Şimdi Ara

Cehennem Melekleri 4 geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • “Expendables” serisi tam gaz devam devam ediyor. Serinin üçüncüsünü de tükettik sırada dördüncüsü var. Dördüncüsü geliyor mu? Tabi ki neden olmasın…

Edinilen bilgilere göre; daha proje aşamasında olan “Expendables 4” tıpkı “Testere” gibi aldı başını gidiyor. Takıntılı bir oyuncu olan Slyvester Stallone artık kendi projeleri ile Hollywood’da yer almak istiyor. Kendini projelere kaptıran Stallone, yılların birikimini bu şekilde ortaya koyuyor. Stallone’yi beyazperdede görmek yerinde bir karar, ama seri için aynısını söylemek pek mümkün değil. Serinin çok sevildiğini de inkâr etmiyoruz. Aslında seriyi belli bir kategoriye yerleştirmemek lazım, eğer çok büyük beklentiler içerisinde izlersek zevk alamayabiliriz, baştan nasıl bir film olduğunu bilerek seyredersek sorun yaşamayız.

Dövüş ve aksiyon ustası Slyvester Stallone’nin senaristliğini üstlendiği Expendables serisinin üçüncüsü raflarda yerini aldı. Çerezlik ya da eğlencelik film kategorisine dâhil edebileceğimiz “Expendables 3” neredeyse serinin en zayıf halkası… Seri haline dönüşen filmin bu şekilde düşüş göstermesi pek de şaşılacak bir durum değil, çünkü zamanla hikâye özünü yitirmeye başlıyor, bu da seyirlik zevkimize gölge düşürüyor. Bana eğlencelik bir film olsun, gerisi boş diyorsanız, doğru yerdesiniz. Sorunları, mantıksızlıkları, saçmalıkları ya da olmaması gereken bazı sahneleri görmezden gelip seyrettiğiniz takdirde, film amacına ulaşıyor. Kafanızı boşaltıp filmin sizi götürdüğü yere gidebilirsiniz.

Kaynak

• Gelmesin :( Biri dur desin şu adama elinde 10 tane film projesi var.
  • Bencede gelmesin üçleme olarak kalsa daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powersmachine54

Bencede gelmesin üçleme olarak kalsa daha iyi olur.
    Beğenmiyorsan izlemezsin, IMDBden 1 verirsin, olumsuz yorum yaparsın ama adamların yeni film yapmasını istememenin amacı ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 8 Ocak 2015; 20:46:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eazy-E

Beğenmiyorsan izlemezsin, IMDBden 1 verirsin, olumsuz yorum yaparsın ama adamların yeni film yapmasını istememenin amacı ne?

Alıntıları Göster
    3 ü izlemedim ama bu adamları aynı filme aksiyonun içinde görmek çok keyifli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

3 ü izlemedim ama bu adamları aynı filme aksiyonun içinde görmek çok keyifli bence.

Alıntıları Göster
    Bence tadında bıraksınlar. Üçleme olarak bilelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Filmi beğenmeyip izlememenin, filme IMDb'den 1 puan vermenin, olumsuz yorumlar yapmanın amacı neyse "Filmi çekmeyin." demenin amacı da o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Adamların sağlığı iyiyken daha fazla yapımda görmek bence daha iyi olur. Bu kadroyu başka yerde zor buluruz, bırakalım da filmlerini çeksinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Adamların sağlığı iyiyken daha fazla yapımda görmek bence daha iyi olur. Bu kadroyu başka yerde zor buluruz, bırakalım da filmlerini çeksinler

Alıntıları Göster
    6'yı verin!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

6'yı verin!!

• quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

6'yı verin!!

Alıntıları Göster
    Her filmde üzerine katarak geldiler. Bu şekilde devam ederlerse 4. film güzel olması gerekir. Zaten hepsi bir birinden yetenekli herifler elini kolunu sallasa izlenir.

• Artık bu tarz seriler iyice kabak tadı vermeye başladı cehennem melekleri,yenilmezler falan izlerken ileri sarar oldum.
  • 3'ü beğenmedim demesem de en iyisi bana kalırsa 2'ydi. Bakalım 4'te neler yapacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobbler

3'ü beğenmedim demesem de en iyisi bana kalırsa 2'ydi. Bakalım 4'te neler yapacaklar.
    marjinal ayağı takılıp aksiyon filmlerine gereksiz ve boş yorum atıp beğenmeyenlere nasıl uyuz oluyorum var ya :D
    hayır herşeyi geç bari filmin cast ine bak, sevmesen bile bu kadar efsane olmuş oyuncuyu bir arada göreceğin için tebrik et
    kabak tadı verdi, izlenmez oldu, ileri sarar oldum diyor :D işsizlikte zirve, izleme la o zaman
  • Aynı anda bir kaç filmle uğraşınca birine odaklanamıyor bu adm sonrada yüksek beklentiyle izlediğin film seni tatmin etmiyor
  • 3'ünüde izlemedim boş filmler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

3'ünüde izlemedim boş filmler..
    1 biraz komedi taraıı ağır basan bir filmdi 2 çok güzeldi gerçekten beğendim 3 de aksiyon çok ön planda kalmış biraz sıktı konu bakımından ama izletir o konuda sıkıntı yok şu kadroyu nerede bulacaksın
  • Eski kadroya ilaveten cilint estwood nicholas cage kurt russell alec baldwin jhon trawolta robert de niro ve al pacino katilirsa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZelHaS

Eski kadroya ilaveten cilint estwood nicholas cage kurt russell alec baldwin jhon trawolta robert de niro ve al pacino katilirsa iyi olur
    Gelsin yinede izlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Gelsin yinede izlerim

Alıntıları Göster
    Bu ekip oturup tavla oynasın muhabbet etsin yine izlenir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.