|
Bildirim
Yan tuşa basılı tutarak yapay zeka asistana erişim müthiş bir yenilik olmuş, şeytanın aklına gelmez.
|
Bu pille ve exynos işlemciyle bir daha Samsung asla
|
Hocam 23 ultra kullanıyorum. Değiştirmeye değer birşey bulamıyorum. Haksizmiyim sizce
|
Saçma sapan yazılımsal özellikleri yenilik diye sunuyorlar. Daire çizerek görsel arama yapabilmek için S25 serisi almalıyım!
|
Bu marka ne olursa olsun ülkemize özel fiyatlandırma yapıyor yıllardır, o bile takdir edilmeli. Tüm modeller de elite işlemciyle gelecek. Yazılımsal ve donanımsal yükseltmeler Iphone'den çok çok daha fazla. Bir önceki modele sahip olanlar için aşırı bir yükseltme gereği olmasa da gayet iyi. Her sene çıkan modeller için benzer yorumlar yine sıra sıra yazılmış. Pil diyenler olmuş, şu anki ultra modelinin pilinden şikayet eden kaç kişi görebilirsiniz.
|
Qualcomm ve Google, Samsung ile çalışmayı bıraksa Huawei'den beter olur bunlar. Yatıp kalkıp ABD'ye dua etmeleri lazım
|
Zaten o yüzden samsung google ı yalayıp duruyor. Kendi sms uygulamasını kaldırıp google mesajlara geçecek kadar yalıyor hemde.
|
Biraz agir olacak ama cok buyuk oranda Iphone kullanicilari elektronik cahili. Hepsi demiyorum ama cogunlugu oyle. Amerika'da randevuya cikan bir ciftte eger erkek tarafi Android kullaniyorsa kiz reddediyor. Bu nasil bir kafa anlamiyorum. Nedense Iphone'u statu araci olarak goruluyor. Ben telefonu hayatimi kolaylastirsin diye kullaniyorum. Benim icin bir arac yani. Cogu insan icin bir amac olmus. Yillar once Macbook'umu yaptirmak icin Zorlu Center'a gittim. Apple calisanlarindan bir kisi musterisi ile basina gecen olayi anlatti. Adamin biri gitmis masaya 7-8 tane kredi koyup bole bole Iphone almis. Ebe mal, madem paran yok sirf cebinde iphone olsun diye niye hayatini daha zora sokuyorsun. |
şuraya birisi Süreyya hanımın supriz değişimi resmini atsın
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |