|
Vatan Bilgisayar yarın tanıtılacak Galaxy S25 Serisi özelliklerini sızdırdı (4. sayfa)
-
-
Ne kadar komiksin sen öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alakasız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biraz agir olacak ama cok buyuk oranda Iphone kullanicilari elektronik cahili. Hepsi demiyorum ama cogunlugu oyle.
Amerika'da randevuya cikan bir ciftte eger erkek tarafi Android kullaniyorsa kiz reddediyor. Bu nasil bir kafa anlamiyorum. Nedense Iphone'u statu araci olarak goruluyor. Ben telefonu hayatimi kolaylastirsin diye kullaniyorum. Benim icin bir arac yani. Cogu insan icin bir amac olmus.
Yillar once Macbook'umu yaptirmak icin Zorlu Center'a gittim. Apple calisanlarindan bir kisi musterisi ile basina gecen olayi anlatti. Adamin biri gitmis masaya 7-8 tane kredi koyup bole bole Iphone almis. Ebe mal, madem paran yok sirf cebinde iphone olsun diye niye hayatini daha zora sokuyorsun.
-
İşlemci hem pili hem de performansı bayağı artırıyor, yani ucuzlarsa geçilir bence sadece bu yüzden ama onları sıkıntı değil ise gerek yok!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 22 Ocak 2025; 0:5:12 >
Bende de aynı telefon var. iPhone 17 Pro Max çıkana kadar idare edeceğim
Pek bir yenilik olmaması normal zaten neye şaşırdınız? Ram 8 den 12 olmuş. İşlemci snapdragon elite. Android 15. S25 in kasası incelmiş aynı bataryaya rağmen.
Hiçbirinde bir devrim göremedim. Dediğim gibi devam edicez yine 23 ultra ile nasipse 26 ultra 😁
Ahh hocam ah. Okadar haklısınız ki gerçekten ben Apple elestirdigimde herkes kendi telefonumu ovmek için yapıyorum zannediyor.
Sırf elimde iPhone var desinler o statüde bende varım desinler diye alınan bir cihaz.
Çalıştığım şirket bize her yıl Apple verir ucuza
Bende heryil onu satarım 😁
Esimde her yıl sorar cihazı ne yapacaksın diye. Satacagim tabiki derim 🥳
Zaten en iyi telefonu kullanıyoruz.esimdede bendede 23 ultra olduğu icin
Samsung a71 kullaniyorum senelerdir masallahi var canavar canavar bataryasi bile uzmuyor donma kasma hic birsey yok her ihtiyacimi fazlasiyla karsiliyor kiyipta yeni bir telefona gecemiyorum
reklam aldık diyin, böyle abuk subuk başlıklar atacağınıza.
devlet sırrı mı bilgileri erken açıklasa ne olacak ?
tamam yedik, en iyisi vatan...
-
Merhaba,
İçeriği dün geceden beri yayında tutabilmek için gazetecilik ahlakı ve sizlere olan sorumluluğumuzun bilinciyle verdiğimiz mücadeleyi bilseydiniz söylediklerinizden muhtemelen utanırdınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Saka gibi.. Google ekiplerinin gelistirdikleri yapay zeka ozellikleriyle show yapiyor Samsung. Insanlar gidip Xiaomi/Honor/etc alsin ustun batarya, sarj ve ayni yapay zeka ozellikleriyle.
-
Ahmet Bey
20 senedir buradayım, sağolsunlar utanma duyumuzu , arlanmaz hırsımızın içine eden bir coğrafyada yaşamanın verdiği bir utanç var.
sizde haklısınız.
-
Çok alakası var iphone da imei kopyalanmıyor samsungun sistemi buna izin veriyor o yüzden mahkemeyi kazandım zaten tıpış tıpış ödediler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı şey değil ki . Ekrana sürekli maruz kalıyorsunuz. Mesaj atmaktan tutun da , sosyal medyada gezmeyi bile bırakın, menü de dahi fark edecek kadar önemli bir olay hzquote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmiiphone'ları 60 Hz ekran yüzünden dalgaya alanlardan Samsungun kağnı hızındaki şarjına bir eleştiri gelmiyor. Ps. Xiaomiciyim.
8 gen elite ile geliyor diyorlardı "bu işlemciler" derken ne alaka anlamadım exynosla mı geliyormuş
-
Ben S22 Ultra ile bile bulamıyorum, hız dışında aman aman bir fark yok. AI özellikleri falan geldi zaten.
-
Gayetde klonlaniyor iPhone imeiseni sahip bir çok Samsung cihaz biliyorum
iPhone imei atılmıyor ama sizdeki durumda sizin cihazınızin imeisi başka cihaza verilmiş diye anladım çünkü gidip kaçak telefon alıp sonra mahkemeye veremezsiniz. Sizin başınıza gelen iPhone telefonda da gelebilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimse paylaşmamış ben paylaşayım bari
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X