sorun yok başka dvdleri veya cdleri okuyo ama CRYSİS in orijinal dvdsini okumadı başka bilgisayarda denedim DVD sağlam yani oyun çalışıyo, benim dvdrom da sağlam ama ikisi bir araya gelince çalışmıyo anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.