Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar yarın tanıtılacak Galaxy S25 Serisi özelliklerini sızdırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
8.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan Bilgisayar yarın tanıtılacak Galaxy S25 Serisi özelliklerini sızdırdı
    Vatan Bilgisayar tarafından erişime açılan tanıtım sayfasında yarın tanıtılacak Samsung Galaxy S25 Ultra, Galaxy S25+ ve Galaxy S25 özelliklerine yer verildi. Galaxy S25 serisinin öne çıkan özellikleri, ekran boyutu, kamera özellikleri ve pil kapasitesi kesinleşti. Ayrıca S25 Ultra’nın 16 GB RAM yerine 12 GB RAM ile geleceği de belli oldu. "Sık Sorulan Sorular" kısmında tüm modellerin 12 GB RAM ile geleceği ifade edildi.

Galaxy S25 lansmanına özel Türkçe canlı yayın DH'de

Samsung Galaxy S25 serisi yarın (22 Ocak) saat 21.00'de tanıtılacak. Galaxy Unpacked etkinliğini Burak Şolt'un Türkçe simultane çevirisi ile canlı olarak yayınlayacağız. Galaxy Unpacked etkinliğine özel canlı yayınımızı 22 Ocak saat 20.30'dan itibaren DonanımHaber YouTube kanalımızdan seyredebilirsiniz.

Vatan Bilgisayar’ın açıkladığı Galaxy S25 Serisi teknik özellikleri

Galaxy S25 Ultra Özellikleri

• Ekran: 6.9" ProScaler

• Boyutlar: 162.8 x 77.6 x 8.2 mm

• Kamera: 50MP (Ultra Geniş)

• 200MP (Geniş)

• 50MP / 10MP (Telefoto)

• 12MP (Ön)

• Batarya: 5000 mAh

Galaxy S25+ Özellikleri

• Ekran: 6.7" ProScaler

• Boyutlar: 15.4 x 75.8 x 7.3 mm

• Kamera: 12MP (Ultra Geniş)

• 50MP (Geniş)

• 10MP (Telefoto)

• 12MP (Ön)

• Batarya: 4900 mAh

Galaxy S25 Özellikleri

• Ekran: 6.2"

• Boyutlar: 146.9 x 70.5 x 7.2 mm

• Kamera: 12MP (Ultra Geniş)

• 50MP (Geniş)

• 10MP (Telefoto)

• 12MP (Ön)

• Batarya: 4000 mAh

Galaxy S25 Serisinin Öne Çıkan Özellikleri Neler Olacak?

Hazırlanan tanıtım sayfasında telefonun teknik özelliklerinin yanı sıra bazı özelliklerinin öne çıkarıldığını görüyoruz. Tanıtım sayfasında öne çıkarılan özellikler şu şekilde:

Google Gemini Hızlı Erişim

Hazırlanan tanıtım sayfasında telefonun teknik özelliklerinin yanı sıra bazı özelliklerinin öne çıkarıldığını görüyoruz. Galaxy S25 serisi ile kullanıcılar yan düğmeye uzun basarak doğrudan Google Gemini yapay zeka asistanına erişebilecek. 

Günün sizin için öne çıkanları

Yepyeni Now Brief özelliği ile gün boyunca kişiselleştirilmiş özetler alın. Gün boyunca sizi nelerin beklediğinin bir özetini alarak güne başlayın. Günün sonunda ise günlük etkinliklerinize dair analizlere erişin ve günün öne çıkanlarını gözden geçirin.

Daire içine al, bul. Dinle ve bul

Google ile Circle to Search özelliği sayesinde ekranınızda gördüğünüz her şeyi anında aratabilirsiniz. Parmağınızla herhangi bir resmi, videoyu veya metni daire içine alın ve anında arama sonuçlarını görün. Uygulamalar arasında geçiş yapmanıza gerek kalmadan, o an duyduğunuz bir şarkıyı bile aratabilirsiniz.

Ses stüdyosu, parmaklarınızın ucunda

İstenmeyen arka plan gürültüsünü videolarınızdan filtreleyin ve videolarınızı paylaşmaya hazır hale getirin. Galaxy AI, sesler, müzikler ve rüzgar gibi farklı tür sesleri ayarlayarak videolarınızın seslerini iyileştirin.

Kişisel verilerinizi koruyun

Kişisel Veri Yazılımı, önemli verilerinizi birleştirerek işler ve size özel öneriler sunar. Verileriniz şifreleyerek Knox Vault aracılığıyla cihazınıza kaydeder. Böylece önemli verilerinize yalnızca siz erişebilirsiniz.

En gelişmiş yapay zeka ProVisual Engine

ProVisual Engine, şimdi güçlü işlemcimizle destekleniyor—bu da size şimdiye kadar sunduğumuz en iyi kamera ve düzenleme deneyimini sunuyor.

Her seferinde eşsiz portreler

Farklı ışık koşullarını algılayabilen Nesneye Duyarlı Yazılım sayesinde ten renkleri ve dokular, tüm doğallığıyla ve gerçekçiliğiyle ekrana yansır.

Geceyi gündüze çeviren Nightography ile daha net, rakipsiz videolar

Farklı ışık koşullarına uyum sağlayabilen, gelişmiş Nesneye Duyarlı Yazılım özellikli kameramızın gözünden hiçbir şey kaçmaz. Ten renkleri ve dokular, tüm doğallığıyla ve gerçekçiliğiyle ekrana yansır.

Geniş'ten Tele'ye ve hatta Ultra Geniş'e kadar en keskin ayrıntılar

Ultra Geniş çekimlerden Telefoto kameramıza kadar, fotoğraflar her açıdan net ve canlıdır. Ardından, AI destekli ProVisual Engine renkleri ve detayları iyileştirerek bir sonraki seviyeye taşır.

Galaxy için özelleştirilmiş güçlü işlemci

ProScaler ile daha net, daha canlı görüntüleme

ProScaler, gelişmiş AI algoritmalarıyla çözünürlüğü artırarak, ekran ayarlarını yapmanıza gerek kalmadan yüksek çözünürlükte bir görüntüleme deneyimi sunar.

Uzun süreli pil ömrü

Özel uygulama işlemcimize entegre edilen öncü MDNIe teknolojimiz ve yazılım optimizasyonu ile artan pil ömrü sayesinde cihazlarınızda saatlerce video izleyebilirsiniz.

Ultra dayanıklı titanyum

Uzun ömürlü ekran

IP68

Now Bar

Widget

Canlı Bildirim

Kaynak:https://www.vatanbilgisayar.com/test3209/

• Bu marka ne olursa olsun ülkemize özel fiyatlandırma yapıyor yıllardır, o bile takdir edilmeli. Tüm modeller de elite işlemciyle gelecek. Yazılımsal ve donanımsal yükseltmeler Iphone'den çok çok daha fazla. Bir önceki modele sahip olanlar için aşırı bir yükseltme gereği olmasa da gayet iyi. Her sene çıkan modeller için benzer yorumlar yine sıra sıra yazılmış. Pil diyenler olmuş, şu anki ultra modelinin pilinden şikayet eden kaç kişi görebilirsiniz.

Biraz agir olacak ama cok buyuk oranda Iphone kullanicilari elektronik cahili. Hepsi demiyorum ama cogunlugu oyle.

Amerika'da randevuya cikan bir ciftte eger erkek tarafi Android kullaniyorsa kiz reddediyor. Bu nasil bir kafa anlamiyorum. Nedense Iphone'u statu araci olarak goruluyor. Ben telefonu hayatimi kolaylastirsin diye kullaniyorum. Benim icin bir arac yani. Cogu insan icin bir amac olmus.

Yillar once Macbook'umu yaptirmak icin Zorlu Center'a gittim. Apple calisanlarindan bir kisi musterisi ile basina gecen olayi anlatti. Adamin biri gitmis masaya 7-8 tane kredi koyup bole bole Iphone almis. Ebe mal, madem paran yok sirf cebinde iphone olsun diye niye hayatini daha zora sokuyorsun.

• Bu pille ve exynos işlemciyle bir daha Samsung asla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Qualcomm ve Google, Samsung ile çalışmayı bıraksa Huawei'den beter olur bunlar. Yatıp kalkıp ABD'ye dua etmeleri lazım

• gnsnc G kullanıcısına yanıt
    Zaten o yüzden samsung google ı yalayıp duruyor. Kendi sms uygulamasını kaldırıp google mesajlara geçecek kadar yalıyor hemde.

• Yan tuşa basılı tutarak yapay zeka asistana erişim müthiş bir yenilik olmuş, şeytanın aklına gelmez.

• Düz 25 çağ dışı 8 bit ekranla geliyor diye yorumladım :) aşırı sıkıcı cihazlar. Hala kameraları rezil shutter speed ile mi geliyor acaba?

• keinfarben kullanıcısına yanıt
    Hocam 23 ultra kullanıyorum. Değiştirmeye değer birşey bulamıyorum. Haksizmiyim sizce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saçma sapan yazılımsal özellikleri yenilik diye sunuyorlar. Daire çizerek görsel arama yapabilmek için S25 serisi almalıyım!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevzuderin M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle değmez tüketim çılgınlığı aynı aynı cihazlar çıkıyor sürekli

• Elle tutulur hiç bir şey yok. iPhone SE alırım da satarken bu kadar değer kaybetmez hiç yoktan

• Sene 2014 mü ne Galaxy S6 almıştım zamanında imei ni klonlamışlardı mahkemeye verdim iphone 6 aldım bir dahada samsunga bulaşmadım bu kadar mı değer kaybeder bir telefon

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir pili geliştirmedi 5 nesildir. Rakipleri almış başını gidiyor. Sadece video izleyeceksek tabi saatler boyunca izleriz çoğu rakibide bunu yapabiliyor. X200 pro bunu tokatlar. Benzer form faktörde ve snapdragon işlemcili xiaomi 15 bile 5400 maH pile sahip. Keşke 1 sene daha bekleseymişim telefon almadan önce.

• mevzuderin M kullanıcısına yanıt
    Ben halen Note 9 kullanıyorum uzun süredir bekliyordum S25 Ultraya geçeyim diye ama ben bile geçmeye değer bir yenilik görmüyorum :)

• kafayiko kullanıcısına yanıt
    😁😁😁 ozaman benim daha çok beklemem lazım.

• Düz S22 kullanıyorum, sorunlarından ötürü değiştirebilirim diyordum ama 1 sene daha gider. Muhtemelen bu yılı da pas geçeceğim.

• keinfarben kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum size gerçekten öyle. Poco x3 prodan buna geçtiğinde evet inanılmaz fark oldu 4k ekran falan. Ama 25 ultra falan hep sırf üretmiş olmak için üretilmiş. Tıpkı iPhone serileri gibi

• Elimde S23 var. Makine gibi gayet ne 24 ne 25 serisi ile yükseltmeye değer açıkcası. Bu işlemcilerle gelmeye devam etsin Samsung.

• 24 serilerinin aksine bu sefer 25+ ve 25 arasında boyutu haricinde teknik özellikler açısından fark yok sanırım.

• kafayiko kullanıcısına yanıt
    Merak etme apple gibi 10 yil sonra getirmediler, 8 yil onceki cihazlarindada vardi zaten son bi kac yildir cihazlarinda bulunmuyodu geri getirdiler simdi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.