kız arkadaşıma yılbaşı için bi cd hazırlycam cdyede resmini bastırmak istiyorm nasıl yapabilirim veya yptırabilrim?
quote:Orijinalden alıntı: Living a Lie kız arkadaşıma yılbaşı için bi cd hazırlycam cdyede resmini bastırmak istiyorm nasıl yapabilirim veya yptırabilrim? Lightscribe dvd alıp yapabilirsin ya da baskı yapan yerlere sor
quote:Orijinalden alıntı: :::Banner::: quote:Orijinalden alıntı: Living a Lie kız arkadaşıma yılbaşı için bi cd hazırlycam cdyede resmini bastırmak istiyorm nasıl yapabilirim veya yptırabilrim? Lightscribe dvd alıp yapabilirsin ya da baskı yapan yerlere sor baskı yapan yerler neresi
quote:Orijinalden alıntı: Turistof Kolombquote:Orijinalden alıntı: :::Banner::: quote:Orijinalden alıntı: Living a Lie kız arkadaşıma yılbaşı için bi cd hazırlycam cdyede resmini bastırmak istiyorm nasıl yapabilirim veya yptırabilrim? Lightscribe dvd alıp yapabilirsin ya da baskı yapan yerlere sor baskı yapan yerler neresiAlıntıları Göster dvd rw'ında light scribe özelliği varsa light scribe disk alacaksın ve basacaksın
quote:Orijinalden alıntı: Bay Ozandvd rw'ında light scribe özelliği varsa light scribe disk alacaksın ve basacaksınAlıntıları Göster light scribe nedir resmi bastrıp yapştırmayla olmazmı dvd rw'mda oldunu nasl anlarım
quote:Orijinalden alıntı: Turistof KolombBu mesaj silindi.Ya Git Kırtasiyeye Dvd Kalıp Sticker İste Onada Yazıcıdan Yazdır Cdnin Üstüne Yapıştır Bunuda Ben Yapmıştım
quote:Orijinalden alıntı: Living a Lie light scribe nedir resmi bastrıp yapştırmayla olmazmı dvd rw'mda oldunu nasl anlarım Arkadaş yazıcıdan çıkartım uhuyla yapıştırmaya kalkma sakın...Arkadaşların dediği gibi dvd'den özelliğin varsa olur.
quote:Orijinalden alıntı: AxiRyzz Ya Git Kırtasiyeye Dvd Kalıp Sticker İste Onada Yazıcıdan Yazdır Cdnin Üstüne Yapıştır Bunuda Ben Yapmıştım olur yani sağol deniycem
quote:Orijinalden alıntı: :::Banner::: quote:Orijinalden alıntı: Living a Lie kız arkadaşıma yılbaşı için bi cd hazırlycam cdyede resmini bastırmak istiyorm nasıl yapabilirim veya yptırabilrim? Lightscribe dvd alıp yapabilirsin ya da baskı yapan yerlere sor Mesela baskı işleriyle ilgilenen, çoklu ve farklı fotokopiler, çıktılar alan... vb. basım yerleri var. Yok mu hiç çevrende?
quote:Orijinalden alıntı: 34 quote:Orijinalden alıntı: :::Banner::: quote:Orijinalden alıntı: Living a Lie kız arkadaşıma yılbaşı için bi cd hazırlycam cdyede resmini bastırmak istiyorm nasıl yapabilirim veya yptırabilrim? Lightscribe dvd alıp yapabilirsin ya da baskı yapan yerlere sor Mesela baskı işleriyle ilgilenen, çoklu ve farklı fotokopiler, çıktılar alan... vb. basım yerleri var. Yok mu hiç çevrende? illaki bulurumda bütçem kısıtlı sayılır
quote:Orijinalden alıntı: Living a Lie illaki bulurumda bütçem kısıtlı sayılır Tamam oralara sor, nasıl yapılır ne kadara mal olur falan diye.
quote:Orijinalden alıntı: 34 quote:Orijinalden alıntı: Living a Lie illaki bulurumda bütçem kısıtlı sayılır Tamam oralara sor, nasıl yapılır ne kadara mal olur falan diye. evde yapamazmıyız yav
quote:Orijinalden alıntı: Guest-6CB3B4454uhuyla yapışır ama öbür yılbaşına kalmaz bozulurcd nin içeriği nedir? güzel bişeyse ben de yapabilirim
quote:Orijinalden alıntı: Living a Lie quote:Orijinalden alıntı: 34 quote:Orijinalden alıntı: Living a Lie illaki bulurumda bütçem kısıtlı sayılır Tamam oralara sor, nasıl yapılır ne kadara mal olur falan diye. evde yapamazmıyız yav sana en fazla mal olacağı 10 tl'dir.
quote:Orijinalden alıntı: fabulous- cd nin içeriği nedir? güzel bişeyse ben de yapabilirim İlk dans ettiğimiz şarkı vs.. bulunan bir cd kapağnda kız arkadaşımın kare kare resimleri olucak