Şimdi Ara

Cebe İnen Akbank Kart’tan 600TL’ye Varan Chip-para! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
40
Favori
50.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şanslısın hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birebir aynı yanıtı bugün de bana gönderdiler. Kısaca çıkmayanlar için artık gelmeyecek. 2 ay erken sildiler bizi. Sağlık olsun, başka kampanyalara bakacaz artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli Müşterimiz,

Akbank Kart İnternet Kampanyası Kampanyası ile ilgili iletiniz Bankamızca

incelenmiştir.

Kampanyadan 19  30 Nisan 2021 tarihleri arasında dijital kullanım özellikli

Akbank Kart alan veya banka kartının dijital kullanım özelliğini açan mevcut

bireysel asıl açık banka kartı sahibi müşteriler yararlanabilecektir.

Diğer müşterilerimiz için kampanya geçerli değildir. Axess, Wings, Free,

ticari kartlar, sanal kartlar ve ek kartlarla yapılan harcamalar kampanyaya

dahil değildir.

Yapılan inceleme sonucunda, 19-30 Nisan 2021 tarihleri arasında dijital

Akbank kart sahibi olmadığınız tespit edilmiştir. Dijital özellikli Akbank kartınıza

2020 yılında başvuru yapıldığı gözükmektedir.

Bilgilerinize sunar, Bankamız ürün ve hizmetlerine gösterdiğiniz ilgiye teşekkür

ederiz.

Saygılarımızla,

Akbank

bunlar daha dijital kartın ne zaman açıldığını bilmiyor

• Hedef kitlede degilmisim, canli destege son uygulama erisim sikintindan sonra kampanyalariniz duzgun calismiyor dedim, bi baktim onunla alakasi yok gibi laflar geveledi
    Oyle mi dedim, madem bankan ve sen kusursuzsun, kapa karti o zaman dedim, kapattirdim, hesabi da uygulamadan kapattim, ne halleri varsa gorsunler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tekrar gelmedi kampanya.

• waybe kullanıcısına yanıt

Ümidimi kestim ben artık.Cebe inen kart kampanyasını silinip axess kartına da ne zamandır hiçbir sana özel ya da harcama kampanyası gelmeyince arayıp limiti düşürdüm.Sadece kampanya olursa kullanırım artık.

• waybe kullanıcısına yanıt

Bana şöyle demişler açtığım 3. kayıt sonunda cevap verecek bir şey bulamadıklarından!

''Değerli Müşterimiz,

Akbank Kart İnternet Kampanyası ile ilgili iletiniz Bankamızca incelenmiştir.

Söz konusu kampanya Bankamızca önceden belirlenen müşterilerimize özel hedef kitleli bir kampanyadır.

Yapılan inceleme sonucunda ilgili müşterilerimiz içerisinde yer almadığınız tespit edilmiştir.''

Gerçekten bu birime bakanlar gerizekalı olsa gerek. Daha kampanyanın şartlarını bilmeden bir şey bulamayınca kişiye özel bla bla diyor Akbank. Aptala anlatır gibi gerekli yerlere şikayet edeceğim. Resmen yanıltma bu.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Benim axess'e başvurunca ayda 50 lira indirim kampanyasına da aynı cevapları veriyorlar. Cevaplar diyorum çünkü onlar reddediyor, tekrar yazıyorum. Bir Allah'ın kulu da arayıp sorunu dinleyeyim demiyor (yazmama rağmen). Akbank iyice saçmalıyor bu aralar.

Dipnot: Onlar reddettikçe yeni talep açıp itiraz ettim. Birkaç talepte bir 20 lira chip para yüklediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazilimsever -- 13 Ağustos 2021; 0:57:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Bana şöyle demişler açtığım 3. kayıt sonunda cevap verecek bir şey bulamadıklarından!

''Değerli Müşterimiz,

Akbank Kart İnternet Kampanyası ile ilgili iletiniz Bankamızca incelenmiştir.

Söz konusu kampanya Bankamızca önceden belirlenen müşterilerimize özel hedef kitleli bir kampanyadır.

Yapılan inceleme sonucunda ilgili müşterilerimiz içerisinde yer almadığınız tespit edilmiştir.''

Gerçekten bu birime bakanlar gerizekalı olsa gerek. Daha kampanyanın şartlarını bilmeden bir şey bulamayınca kişiye özel bla bla diyor Akbank. Aptala anlatır gibi gerekli yerlere şikayet edeceğim. Resmen yanıltma bu.

Ayni cevabi aldım hocam. Bende e devletten bankalar birliğine şikayet ettim bakalım ne sonuc çıkacak

• Aynı sorun evdeki iki kartta da mevcut.Müşteri hizmetlerine durumu bildirdim. Belki bir sonuç çıkmaz ama… sorunun kaynağı olduklarının farkına varsınlar.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Saçmalık bu zamana kadar neden yararlanıyorduk o zaman kampanyadan şimdi mi anlamışlar yer almadığımızı.

• kill_them_all kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk defa yeni basvuru yapacagim kamp yenilere açık mi akbanka pek güvenemiyorum o yuzden online mi basvuru yapacagiz subeye mi gidip somut kanitli soz alayim😏

• Jumaruu kullanıcısına yanıt
    Free kk mi ne gibi ucretliden farki var

• mcdaredevil_17 kullanıcısına yanıt
    Banka kartinda bu ucluyu mu yapiyor emin misin en fazla iki olabilir ucuncu ne zaman cikmis

• quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

Banka kartinda bu ucluyu mu yapiyor emin misin en fazla iki olabilir ucuncu ne zaman cikmis

3 farklı kampanya var nisan,mayıs,haziran 600 900 1200 şeklinde.

Suan yeni ilk defa banka karti alsak kampanyalar gecerli mi peki

• Soru makinesi ayağınıza geldi 😁 geçmiş olsun hepimize

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt

Şu an var olan kampanyaları bile süresi bitmeden akbank sildi. Bilmiyorum yeni gelenlere kampanya yapıyor mu..

Sildi diye susup bekliyor musunuz gereken mercilere sikayet edin
    Annemin karti neoydu yenilediler akbank olarak dijitale cevirmediniz diye kamp tanimlanmadi muneccim miyim yonlendirseydiniz dedim ben de sikayet ettim

simdi kendime kart alacaktim ama bu kaosda alinmaz sanirim

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.