Şimdi Ara

CD rom u writer olarak kullanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baştan Sona Hiç Sıkılmadan okudum Gereksiz Konulara Açsaydın keske Dostum en azından milleti güldürürdün hem 2 sene olmus ozamanda anlıomuydun pc den yada şimdiki gibimiydin
  • goçum sen ne zaçmalıyon ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokselbasol

benimde bir tane scanner im var acaba onunla kağıda çıktı alabilir miyim?

Sen Beni Güldürdün Allahta Seni Güldürsün Koptum YAAA

• ya geçen ben de 5.1 ses sisteminden resim taratacaktım olmadı nedenını bilen varmı donanımsal bi sorun mu var acaba

• quote:

Orjinalden alıntı: wboylord

Hiç güleceğim yoktu....

yok olay o kadar basit değil. hemen alaya almayın. arkadaşın durumunun bir yanlış anlama olduğunda hemfikirim.

ancak zaman zaman piyasaya kayıt özelliği yazılım ile kapatılmış combo sürücüler çıkıyor. tıpkı radyo özelliği bilerek kapatılmış bazı mp3 playerlearda olduğu gibi. hatta tr de de bir laptop böyle combo dvd sürücüsündeki dvd yazma özelliği yazılım ile kapatılarak satılmıştı. firmware update ile açabilenlerin cillop gibi bir dvd yazıcısı olmuştu.

(arkadaşın durumu için geçerli olduğunu sanmıyorum)

sonuç: kesin fikirli olmayın

• nero ile image alıyordur kardeş başka türlü olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: piskopat45

nero ile image alıyordur kardeş başka türlü olmaz

nası yani
  • bence arkadaşının cd-romuna yanlışlıkla writer lensi takmışlardır :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: volki05
    kesinlikle oluyor arkadşım kendi gözlerimle gördüm geçende birisi bahsedince olayı araştırayım dedim ama nette yeterli bilgi yok bir program ile bu işlem oluyor ama nasıl işte bi bilsem

ya öylede dostum onu hepimiz biliyoruz önemli olan sadece okuma görevi gören cd rom u rw olarak kullanmakta ki ben bunu gördüm canlı canlı programı falan hatırlamıyorum arkadaşlada görüşemiyorum uzun zaman oldu eğer çözümü bulursak süper olacak yahu

Arkadaş böyle bişeyi başarmışsa görüşememen gayet normal. şuan LG ar-ge depertmanında falandır..
  • abi aramızda ne cevherler ama biz farkında değiliz, yazık bize yahuu

+ne kadar esprili milletiz yahu, sanki forumun komikler sayfası
  • quote:

Orjinalden alıntı: thierryhenry14

Arkadaşım ikisini birlikte yapan cd-writer satılmakta..cd okuyup cd yazma görevi görüyorlar..

• benim creative ses kartım var. program yardımıyla onu ekran kartı yapabilir miyiz?
    boşuna para vermeyeyim ekran kartı için
    bir de 17 inc crt monitörü 19 inc lcd yapan program var mı?
  • teknik yardım, teknik makara'ya dönmüş...
  • cd writerdır o. cd rom a hokus pokus yaparsan belki yazar
  • benim arkadaşın cd-rom un içini yarı bozuk writer la değiştik oldu ikisini topladık oldu.
    ama bir donanım eklemeden nasıl olcak
  • kesinlikle olmaz bi ara bunu normal cd rom lara dvd okutuyoz programla dedilr yalan oldu kanıtlayanlar fln da olcaktı ne oldu yalan oldu....gecin bunlari gecin...
  • CD-ROM sadece CD okur ve yazma özelliği yoktur. Hani olan şeyi geliştirmeyi sorsanız belki ama olmayan şey de yaratılmaz.
  • CD-RW'larda CD yazabilmek için ayrı bir kafa veya aynı kafada CD yazabilme özelliği bulunur. Yani anlıyacağın CD-ROM sürücü kesinlikle CD yakamaz. Bu tıpkı otomobil ile havada gitmek gibi birşey olacaktır.
  • arkadaşlar soran arkadaşla epey bi dalga geçmişsiniz ama garanti olmasada bende cdrom uın cdrw olarak kullanılabileceğini düşünüyorum. neden diye sorarsanız, bi firmanın hem cdrom için hemde cdrw için iki ayrı tip özelleşmiş üretim bandı oluşturmasındansa tek tip banttan iki tip aleti çıkarması daha ekonomik. tek yapması gereken bandın sonunda gerekli bios yazılımını yüklemek. muhtemelen okuyucu lens maliyeti ile hem okuyucu hem de yazıcı lens maliyeti kafa kafayadır. böyle oluncada üreten adam iki ayrı tip alet üretip maliyeti artırmak yerine tek bi alet üretip yazılımla özelleştirmek daha ucuz. yani cdrom olarak çıkaracaksa cd yazma özelliğini firmware 'inden kapatıyor ve sunuyor piyasaya. kesin böyledir demiyorum, akla yatkın olduğunu söylüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: narayan

arkadaşlar soran arkadaşla epey bi dalga geçmişsiniz ama garanti olmasada bende cdrom uın cdrw olarak kullanılabileceğini düşünüyorum. neden diye sorarsanız, bi firmanın hem cdrom için hemde cdrw için iki ayrı tip özelleşmiş üretim bandı oluşturmasındansa tek tip banttan iki tip aleti çıkarması daha ekonomik. tek yapması gereken bandın sonunda gerekli bios yazılımını yüklemek. muhtemelen okuyucu lens maliyeti ile hem okuyucu hem de yazıcı lens maliyeti kafa kafayadır. böyle oluncada üreten adam iki ayrı tip alet üretip maliyeti artırmak yerine tek bi alet üretip yazılımla özelleştirmek daha ucuz. yani cdrom olarak çıkaracaksa cd yazma özelliğini firmware 'inden kapatıyor ve sunuyor piyasaya. kesin böyledir demiyorum, akla yatkın olduğunu söylüyorum.

Evet neden olmasın .

Yada bir arkadaş bahsetmiş içinde ki kafanın değişimi ile olabilir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.