Şimdi Ara

CD'ye resim bastırmak [Nasıl yaptırabilirim?] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
16.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • güncel basılcak yer bulamadım ya uf yarına bide
  • Nero cover designer ile bu işi yapabilirsin.tek lazım olan yazıcı, kağıt ve kağıdı cdnin üzerine yapıştırman için yapıştırıcı
  • sonunda birisi yazdı kağıt tamam yapıştırma kısmıda tamamda yazıcıya özel bi kağıt koyucakmıyım yoksa normal basıp yuvarlakmı kesicem öyleyse çok zor olur adam akıllı kesmek mesele çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Living a Lie

sonunda birisi yazdı kağıt tamam yapıştırma kısmıda tamamda yazıcıya özel bi kağıt koyucakmıyım yoksa normal basıp yuvarlakmı kesicem öyleyse çok zor olur adam akıllı kesmek mesele çünkü

Normal a4 yazıcı kağıdı olur.sen hiçbişey yapmıcaksın.programı indir yükle..Ayarları yapınca ztn karşına CD kalıbı gibi birşey gelecek programda.resim seçip CD kalıbına göre ayarla programda..sınra direk yazıcıdan çıkart..kesilecek yerleri program otomatik işaretliyor..işaretli yerlerden kes.cdye yapıştr.bu kadar.
  • a
    quote:

Orijinalden alıntı: DoGGy_

quote:

sonunda birisi yazdı kağıt tamam yapıştırma kısmıda tamamda yazıcıya özel bi kağıt koyucakmıyım yoksa normal basıp yuvarlakmı kesicem öyleyse çok zor olur adam akıllı kesmek mesele çünkü

Normal a4 yazıcı kağıdı olur.sen hiçbişey yapmıcaksın.programı indir yükle..Ayarları yapınca ztn karşına CD kalıbı gibi birşey gelecek programda.resim seçip CD kalıbına göre ayarla programda..sınra direk yazıcıdan çıkart..kesilecek yerleri program otomatik işaretliyor..işaretli yerlerden kes.cdye yapıştr.bu kadar.

işte kesmeyi beceremem ben ayrıca uhuyla falan yapıştırmak salaklık olur özel bişi varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turistof Kolomb -- 30 Aralık 2009; 10:44:40 >

• quote:

a
    quote:

Orijinalden alıntı: DoGGy_

quote:

işte kesmeyi beceremem ben ayrıca uhuyla falan yapıştırmak salaklık olur özel bişi varmı

walla kesme konusunu 12 yaşındaki çocuk bile yapar işaretli yerler belli çünkü.ben de yaptığım için biliyorum.kesmesi kolay..Yapıştırmak için de tek diyebileceğim birtarafı yapışkanlı kağıt bul(küçükken defterlerimize etiket yapıştırırdık..aynı onun gibi).bu kağıttan bulursan yazıcından çıkartıp direk kesip cdye de direk etiket gibi yapıştırabilirsin ama bulamazsan ben 404 kullanmıştım uhuyu sadece belirli yerlere sürmüştüm yani dış kenarlarına az bişey ortalara ve iç kenarlara.Gayet de güzel olmuştu.kız arkadaşımda duruyor cd 2 senedir de birşey olmadı

• şimdi yapıcaklarım şunlarmı nero cover designer açtım
    resmi yükledim yazıcdan çıkarttım
    kenarlardan kestim
    404le ufak ufak yapıştırdım bitti bu kadar
    bekletme işini ne kadar yapıyım?

• DVD-RW de böyle bir logo var ise kolaylıkla resim basabilirsin. Bunun için piyasada bulunan Light Scrible medya alman lazım

Fakat resimler gri tonlamalarda basılabiliyor sadece, malesef daha renkli light scrible çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 30 Aralık 2009; 10:52:18 >

• ya dvd rw'da olsa böyle olmasını istiyorum kağıt mağıt el atmışken iyi bişi olsun sen yapıp kargoyla yollasan ücret alıcıya ait şeklinde boş cd basılmış resmi yollasam
  • quote:

şimdi yapıcaklarım şunlarmı nero cover designer açtım
    resmi yükledim yazıcdan çıkarttım
    kenarlardan kestim
    404le ufak ufak yapıştırdım bitti bu kadar
    bekletme işini ne kadar yapıyım?

aynen öyle fakat yapıştırırken çok yapışkan kullanmamaya dikkat et az az nokta nokta sür..dış ve iç kenarların hepsini doldur fakat taşırmamaya özen göster biraz pay bırak.ortalara da belli yerlere nokta nokta sık 404..cd'yi kız arkadaşına verene kadar da beklet..kurur zaten 2-3 saate kadar
  • ya dvd rw'da olsa böyle olmasını istiyorum kağıt mağıt el atmışken iyi bişi olsun sen yapıp kargoyla yollasan ücret alıcıya ait şeklinde boş cd basılmış resmi yollasam
  • Vallaha kargoya versem 2 gün sürer yılbaşına yetişmez keşke önceden deseydin
  • ben yaptım yapmak istyen arkadaşlar çevrelerindeki bilgi evlerinden yapabilirler pcler hep aynı asus onun için lightscribe da var oh mis yazılımcı sanada teşekkür çok hemde lightscribe logosu olucanı bilmiyodm ayrıca fotoğrafcıya sordum 20 istedi sdece cdye
  • Aslında yazıcı falan alacaksan hp nin cd ye foto basan yazıcıları var. Onlardan almanı öneririm, üstüne resim basılabilen özel cd dvd alıyorsun, yazıcıda üstüne renkli foto basıyor. Orjinal gibi oluyor
  • arkadaşım sakın yapıştırıcı ile yapıştırma, hızlı döndüğünde sürücüde okunmaz hale geliyor cd (yaptım) kırtasiyelerde a4 etiketler var. bütün beyaz a4 boyutunda. cover designer yada herhangi bir grafik programı ile ölçekli bas, sonrada maket bıçağı ile kes ve soyup yapıştır.
  • Hala bastıramadıysan gel Avcılara ben bastırıcam.
  • up var mı bilen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.