Şimdi Ara

Cebe inen kredi kartı'na özel Trendyol'da 100 TL chip-para! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
12
Favori
10.166
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aidat geldikten sonra mı yazdınız canlı desteğe ?
  • Kart başvurusu yapıp alışveriş yapıp chip para yüklendikten sonra altungoldda hemen kullanıp kartı kapatsam aidat isterler mi acaba ?
  • cihanalic C kullanıcısına yanıt
    Giyim 150, bu 100 toplam 250 oluyor 270 nasıl yaptınız
  • Bu dijital karta başvurduk onaylandı ama cüzdana para yüklenmiyor. Müşteri hizmetleri kartın elinize ulaşması lazım diyor. Sizde durum nasıl nasıldı arkadaşlar?

Edit: Tekrar denedim oldu arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiru5 -- 17 Aralık 2020; 22:32:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurtbeyi

Arkadaslar diji kartı kapatmak için canlı destege yazdım.6 ay kalma sözüne 100 tl puan verdiler.bilginiz olsun

Bu canlı destek nerede bir türlü bulamadım, asistan diye birşey çıkıyor sadece oda robot birşeyler yazıyor.Tam olarak canlı destek nerede acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Free kartım varken bu cebe inen karta başvurdum. Şu an hem önceden de bulunan free kartım, hem de yeni olarak gelen free.ye bağlı başka bir axess ve axess platin kartlar görünüyor. Platin kartın köşesinde "kartım nerede" ibaresi var. işlemi hangi kart ile yapmam lazım?

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    Hocam axess digital kartla alım yapmalısınız tabi onaylandıysa yani kart numarası axess mobilin içinde olacak son kullanım tarihi ve cvv kodu gözükecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Hocam axess digital kartla alım yapmalısınız tabi onaylandıysa yani kart numarası axess mobilin içinde olacak son kullanım tarihi ve cvv kodu gözükecek.
    Geçerli kartlara bakıp 1 dk. Önce işlemi bitirdim hocam, teşekkürler. Geleni de AG.ye attık mı işlem tamam :) sonraki işlem kart ücreti yansimadan kartı kapatmak
    Hocam rica ederim ne demek kart önceden var mıydı ya da ne zaman başvurdunuz ve ne zaman onaylandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Hocam rica ederim ne demek kart önceden var mıydı ya da ne zaman başvurdunuz ve ne zaman onaylandı.

Başvurdum, anında onaylandı hocam. Tamamı 3 dakika sürdü sürmedi. İşlemi yaptım, puanı da kullandım. Şimdi sırada önce çektiğim konut kredisini eski konut sahibine bile aktarırken aldıkları 105 lira ücreti almak, sonra da bu kartı iptal etmek var. İyi akşamlar.

Hocam teşekkür ederim çok sağolun iyi geceler hoşçakalın.

• kart iptalini nasıl yapıyorsunuz

• Akbank kartım var sanırım sadece banka kartı olması yeterli değil.
    Dijital kart için kredi kartı zorunluluğu var.
  • geçen gün 2 müşteri temsilcisine ayrı ayrı teyit ettirdim dijital kartlarda ilk sene kart aidatı yokmuş 11. ayda bakarız çaresine artık

• Kredi kartım yok ,başvuru yapıyorum 2 gündür hata veriyor.Sorun nedir.

Ayrıca geçen ay kredi kartina başvurmuştur onlar aramıştı oda şuan beklemede diyor.Limite takılmış.
    Cebe inen kredi kartı'na özel Trendyol'da 100 TL chip-para!

Eşit:Şimdi başvuruyu kabul etti fakat kredi kartına onay vermedi henüz ,ne kadar sürede onay veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 18 Aralık 2020; 11:25:22 >
  • Yine attık cüzdana. Sarıkız almak için. Sarıkız düşerse puan bir şeye yaramayacak. Hayırlısı.

• Benim gibi yap at cüzdna %3 ya da%2indirim yaptığında al düşük fiyattan alırsın

• Jonathanlivinston kullanıcısına yanıt

akbank karttada kampanya var 250TL'ye 20 TLveriyor. kombo sayılıyor

• Multe kullanıcısına yanıt

Öyle birşey Yok.. temsilcilerin bir ...oktan anladıkları yok.Ben bu dijital kartı ilk çıktığında aldım 2.ekstrede 189 TL aidatı çaktılar.Canlı destekten yazdım iade ettiler.

MHdekiler evlere şenlik :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.