Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ce- 108255-1 hatası olan PS5 dijital- Garantisi yoktur. Satın Al 26 Ekim 2022 09:05 1 1 ce- 108255-1 hatası olan PS5 dijital- Garantisi yoktur. İlanda da yazdığım üzere ce-108255-1 hatası olan ps5.bu hata 2 senelik süreçte sadece 2 oyunda karşıma çıktı ve ne zaman oyunlara patch gelir ise o zaman düzelmekte, sorunun tam neden kaynaklandığını sony de bilmemekle birlikte, şu ana kadar sadece mw2 ve astro da bu hatayı verdi, internette düzeltme yolları var fakat uğraşmak istemiyorum. bir önceki versiyonda astro sorunsuz çalışırken son update ile yine bozuldu.fiyatı bu yüzden uygundur, 18:00 den sonra gelip ürünü deneyebilirsiniz, ürünü almadan önce denemek istediğiniz oyun var ise haber edin indireyim eğer bende yok ise hesabınızı paylaşırsınız (eğer oynamadığım bir oyun ise (spor ve araba yarışlarını oynamam)) hesabınızdan deneriz.ürünün kolu hemen hemen hiç kullanılmamıştır (m&k) adaptör kullandım.pazarlık yoktur - kutusu vardır- tekrar tekrar yazıyorum Garantisi yoktur, satarken de bu durumu özetleyen cihazın seri numarasını içeren bir mutabakat ile vereceğim.fiyatı 11.000 tlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] DELL ALIENWARE AW3423DWF 34" QD-OLED monitör intel i5 13600 kf + MSI Pro B660-a + 16 GB Corsair Ram + PSU + Frame [SATILDI] 50pus8807 - 120hz -4k - amblight [SATILDI] Xbox Series X - Uygun fiyat
teklif için teşekkür ederim şimdilik bu şekilde düşünmüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >