sana gerzek bir düşüncenin ne olduğunu söyleyeyim istiyorsan, gerzek gibi bir düşünce senin gibi insanların burada aptal saptan burayı konularla hiç yoktan meşgul etmesidir, cd yazıcıcıyıda çoktan aldım ama senin gibi bitakım şeyleri halletmiş gibi düşünen insanlar hiçbir halt yiyemez, sadece boş konuşur.!
ezikmisin demişsin, ezik olmamak için sürekli boş mesajlar yazdığından anlaşılıyor, çok uğraşmışsın ezik olmamak için...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by 02project</i> <br />sana gerzek bir düşüncenin ne olduğunu söyleyeyim istiyorsan, gerzek gibi bir düşünce senin gibi insanların burada aptal saptan burayı konularla hiç yoktan meşgul etmesidir, cd yazıcıcıyıda çoktan aldım ama senin gibi bitakım şeyleri halletmiş gibi düşünen insanlar hiçbir halt yiyemez, sadece boş konuşur.! <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> tanımadığın insanlar hakkında ağzına geleni söylemen zaten durumu açıklıyor. daha da diyecek birşey yok sana... ayraca şöyle de bir durum var "senin gibi insanların burada aptal saptan burayı konularla hiç yoktan meşgul etmesi" bir düşünce değildir, davranıştır. ne dediğin ya da ne demeye çalıştığın hakkında en ufak bir fikrin yok değil mi?
tanımadığım insanlar hakkında yorum yapmadım bir sıralama istedim ama daha anlayışlı olup bir sıralama yapsaydın gösterdiğin davranış iyi sayılabilirdi bundan sonra konuşmayı gerektircek bi durum yok cd yazıcı alındı
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by 02project</i> <br />tanımadığım insanlar hakkında yorum yapmadım<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> diyorsun, peki bu alttaki ne ?
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by 02project</i> <br />senin gibi bitakım şeyleri halletmiş gibi düşünen insanlar hiçbir halt yiyemez, sadece boş konuşur<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>bir sıralama istedim ama daha anlayışlı olup bir sıralama yapsaydın gösterdiğin davranış iyi sayılabilirdi bundan sonra konuşmayı gerektircek bi durum yok cd yazıcı alındı <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> konuşmayı gerektirecek durum var, sen adam gibi sordun mu da benden cevap bekliyorsun? zeytinyağı gibi üste çıkmayı iyi biliyorsun ama!
"senin gibi bitakım şeyleri halletmiş gibi düşünen insanlar hiçbir halt yiyemez" senin gibi demişim yorum yazanlar için değil buradakilerin boş konuştuğunu yazmadım ama sen kendin için düşündüğün için genelleme yapıyorsun ben konu kapandı dedikçe sen uzatıyorsun demekki boş konuşan hala sensin.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by 02project</i> <br />"senin gibi bitakım şeyleri halletmiş gibi düşünen insanlar hiçbir halt yiyemez" senin gibi demişim yorum yazanlar için değil buradakilerin boş konuştuğunu yazmadım ama sen kendin için düşündüğün için genelleme yapıyorsun ben konu kapandı dedikçe sen uzatıyorsun demekki boş konuşan hala sensin. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> yahu yorum yazmış yazmamış ne farkeder, sen sonuçta tanımadığın birisi hakkında ileri geri konuşuyorsun. daha davranış ile düşünce nedir ayırt edemeyen bir adamla tartışmak gafletine düştüğüm için üzgünüm doğrusu. hayatın boyunca bu şekilde davranırsan zorluk çekersin, herhangi bir konu sen isteyince kapanmaz, kapanması gerektiğinde kendiliğinden kapanır zaten...
oturduğun ekran başında düşündüğün zaman yaptığın hareket düşünmektir bu düşündüğünü aktarma yaptırımına ise davranış denir, hayatın boyunca zorluk çekmemek için hep boş boş mu konuşursun ben aldığım cd yazıcı ile birkaç cd yazdım ama sen bu topicle alakalı hiç bir yararlı yazı yazmadın...!
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by 02project</i> <br />oturduğun ekran başında düşündüğün zaman yaptığın hareket düşünmektir bu düşündüğünü aktarma yaptırımına ise davranış denir<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> bravoo, demek ki üstteki hatalı mesajı yazdıktan sonra birilerine sorup öğrenmişsin düşünce nedir davranış nedir. kendini kanıtladın artık, sen bir numarasın...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>hayatın boyunca zorluk çekmemek için hep boş boş mu konuşursun ben aldığım cd yazıcı ile birkaç cd yazdım ama sen bu topicle alakalı hiç bir yararlı yazı yazmadın...! <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> demek cd yazdın, vay be bir sürü zorluğun üstesinden gelmişsin hakikaten, ben ise boş boş mesaj yazabildim sadece bunca saatte. <b>bilmem farkında mısın sen de cd yazıcıyı aldıktan sonra bu topicle alakalı hiçbir yazı yazmamışsın.</b>
kendince boş konuşup boş sözcükler üretmede yine ustasın ama senin boş sözlerinle uğraşmaktan aldığım yazıcı ile ilgili yorum yapmaya fırsat kalmadı ne yazıkki.
mühim olan niyet sanıyorum.
ve bahsettiğin boş sözcükler konusunda sen de aşağı kalmıyorsun...
Aldığım cd yazıcı teac w552e 16x ile 5 dk içinde 450mb yazıyor, parça box olmadığı için yazılımı ayrıca yükledim Nero Burning 6'ı, toplam 5 cd yazdım bugün içinde ard arda ve sorun yaşamadım tavsiye olunur. Fiyatı: 55 $ + kdv
biraz yavaş yazmış dma modu kapalıysa denetim masasından aç
saolasın gürcü bunu düşünmemiştim bir dahaki sefere dma modu açıkken deneyeceğim.
DMA madoları açıkken bu hızla yazıyor bi problem yok o zaman
02project bu fiyat TeknoSA'daki fiyattı.
Finansbank ile 4 taksitle aldım vade farksız, teknosada nasıldı peki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme