Şimdi Ara

OYUN DVD'Sİ KOPYALAMA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir oyun dvd si var 5.7 gb boyutunda. Tek dvd ye kopyalayamıyorum galiba sığmıyor. Nasıl becerebilirim.

• 8.5 GB lık Dvdlerden piyasada bulabilirsin..
  • 4.7gb lık olan bir kısmı çekersin,kalanıda başka dvdye çekersin. Sonra pcde bir dosya açıp aynı dosyaya bunları atıp setup yaparsın.
  • Magic İso programıyla içindeki diğer dil dosyalarını silip sığdırma imkanın olabilir. Bazı oyunlarda İspanyolca, Fransızca, Portekizce gibi diller toplamda 1 GB'ı geçebiliyor. Ben PES 2008 oyununda böyle yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 28 Mart 2008; 17:31:50 >
  • 8.5 GB 'LIK dvd var mı? Mesele şu ki bu oyunu tek dvd ye kopyalamam lazım 2 dvd olmaz çünkü oyunu oynamak için dvd nin pc ye takılı olması gerekiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: devilcnr

8.5 GB lık Dvdlerden piyasada bulabilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hastaX

Arkadaşlar bir oyun dvd si var 5.7 gb boyutunda. Tek dvd ye kopyalayamıyorum galiba sığmıyor. Nasıl becerebilirim.

8.5 bg lık dvd ler çift katmanlıdır yani tek dvd de iki dvd şeklide düşnebilrsin...

Ancak dvd rw ının dual layer destekli olması gerekir...Yoksa 2 dvd ye bölerek atarsınız...

Ayrıca direk dvd kopyalaya basarsanız dvd yi kopyalaması gerekir...Çünkü çekmek istediğiniz dvd ye nasıl yazıldıdıysa sizinkinede yazılacaktır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PeterPetrelli

Arkadaş güzel açıklama yapmış o 8 gbli dvd işi zor bu daha ideal
  • Güzel anlatmış ama benim becerebileceğim bir iş değil. Açıkcası anlamadım da
    quote:

Orjinalden alıntı: @oğuzhan@

PeterPetrelli

Arkadaş güzel açıklama yapmış o 8 gbli dvd işi zor bu daha ideal
  • yapamayacak birşey yok dosyaların hepsi bir klasörde olsun winrar varsa sağ tıkla arşive ekle de çıkan pencerede ciltlere bölmen için bir yer çıkacak ordan istediğin boyutlara böler dvd lere çekersin sonra hepsini makinada bir yere çıkartıp kurarsın
  • Mesela oyunun kapasitesi 5.7gb dedinya setup dvdsini içindeki bütün dosyaları pcye kaydet.
    Sonra 4.7gb+1.2gb oalrak dosyaları ayır rasgele. Dvdye çek bu 2liyi. Ardından başka pcde bunları aynı dosyada birleştir alsana dvd işlevinde setupun aynısı. Oradan yükle.

Mesela orjina splinter cell dvdsinden örnek vereyim.
    Oyunun dvdsi 7.5gb
     OYUN DVD'Sİ KOPYALAMA

Sağ click yapıp setup dosyalarına gir. Masaüstünde aç bir dosya buradakilaeri oraya kopyala.
    Burada gördüğün gibi dis1 bilmemneler(senin belirttiğin oyunda data olur main olur bişeyler olur 3-4gb boyutunda) var bunları 2dvdye sığacak şekilde ayır ve çek ardından gerisin biliyorsun. kolay gele.
     OYUN DVD'Sİ KOPYALAMA

• Oyunun orijinal dvd sinin içindeki herşeyi bir klasör içine kopyaladım. Ama hala kafa basmıyorki ben bunların hepsini 1 dvd içine kopyalamak istiyoruz. Siz 2 dvd den bahsetmişsiniz, başka bir pc de kopyalamaktan bahsetmişsiniz. Neden anlamadım

OYUN DVD'Sİ KOPYALAMA
  • Bugün 8.5 gb'lık DVD+DL (Double Layer) dvd'lerden aldım. Yalnız satış elamanı oyunlar kopyalamaya karşı korumalı olabilir, korumasını kaldırmanız gerekir dedi.

* Crysis de korumalımıdır.
    * Koruması olup olmadığını nasıl anlarız
    * Koruma nasıl kaldırılır.

Kopyalamaya başlamadan evvel bi sorayım dedim. DVD güme gitmesin arkadaşlar.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125450100&CS_Category=_DVD791&CS_Catalog=_BILGISAYAR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.