Şimdi Ara

CEBİT'te N93 Deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    elime aldigim n93le cektigim ilk resim, ki tamameeen heyecan ve telasla cekildigi icin zoom olayini 20x yani digitale kacirmisim

CEBİT'te N93 Deneyimi

bu da ayni resmin zoomsuz hali.

CEBİT'te N93 Deneyimi

Telefonu elime almis 1i olarak sunu soylemeliyim hariika otesi 1telefon, agirlik ve buyukluk konusunda hiiiic bosuna yorum yapmicam, bu gune kadar soylenen hepsi bosmus, ellerim buyuk degildir, buna ragmen esim "eee bu cok buyuk degilmis elinde hic de ankesorlu telefon gibi durmadi" dedi , ben bu kadar guzel 1alet gormedim, n73'mle yanyana getirdim, karsilastirdim, evirdim cevirdim, tek kelimeyle asik olunacak 1telefon. On kamerasi da n73e oranla daha kaliteli.
    Sahsen siyahi daha cekici duruyo.
    Nokia standinda, N93'un butun hunerlerini gosteriolar, TV'ye baglanmasini, cekilen video goruntulerinde oynamalar yapilmasini, muzik kalitesini.
    Sahsen cebite tamamen N93 odakli giden 1i olarak cok memnun kaldim

Eylul sonu gibi cikacagini soylediler, hos orda gorevli cocuklarin lafina pek inanmamak gerek, sonucta n93 icin 16milyon da diolardi, artik cok iddalasmadim yanlis biliosun die, sonucta aletin ozelliklerini bilen zaten ne oldugunu da bilir.

Bu arada n92 gercekten 1icim suymus, sanki televizyon ekrani mubarek, ince ve zarif, cebitte butun kanal standlarinda n92 var yayin yapiolar

• N93 Şu foto kalitesi olayını da çözsek kullanıcı fotoları ile tam anlamıyla mükemmel bir telefon olacak.. Umarım yapılan doğru ayarlar ile çok daha kaliteli fotolar yakalanabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

N93 Şu foto kalitesi olayını da çözsek kullanıcı fotoları ile tam anlamıyla mükemmel bir telefon olacak.. Umarım yapılan doğru ayarlar ile çok daha kaliteli fotolar yakalanabilir..
    N93 ün fiyatı N73 ü e göre çok yüksek olacaktır ve bence boyutları N90 dan küçük değilse kullanışlı olmaz
  • n90 falan boyutundamı telefon o kadar tahmin ediyorum.n90 kadarsa büyük bi telefon..keşke birde video örneği ekleyebilseydin.en çok merak edilen video örneği olur heralde bu telefonun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul615

n90 falan boyutundamı telefon o kadar tahmin ediyorum.n90 kadarsa büyük bi telefon..keşke birde video örneği ekleyebilseydin.en çok merak edilen video örneği olur heralde bu telefonun.
    quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

n90 falan boyutundamı telefon o kadar tahmin ediyorum.n90 kadarsa büyük bi telefon..keşke birde video örneği ekleyebilseydin.en çok merak edilen video örneği olur heralde bu telefonun.

N90, bunun yanında küçük kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agle Ewing -- 5 Eylül 2006; 14:03:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agle Ewing

quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

N90, bunun yanında küçük kalıyor

Alıntıları Göster
    İşte o yüzden almak çok akıllıca değil ama artislik olsun diye alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fueled

İşte o yüzden almak çok akıllıca değil ama artislik olsun diye alabilirim

Alıntıları Göster
    Şimdiden bişey sölemeye hakkım yok ama yannış anlaşılmasın sölediklerim cihazı kötülemek amacıyla değil; foto çekimi o kadarda beklenildiği gibi değil bence o kadar ışıkta piyasadaki iyi telefonlarda o netlikte çeker ama video konusunda oldukça başarılı bi cihaz olduğu söleniyo görücez artık

• quote:

Orijinalden alıntı: PaP

Şimdiden bişey sölemeye hakkım yok ama yannış anlaşılmasın sölediklerim cihazı kötülemek amacıyla değil; foto çekimi o kadarda beklenildiği gibi değil bence o kadar ışıkta piyasadaki iyi telefonlarda o netlikte çeker ama video konusunda oldukça başarılı bi cihaz olduğu söleniyo görücez artık

Alıntıları Göster
    buyrun n90 we n93 kıyaslayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gøød chãrlotté -- 5 Eylül 2006; 16:02:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

Alıntıları Göster
    Bendee kullanmak istiyom yeni çıkacak telleri ama izmir fuarına hiçbir teknoloji firamsı gelmemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Bendee kullanmak istiyom yeni çıkacak telleri ama izmir fuarına hiçbir teknoloji firamsı gelmemiş

Alıntıları Göster
    CEBİT'in İzmir'e gelmemesi bence de büyük bir eksikliktir. N93 ile çekilmiş fotoğraflarda yine noise oranının fazla olması gözümüze çarpıyor. Ama buna rağmen teknik açıdan ve tasarımsal açıdan oldukça iyi bir cihaz. Tam bir multimedya cihazı

• quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

buyrun n90 we n91 kıyaslayın

Hocam N93 diyecektin sanırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan43

quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

buyrun n90 we n91 kıyaslayın

Hocam N93 diyecektin sanırım..

Alıntıları Göster
    adamlar video kamera yapmak istemişler.heralde çok büyük alet yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biohazard

Alıntıları Göster
    hani n90 bunun yanında çok ufak kalıyordu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biohazard

Alıntıları Göster
    Daha once azerbaycan baku fiyatlarini foruma yazmistim n73 660$ n93 800$ fiyatlar bu sekilde burda aradaki farki oranlarsaniz n93 turkiye fiyatini cikarabilirsiniz kesinlikle n93 o kadar pahali olmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizarkan

Daha once azerbaycan baku fiyatlarini foruma yazmistim n73 660$ n93 800$ fiyatlar bu sekilde burda aradaki farki oranlarsaniz n93 turkiye fiyatini cikarabilirsiniz kesinlikle n93 o kadar pahali olmayacak

Alıntıları Göster
    Cebit'e giden arkadaş N93'ün boyutları ürkütücü mü? Ses kalitesi ve ağırlığı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kel_arif

Cebit'e giden arkadaş N93'ün boyutları ürkütücü mü? Ses kalitesi ve ağırlığı nasıl?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kel_arif

Daha once de yazdigim gibi, benim sahsi dusuncem, gercekten elde kaba durmuo, agirligini da, k750 ve n73le karsilastirdim, oyle dendigi gibi agir, kaba falan degil

Ses olayini cok iyi soyleyemicem, cebitte ses olayi 1az abartilmis , konustugunu bile anlayamiosun, ama duydugum, yada en azindan duydugumu dusundugum ses iyiydi

• quote:

Alıntıları Göster
    fotoğraflardan anlaşılan n93 ü ilk çıktığında alan meraklılarından başka kimse almaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pbr178

quote:

Daha once de yazdigim gibi, benim sahsi dusuncem, gercekten elde kaba durmuo, agirligini da, k750 ve n73le karsilastirdim, oyle dendigi gibi agir, kaba falan degil

Ses olayini cok iyi soyleyemicem, cebitte ses olayi 1az abartilmis , konustugunu bile anlayamiosun, ama duydugum, yada en azindan duydugumu dusundugum ses iyiydi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pbr178

quote:

Peki kapak açıldığında telefonun boyutu nasıl oluyor?

• quote:

Alıntıları Göster
    @pbr178

Hocam telefonun boyutlari hakkindaki görüslerin hakkinda hic yorum yapmayacagim. Boyutlari ve agirligi zaten ortada.
    Her insanin ayri bir bakis acisi ve zevki oldugu icin sana telefon güzel görünmüs olabilir.
    Ama bu telefonu eline alan cogu kisi boyutlari ve agirligi konusunda negatif görüs bildiriyorlar.
    Sahsen bende bizzat elime alip inceledim. Cok büyük ve kaba buldum. O telefonu cebimde nasil tasiyacagim aklima geldi ve direk caydim.
    Özellikleri bakimindan cok güzel olabilir. Sözümüz yok ama boyutlari biraz daha kücük olabilirdi.
    Sirf bu yüzden yeni bir topic acilmasida gereksizdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: FoRA

@pbr178

Hocam telefonun boyutlari hakkindaki görüslerin hakkinda hic yorum yapmayacagim. Boyutlari ve agirligi zaten ortada.
    Her insanin ayri bir bakis acisi ve zevki oldugu icin sana telefon güzel görünmüs olabilir.
    Ama bu telefonu eline alan cogu kisi boyutlari ve agirligi konusunda negatif görüs bildiriyorlar.
    Sahsen bende bizzat elime alip inceledim. Cok büyük ve kaba buldum. O telefonu cebimde nasil tasiyacagim aklima geldi ve direk caydim.
    Özellikleri bakimindan cok güzel olabilir. Sözümüz yok ama boyutlari biraz daha kücük olabilirdi.
    Sirf bu yüzden yeni bir topic acilmasida gereksizdi.

Alıntıları Göster
    hayır o diilde nokia yakında telefon alan müşterilerine hamal tahsis edecek ondan korkuyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.