Şimdi Ara

Cd Yazma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabada çalmak için müzik Cd si hazırlıyorum win7 üzerinden yazdırıyorum. Buraya kadar bir problem yok ancak sonradan aynı Cd ye müzik eklemek istediğimde Cd dolu hatası ile karşılaşıyorum ama sadece 100 mb lık müzik yazdırmıştım sadece nasıl düzeltebilirim ?

• track yazdirdiysan..boyut veri olarak degil dk olarak islenir..yani cd kapasitesi 80 dakika 700 mb dir..veri yazarsan 700mb dan track ses yazarsan dakikadan dolar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ay_tech kullanıcısına yanıt
    Yani normal mi? Çözüm için ne yapmam lazım
  • Windows un yazma programı CD yi yazdıktan sonra kapatıyor. Yani sonradan veri eklenemiyor. Ayrıca yazıldı gibi görünen CD ler arızalı çıkabiliyor. En garantisi "Nero" kullanmak derim
  • xdarkx kullanıcısına yanıt
    arabadaki teyp mp3 formatini calabiliyorsa mp3 olarak yaz.

• Turkstrike kullanıcısına yanıt
    Nero ile de yazmıştım ama aynısı olmuştu ama tekrar deneyeyim Nero indirebileciğim bildiğiniz bir site var mı ?
  • Forum kuralları
  • ay_tech kullanıcısına yanıt
    çalıyor olması lazım nasıl ayarlacağım onu ?
    cdye yazacagin mp3 leri sec surucuye gonder diceksin..sana soru soracak..standar calicilar dersen track yazar..ikinciyi sececeksin..gelismis calici gibi bisey yazar..cd kapanmasin sonradan eklim diyorsan..surucuye sag tiklayip ayarlardan coklu yazim diye birsecek var onun tikini kaldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ay_tech

cdye yazacagin mp3 leri sec surucuye gonder diceksin..sana soru soracak..standar calicilar dersen track yazar..ikinciyi sececeksin..gelismis calici gibi bisey yazar..cd kapanmasin sonradan eklim diyorsan..surucuye sag tiklayip ayarlardan coklu yazim diye birsecek var onun tikini kaldir.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yazdirdigin CD DVD ye sonradan ekleme yapamazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

yazdirdigin CD DVD ye sonradan ekleme yapamazsin

Her müzik eklemek istediğimde yeni bir Cd mi oluşturmam mı gerek çok saçma değil mi ?
    onu yazan arkadas windows 95 kullaniyor muhtamelen..yok oyle birsey..cd yi kapatmadigin surece dolana kadar eklersin..nero veya benzeri programlarda sana secenek olarak bile sorar..cd yi kapat seceneginin tikini kaldirirsin cd ye istedigin zaman dolana kadar istedigini yazarsin.bunun istapi internette..ara bak bakalim yaziliyormuymus

• quote:

Orijinalden alıntı: ay_tech

onu yazan arkadas windows 95 kullaniyor muhtamelen..yok oyle birsey..cd yi kapatmadigin surece dolana kadar eklersin..nero veya benzeri programlarda sana secenek olarak bile sorar..cd yi kapat seceneginin tikini kaldirirsin cd ye istedigin zaman dolana kadar istedigini yazarsin.bunun istapi internette..ara bak bakalim yaziliyormuymus

Dediğiniz gibi yaptım bazı seçenekleri kaldırdım şimdi Cd de boş alan var olarak gözüküyor ama saat geç oldu o yüzden yarın arabaya inip deneyeceğim sağolun yardımlarınız için
    yardimci olabilmisimdir insallah..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.