Şimdi Ara

CEBİTTE KAMPANYA YOK HATTA SATIŞ BİLE YOK GİTMEYİN BOŞUNA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CEBİTE GİTMEYİN BOŞUNA BEN GİTTİM PİŞMAN OLDUM

Bilgisayar markası olarak sadece toshiba datron vestel var

toshiba satış yapıyor ama fiyatlar direk dışarıdaki liste fiyatları

fuarda hiçbir indirim promosyon kampanya etkinliği yok

Teknosa satış standı açmış fuarın dışında ama fiyatlar mağaza fiyatları

Zaten açıklamışlardı bu sene fuar kurumsallaşacak firmalar arası olacak diye
    ama bu kadarını beklemiyordum.

Daha çok insanı uyarabilmek için mesajı burayada yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihtash -- 5 Eylül 2006; 16:15:58 >

• Daha fuarın ilk günü belki kendilerini haftasonuna saklıyorlardır...
  • Bende iki senedir istanbuldayım gidemiyorum diye şikayt ediyordum inşallah dediğin gibidir
  • ben her sene gidiyorum cebıt ama bakıyorum tam alıcam satış yok diye bir laf uyuz olup eve geri gidiyorum yorgun argın
  • Buradaki genç arkadaşar Cebit ile Compex'i karıştırıyorlar galiba. Cebit, daha doğrusu Bilişim fuarında satış olmaz pek. Bilişim fuarı daha çok tanıtım vs. içindir. Direkt satış Compex fuarında yoğun olur hatta bu fuarın amacı budur zaten. Compex'i bekleyin, bilişim ile uğraşmayın bence.
  • Hertürlü fuarın sondan 1. günü katılımcılar için en güzel günüdür,üreticiler bu şekilde toplu satış yapıp tek seferde kazanırlar,yine bu şekilde olabilir
  • Satış aypıyolarsa indirimde koymaları gerekirdi. Yoksa fuarın tüketici için fazla bir avantajı kalmaz ki..
    Televizyonlardan gördüğüm kadarıyla insanlar CEBİTe eşantiyon toplamak için gidiyor sanırım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihtash

CEBİTE GİTMEYİN BOŞUNA BEN GİTTİM PİŞMAN OLDUM

Bilgisayar markası olarak sadece toshiba datron vestel var

toshiba satış yapıyor ama fiyatlar direk dışarıdaki liste fiyatları

fuarda hiçbir indirim promosyon kampanya etkinliği yok

Teknosa satış standı açmış fuarın dışında ama fiyatlar mağaza fiyatları

Zaten açıklamışlardı bu sene fuar kurumsallaşacak firmalar arası olacak diye
    ama bu kadarını beklemiyordum.

Daha çok insanı uyarabilmek için mesajı burayada yazdım

eyvallah sağol..bende notebook almak için gitmeyi düşünüyordum. ( ümraniye den oralara gitmek işkence doğrusu )
  • Arkadaşlar Cebit e giriş kaç ytl?
  • hafta sonu 10 ytl hafta içi 20 ytl bildiğim kadarıyla ama sen bir araştır yine de , ama hafta sonu gidersen daha iyi olur ben gidemeyeceğim sanarım :(
  • hafta sonu 20 ise yuh zaten en az 2 saat yol ve 20 ytl de yol parası veririsen 50 kağıt fuar
    quote:

Orjinalden alıntı: ege_asigi

hafta sonu 10 ytl hafta içi 20 ytl bildiğim kadarıyla ama sen bir araştır yine de , ama hafta sonu gidersen daha iyi olur ben gidemeyeceğim sanarım :(
  • hafta sonu halk için olduğu için 10 ytl olarak biliyorum . HAFTA İÇİN İSE GENELDE KURUMSAL OLDUĞU İÇİN 20 YTL FİRMALAR İÇİN BENİM BİLDİĞİM ARKADAŞIM
  • bu zaten teknoloji fuari gidecekseniz yeni veya degisik teknolojileri gormek icin gidin yoksa birseyler almaya niyetiniz varsa fuardan gitmeyin.arkaslar compex demis ama hayatimda gordugum en kotu fuardi compex onada bel baglamayin bence.
  • türkiyede fuar olayı bitmiştir arkadaşlar. bilişimde eskiden gidip ucuza kampanyalı şeyler bulup alırdık. hatta onları arkadaşlarımıza gösterdiğimizde "oha fiyata bak, keşke gitseydik" dediklerini ya da dediğimi hatırlarım. bilişimde bişey yok, compex'te bişey yok. uzakdoğuda sırf tüketiciler için fuarlar kurulur, adamlar yüzlerce nb, monitor, tv, projektor satarlar bir günde. ona göre fiyat yaparlar, üreticiler savaşır, halk kazanır.

musci: bilişim daha çok tanıtım içindir demişsin de gidip görseydin keşke, tek tanıtım: "bizim daha çok paramız var" !!!
    Avea, Turkcell, Telsim/Vodafone, Kadıköy Belediyesi, Maltepe Belediyesi, Turk Telekom, Kültür ve Turizm Bakanlığı vs...
    Bunlar neyin tanıtımını yapıyorlar? Turkcell standının ne amacı var? Eşşek yüküyle para dökmüşler, bi adam varmış canı sıkılan, zaten hergün ekranlardan inmiyor salak reklam. Turk Telekom bana ne anlatıyor? Hiçbirşey. Telsim koymuş F1 arabasının maketini millete araba yarışı oynatıyor. Hepsi basmış sesi, ortada bir karışıklık, yerlerde kablolar, takılmadan geçmek için dikkat lazım, düzensizlik, acem pazarı gibi her taraf.
    Mesafe uzak, otapark paralı, yemekler pahalı, E5'i kazıyorlar, otoban dolu (camlıca'ya dönmem 2,5 saat sürdü öğle vakti).

bi daha da zor giderim...

• madem bu kadar boş bir fuar bu tv kanalları neden kampanya kampanya var diye bağırıyorki anlamıyorum herşey yalan bu ülkede ya

ACABA GERÇEKTEN YAŞIYORMUYUZ

YOKSA BU DAMI YALAN

isteyen inanır isteyen inanmaz hiç bir fuardan bir medet beklemeyin fuarlar türkiyede bir halt etmiyor ancak ben cebitte bir seyler oluyor diye duymuştum demekki oda YALANMIŞ
  • Kampanya hiç olmayacak mı yani??
  • TV'lere bakarsan komedi ötesi.
    Geçen gün biri Panasonic standında HD plazmaları çekiyo kamerayla, çekim 3 dajkika filan sürdü. Bön bön bakıyosun ekrana, anlatan da yok. Üstelik HD olmaları sanki bizim TV'lerden anlaşılacakmış gibi ekranları tek tek gösterdi.

quote:

Orjinalden alıntı: cgr1903

madem bu kadar boş bir fuar bu tv kanalları neden kampanya kampanya var diye bağırıyorki anlamıyorum herşey yalan bu ülkede ya

ACABA GERÇEKTEN YAŞIYORMUYUZ

YOKSA BU DAMI YALAN

isteyen inanır isteyen inanmaz hiç bir fuardan bir medet beklemeyin fuarlar türkiyede bir halt etmiyor ancak ben cebitte bir seyler oluyor diye duymuştum demekki oda YALANMIŞ

• arkadaşlar musci haklı.. cebit bilişim fuarıdır. Şirketlerin boy göstermesi , yeni ürünlerini tanıtması ve müşteriye birebir reklam yapması içindir. Eskiden compex vardı şişhane tüyapda, orda çatır çatır satıyordu bilgisayarcılar indirimli olarak. yıllardır cebit e gidiyorum . hiç indirim olduğunu görmedim. hatta satış yapan firma bile nadir bulunur..
  • otopark paralı mı?Bedavaydı otopark ayrıca sadece toshiba vestel ve datron yok bir suru bilgisayar firması var sanırım tam gezmemişsin fuarı.Evet bu fuar satış değil tanıtım amaçlı ve yeni çıkan veya çıkacak teknolojileri son kullanıcı ve firmaların bayii lerine tanıtma amaçlıdır lüften karıştırmayalım ve fuarı yerden yere vurmayalım.Fuar öyle çokta kötü değildi.Ayrıca bi arkadaşımız turkcell,avea ve telsim neden stand kurmu demiş.Ben bu standalardan avea nın kinde 3G teknolojisini birebir deneme imkanı buldum adamlar.Notebooka connect card başlamışlar saniyede 94 kb hız söz konusu ve hız testi gözümün önünde yapıldı.Ayrıca turkcellde yine 3G teknolojisi ile istanbulun bir noktasına kamera yerleştirmiş ve bunu 3G ile fuarda izletiyordu.kalitede hiç hena değildi.Telsimde bi icrat bende göremedim.Gözümden kaçmış olabilir ama sanırım sadece var onlan servislerini tanıtıyordu.
  • amacım fuarı yerden yere vurmak değil bazılarımızın kampanya promosyon beklentisi vardı
    ve daha önceki yıllarda cebitte oluyordu böyle şeyler
    bu beklentiyle gidecek olanlar boşuna gitmesin dedim
    otopark 5 ytl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.