Şimdi Ara

CD yazıcı tavsiyeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın cd yazıcı almak istiyorum tavsiyeniz nedir öğrenmek isterim

• samsung sw251 brns 8mb cache
  • Bende Samsung tavsiye ediyorum kaliteli ve
    sorunsu bir writer
    52*24*52
    ama şimdi 52*32*52 leride var...
  • daha önceki topiclerdede iyi olduğu yazıyor, peki fiyat nedir bunu google'da arattım ama ilgili bir yazıda bulamadım + nereden alabilirim.
  • kdvsiz 40 la 45$ arası geziyor.
  • Ben Lg kullaniorum gayet memnununum.Performans acisindan da baya basarili.
    52 hizli bi LG yakışır sana :Pp
  • Geçen hafta samsunglar(52*24*52) 69.900.000 TL olarak satılıyordu. KDV dahil tabii.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni yazıcı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    3D yazıcı önerisi (yardım)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lg den şaşma derim senelerdir her modelini denedim nerdeyse bi faso vermedi alet.
    son aldığım 48x le 1 senedir 1 tana cd yakmadım. tavsiye olunur
    52 de aynı olay.
  • zekierinc arkadaşım dediğin fiyat hangi modelinde ve nerde geçerliydi peki
  • TEAC
  • lg veya samsung
  • bende hem liteonit hemde lg var liteonit bariz ustun ama digerlerini bilemicem
  • TEAC 52X24X52X CD-Writer Bulk modeli nasıldır peki 108 milyon
  • Ya doğru dürüst bi sıralama yapabilirmisiniz bu cd yazıcılar hakkında her kafadan bir ses çıkıyo
  • performans kalite sağlamlık arıyorsan aopen veya plextor derim. ben.
  • Samsung kullanıyorum cok memnunum
  • LG 52x24x52 8523B serisi okuma performansı çook iyi,yazma performansı da bayaa iyi.ama LG 52x32x52 almanı tavsiye etmem.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by 02project</i>
    <br />Ya doğru dürüst bi sıralama yapabilirmisiniz bu cd yazıcılar hakkında her kafadan bir ses çıkıyo
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    doğru dürüst bir şekilde sormuyorsun soruyu, sonra da gelmiş insanlara mana buluyorsun. zaten yeni üye olmuşsun, biraz adap öğren sonra gel sen bu foruma. senin gibilerle uğraşmaktan bıktık artık.

madem beğenmiyorsun cevapları, git internette araştır, armut piş ağzıma düş ne kadar da kolay değil mi!
  • internetden arşatırmadan konuştuğumu nerden biliyorsun burada postlarınla hava atacağına bir sıralama yapsaydın belki daha iyi olurdu ama senin gibi basit bir düşünce olan biridende basit bir cvp olan bıktık demek beklenirdi zaten.
  • araştırmış olduğun çok belli, şu sitede bile 10larca konu açıldı bu cd-rw seçimi ile ilgili ama hiçbiri senin gibi densiz değildi. git cdrlabs.com'a bak ne diyorlar. zaten yeteri kadar inceleme de sıralama da yapılmış. benim düşüncem belki sana basit geliyor ama en azından "gerzek" bir düşünce değil!

postlarımla hava attığımı nerden çıkarttın bu arada, ezik misin ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.