Bildirim
cd yazma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kardeşim şimdi neroyu ilk açtıgında sana bir menu gösteriyor burasını geçebiliyorsun sanırım daha sonra sana bir sayfa açıcak burada kenarıda data cd , audio , mp3 cd diye giden bir menu var buradan sana lazım olanı seç ben şimdi data cd yi baz alarak anlatıyorum data cd yi seçtikten sonra menude INFO , MULTİSESSİON , ISO , LABEL , v.s gibi seçenekler var buradan MULTİSESSİON a gel ve start multisession disk de buradan istedigin her bilgiyi cd ye atabilirsin ve cd ni kapatmaz daha sonra istedigin her bilgiyi atabilirsin tekrar üzerine yazıcagın zaman ise multisession'a gelip CONTİNUE multisession diyorsun bölece bilgilerinin üzerine yazıyosun tabe önceki eklediklerin kalıyor ona göre şimdiden başarılar umarım yardımcı olabilmişimdir. eger sorun devam edrse msn veya icq ya msj at seni bulurum ben ok kendine ii bak CAN -
zati eleman bütün açıklamayı yapmış ellerine saaalıkkkk :P -
nasperatu ve azrael_13 çok teşekkür ederim. deneyceğim gerekirse tekrar yardım isterim. -
Can, azrael,
çok iyi oldu. denedim. benim ayarlarda zaten "start multisession disk" default durumdaymış. bu güne kadar yazdığım bütün cdler açık kalmış. iyi oldu içine 3-5 mb bilgi koyup kenara attığım bir yığın disk var onları kullanabileceğim.
teşkkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X