Şimdi Ara

CD ROMA CD KOYUNCA BILGISAYAR KAPANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar benim bir arkadasimin bir sorunu var ben altindan cikamadim bana yardimci olursaniz sevinirim arkadasimin bilgisayarinin LG GSA-4120B (DVD+R/+RW,-R/-RW) böyle bir tane cd romu var simdi cd roma cd koyunca bilgisayar küt diye kapaniyor bilgisayar cd romu filan taniyor. önceden calisiyordu ama simdi böyle bir sorun cikayriyor bende benim bilgisayari götürüp benim cd romu cikarip onunkine taktim caliysiyor sorunsuz onunkinide benimkine taktim onun cd romda benim bilgisayarda sorunsuz calisiyor. simdi sorun onun cd rom onun bilgisayarinda calismamasi. yani calismamasi derken calisiyorda calismaya basladiginda bilgisayar kapaniyor yardimci olabilirseniz sevinirim simdiden tsk ler

• lginç gerçekten. öneri olarak sölüyorum bunu;bi veriyolunu arkadaşının bilgisayarında değiştir bakalım belki bellek çakışması vardır. IDE1 yerine IDE2 kablosuna bağla bide master iken slave tanıtmaya çalış öle de bi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkk

lginç gerçekten. öneri olarak sölüyorum bunu;bi veriyolunu arkadaşının bilgisayarında değiştir bakalım belki bellek çakışması vardır. IDE1 yerine IDE2 kablosuna bağla bide master iken slave tanıtmaya çalış öle de bi dene.
    ARKADASIM SAOOLLL İYİ Kİ AÇMISSIN BENİMDE AYNI SEYDENŞİKAYETCİ BİR MÜŞTERİM VAR FORUMU TAKİP EDİYORUMM NDEDEN OLDUGUNU ANLAYAMADIM. ARIZALI DAMGASINI VURMADAN FORMU TAKİP EDİCEM CEVAP LÜTFEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofspring

ARKADASIM SAOOLLL İYİ Kİ AÇMISSIN BENİMDE AYNI SEYDENŞİKAYETCİ BİR MÜŞTERİM VAR FORUMU TAKİP EDİYORUMM NDEDEN OLDUGUNU ANLAYAMADIM. ARIZALI DAMGASINI VURMADAN FORMU TAKİP EDİCEM CEVAP LÜTFEN

Alıntıları Göster
    cenkk daha önceden ayni bilgisayarda calisiyordu bu cd rom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silber

cenkk daha önceden ayni bilgisayarda calisiyordu bu cd rom

Alıntıları Göster
    power up yetmiyor olabilir. kasana yeni malzeme taktınmı (ekran kartı, ses kartı vs vs gibi).
  • quote:

Orijinalden alıntı: riforma

power up yetmiyor olabilir. kasana yeni malzeme taktınmı (ekran kartı, ses kartı vs vs gibi).

Alıntıları Göster
    riforma sonradan takdigimiz parcalarida cikardik hatta cd koyunca mediaplayer aciliyordu onuda bilgisayardan tamamen kaldirdik ve ikincisi baska denedigimiz bilgisayar daha eski o kaldiriyor cd romu
  • quote:

riforma sonradan takdigimiz parcalarida cikardik hatta cd koyunca mediaplayer aciliyordu onuda bilgisayardan tamamen kaldirdik ve ikincisi baska denedigimiz bilgisayar daha eski o kaldiriyor cd romu

Alıntıları Göster
    işletim sistemini ögrenebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: riforma

işletim sistemini ögrenebilirmiyim

Alıntıları Göster
    isletim sistemi windows xp
  • quote:

isletim sistemi windows xp

Alıntıları Göster
    çok ilginç bir sorun. yukarıda arkadaşın yazdığı bağlantı ayarlarını değiştirdinmi. ıde,ide2 veya master slave. onu deneyip denemediğini yazarsan iyi olur. çünkü ilk akla o geliyor. ikincisi geniş içerikli bir sürücü olduğu için (DVD+R/+RW,-R/-RW) acaba cd takınca çalışan programlar varmı. bu programların hepsini bulup silmeni öneriririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran_bari

çok ilginç bir sorun. yukarıda arkadaşın yazdığı bağlantı ayarlarını değiştirdinmi. ıde,ide2 veya master slave. onu deneyip denemediğini yazarsan iyi olur. çünkü ilk akla o geliyor. ikincisi geniş içerikli bir sürücü olduğu için (DVD+R/+RW,-R/-RW) acaba cd takınca çalışan programlar varmı. bu programların hepsini bulup silmeni öneriririm

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benzeri bir sorunda bende var.. LG marka DVD rom a taktığım DVD ya hemen makineyi donduruyor (ekran dahil) ya da bir süre oynattıktan sonra daynı donma olayını yapıyor... anlayamadımm giti yahu sebebini

• quote:

Orijinalden alıntı: baran_bari

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: baran özden

suan aklimiza gelen butun seyleri denedik ama baska bilgisayarda tas gibi calisiyor daha önceden bu bilgisayardada calisiyordu acaba bilgisayara format atsak faydasi olurmu bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ASPES

arkadaşlar benzeri bir sorunda bende var.. LG marka DVD rom a taktığım DVD ya hemen makineyi donduruyor (ekran dahil) ya da bir süre oynattıktan sonra daynı donma olayını yapıyor... anlayamadımm giti yahu sebebini

Alıntıları Göster
    belli ki power supply cortlamış. yeni psu deneyin.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ASPES

bizde donma olayida olmuyor direk bilgisayar kapaniyor cd koyunca
    bilgisayarda 512 mb ram var 160 gb hdd var

• quote:

Orijinalden alıntı: kirgiz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kirgiz

Bence de psu sorununa benziyor. Psu yu değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grameradam

quote:

Orjinalden alıntı: kirgiz

Bence de psu sorununa benziyor. Psu yu değiştir.

Alıntıları Göster
    ide kablosunu değiştirmeni öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: wild

ide kablosunu değiştirmeni öneririm

Alıntıları Göster
    evet kesinlikle kabloda sorun var bende de aynısı harddiskte oluyordu bişey okuyacağı zaman kilitleniyordu kablosunu değiştirdim sorun düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAG

evet kesinlikle kabloda sorun var bende de aynısı harddiskte oluyordu bişey okuyacağı zaman kilitleniyordu kablosunu değiştirdim sorun düzeldi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bjkmag

tamamda makinaya baska cd rom takinca calisiyor sorunsuz kabloda sorun olsa takdigimiz cd romda calismaz diye düsünüyorum ama deneyecegim baska kablo takip

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bjkmag

tamamda makinaya baska cd rom takinca calisiyor sorunsuz kabloda sorun olsa takdigimiz cd romda calismaz diye düsünüyorum ama deneyecegim baska kablo takip

Alıntıları Göster
    arkadaşlar söyleyeyim bir kere sistemi size... iki cd rom var biri sony cd-rw diğeri lg dvd rom ve de aynuı ideye tekıyorum yok farklı ide ye takıyorum yok tek tek kullanıyorumm yine yokkk
    iki farklı psu ile denedim yine yokk hatta arkadaşın 680 watt psu ile bile denedimmyane ne yapayım siz söyleyinnn illaki SATA rom mu alalım??!!!

sistemim ise şuu::::
    P2.4 C - 2x 512 ddr 400 - abit IC7 MAX3 - abit Suliro 9600 XT - sata 80gb seagate- pata 60 gb seagate - coolermaster cpu soğutucu - TA 210 asus kasa-- herhangi bir kaçak akım yokk.. test edildi.. sırff onun için bahçeye toprak çubuğu attım yaa... daha ne yapayımmm yanee.. çöpe mi atayım sistemii..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASPES -- 15 Temmuz 2005, 12:48:16 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

CD ROM MİLADINI DOLDURMUS ARKADASIM O YÜZDEN AYNI SORUN BENDEDE VARDI YENI CD-ROM ALDIM SORUN COZULDU

• quote:

Orijinalden alıntı: _SEDAT_PEKER_

quote:

CD ROM MİLADINI DOLDURMUS ARKADASIM O YÜZDEN AYNI SORUN BENDEDE VARDI YENI CD-ROM ALDIM SORUN COZULDU

Alıntıları Göster
    eski bir mal değill ki rom yahu.. ve de çok da kullanılmış değill toplasann belki 40 film izlenmedi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.