Bildirim
cd sürücüm açılmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ya yokmu bu konuda bilgisi olan
sürücü sürekli bilgisayarımdan kayboluyor -
yuh ya amma başa gelmez bi olaymış Hiç bilen yok herhalde -
hala yok dmi cvp pes -
kardeş jumper ayarlarını kontrol et...
cdromun açılmaması ise bence : tırnakları kontrol et.. biraz zorla açılır yada sen cdromu değiştir en iyisi..
açılmıyosa uğrama hayır gelmez ondan sana -
abicim kabloların hepsi takılı mı, kabloların sağlam mı, jumper ayarları doğru mu, biostan kontrol ettin mi, hala olmadıysa başka makine de denedin mi?
eğer bütün bunlara rağmen çalışmıyorsa yapçak bi şey yok. ver hurdacıya belki para eder. -
kardeşim samsung cd writer nası verim hurdacıya Bios'ta görünüo Jumper değildir Kablarara bakmadım
eyvallah -
kardes daha yenı okudum sımdı nasıl acılmıyor makına cd rom u tanıyormöubır tanıyıptacıkar dedıgınde cıkarmıyosa bılkı vırus yemısındır veya arkadasın dedıgı gıbı tırnakları kontrol et darbe felan yedımı bu aralar ve halada acılmassa ya saten yenıdsı 15 dolar at gıtsın onu veya bak kasayı ac cd roma kablo vardır onu degıstır de dene oda zarar gormus olabılır onun bır ucu roma bır ucu hdd ye oldumu neyse endıne ıyı bak hadı kolay gelsıın -
eyvallah kardeşler açtım kasayı kabloların çıkartıp taktım falan şimdi bi sorun yok gibi gözüküo İnşallah gene aynı şey olmaz Saolun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X