Şimdi Ara

CEBTETEB otomatik ödeme talimatı 3 fatura 50 TL bonus (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
28
Favori
10.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 ay bağlamasa iyiydi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • puanı bu ay yatan var mı?
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    Nisanda talimat verdim henüz yatmadı puan. Ayın 15 i de geçti. Zaten kampanya sayfasında temmuzda yatacağı açık açık yazıyor. Geçen ay bir hata olmuş olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 talimat vermiştim. Elektrik faturasının geç kesileceği tutmuş. 29.07.2016 tarihinde ödenecekmiş.

• Verilen talimatların ödeme tarihleri göz önüne alınarak, bonus/iade yüklemeleri 29 Temmuz 2016 tarihinde yapılacaktır.

Bu maddeye göre benim 50 tl bonus yatar mı yatmaz mı ne diyosunuz ? Yoksa saat 24:00 geçmeden faturayı manuel mi ödesem ?

Edit: Konu hort ama zamanında hort. Bonus yüklenme zamanı anca geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasc -- 28 Temmuz 2016; 23:21:37 >
  • 30TL olması lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben kampanyaya once hesap uzerinden talimat vermistim, bir ay sonra kredi kartina aktardim. Bakalim verecek mi

• beklemedeyim :)
  • haydi teb bekliyoruz
  • Benimde yatmadı, bekliyoruz.

• KaraHisar_03 kullanıcısına yanıt
    Bende bu 25 tl niye yuklenmedi diye arastirmaya gelmistim demek bugun yuklenecek :D iyi bari vodafone faturam gelmis yine bakiyem yoktu tam kafa kafaya geldi.

• 30 değilmi öyle reklamını gördüm?

• aynen bekliyoruz bakalım
  • temmuz 28 , bonusun yüklenme tarihi diye hatırlıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 29 Temmuz 2016; 12:22:28 >
  • ilk başta 50 tl idi şimdi 30 tl ye düşürdüler.artı 3 aydır da bekliyoruz ve artı 12 ay taahhüt veriyoruz ,keşke word e falan verseydik aynı oran 6 ay taahüt ,dönek teb her zaman ki gibi ....
  • İlk sayfada detaylar var. 50 TL lik kampanya aşağıdaki tarihlerde geçerliydi. bu tarihlerde talimat verenler 50 TL alacaktır. Yatırılma tarihi de 29 Temmuz yazıyor.
    Aşağıdaki tarihler arasında 3 talimat verene bugün 50 TL ler yatacaktır yatmazsa büyük saçmalık olur. Yeni 30 tl lik kapmanya 11 Temmuzda başladı.
    Eğer bugün yatmazsa arayıp sürekli sormak kayıt açtırmak faydalı olabilir.

Kampanyamız 21 Mart 2016 – 30 Haziran 2016 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Şu ana kadar 50 TL bonusu yatan var mı ?
  • mustafasc kullanıcısına yanıt
    Bana yatmadı. TEB'den daha önce bonus kazanan var mı? sabahtan mı yatıyor yoksa akşam mı genelde?
  • benim de yatmadi. Onlinedan sordum gün icinde yatar dediler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik TEB işleyişi. Puan bugün akşama doğru ya da yarın yatar. Bu güne kadar hemen hemen tüm kampanyalarda geç yatırdı puanı. Beklemedeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uray01 -- 29 Temmuz 2016; 14:30:47 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.