Arkadaşlar ben bu fuara gitmek istiyorum ilk defa gidicem cebit e bir soru sorucam cebit fuarına kalkan özel otobüsler olucakmı fuarın olduğu gün olacaksa nerelerden kalkıcak bu otobüsler eğer yoksa cebit fuarına vesaitle nasıl gidebilirim anlatabilirmisiniz?
Fuar hangi tarihlerde
2-7 ekim tüyapta büyükçekmeceye giden minibüslere binebilirsiniz veya otobüsler kalkıcaktır
Bütün büyük meydanlardan otobüs kaldırırlar
taksim kadıköy bakırköy bunlar bildiklerim iett cebite direk otobüs kaldırıo ama hangi saatler bilmiom
yenibosnada ki otobus durağına gidin ordan kalkan, cebitin önünden geçen otobüs var..
Direk giden otobusler çok kalabalık oluyor yol uzun sürdüğü için ayakta çekilmiyor
ya bunun giriş ücreti cok pahalı var mı beleş davetiye alabilcegimiz bir yer-yöntem
quote:
Orjinalden alıntı: celalcaner2
ya bunun giriş ücreti cok pahalı var mı beleş davetiye alabilcegimiz bir yer-yöntem
20 mil beleş bilet olsada gitsek
20 mil yüksek bir ücret değil o kadar...
Ben 3 senedir beleş giriyorum ama yöntemi söyleyemem
bu sene sönük geçecek gibi. hergeçen fuarda daha çok kuru kalabalıklar oluyor. beleş davetiye bulup promosyon incik boncuk toplamaya gelen beleşçilerden yürünmüyor
arkadaşlar bu yıl davetiye yok gibi görünüyor ama ilerki haftalarda bilgisayar dergilerini takip etmek lazım davetiye olmasada bi indirim kuponu olabilir,aslında diger arkadaşlarında dediği gibi 20 ytl altı olmasınki birazdaha nitelikli katılımcı olsun yoksa eline bi torba geciren ne kdar broşur eşantiyon varsa torbaya dolduruyor kuru kalabalıkdan yürünmüyor
cebit de bi toplanalım yaw
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme