Nero da cd yazmaya çalıştığımda tam %100e geldiğinde cd-rw ışığı sönüyo ve gürültülü bi şekilde çalışmaya başlıyo ve bilg. res etmeden durmuyo. Bu sorun neden kaynaklanıyo olabilir. İdeal bağlantılarıda yaptım ama yine olmuyo zaten 48x24x48 LG ile 6 dak. aşağı hiç cd çekemedim. Acaba cd-rw yakında mefta mı olacak? Power kablolarını nasıl bağlayabilirim daha etklili olması için? ( çok soru sordum galiba) [byes]
Power kablosunu bir şekilde bağlayabilirsin. Master slave ayarlarını söylüyorsan. CD-RW'yi master olarak takmalı ve DMA modunu açmalısın. İşletim sistemin 98'se Aygıt Yöneticisinden CD-RW'yi seçip özelliklere tıkla orada Doğrudan Bellek Erişimi (DMA) yada buna benzer bir seçenek olacak onu aktif hale getir.
Yanlız bu çözümler CD-RW'yi daha performanslı kulanabilmen için. Kilitlenme ile ilgili porblemini çözmezler. Bu porblem için Cd yazma programı olarak başka progamlarıda denemeni tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme