Şimdi Ara

“Cehennem” sinemaya uyarlanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: damon_elena

quote:

Orijinalden alıntı: Damarlarımdaki Asil Kan

quote:

Orijinalden alıntı: janjanahmet

quote:

Orijinalden alıntı: Damarlarımdaki Asil Kan

Yeri değilde serinin ilk kitabı Melekler ve Şeytanlar değil mi ?

Evet o.

Teşekkürler,konu sahibi Da Vinci Şifresi yle başlayan seri demişte şüpheye düştüm.

Çünkü Da vinci şifresi, melekler ve şeytanlardan daha önce filme aktarıldı

Filmlerini izlemedim bilmiyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DündenBugüne

Diger kitaplarin film haberi cikinca morali bozulanlar bu fil istanbulda geciyor diye neden cok mutlular anlamadim sanat kimsenin umurunda degil mi?

Istanbul`a parayla yapilamayacak kadar kiymetli, ucretsiz bir reklam olacak tabii kide sevinecegiz
  • Nedense Tom Hanks'in oynadığı her filmi beğeniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Nedense Tom Hanks'in oynadığı her filmi beğeniyorum.

Ben de aynı şekilde filmlerini seviyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geç bile kaldılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabını okumadım ama filmini izlerim artık
  • Kitabın büyük bölümü falan İstanbul'da geçmiyor. İtalya'da geçiyor yine olayın büyük bölümü.
  • İtiraf ediyorum Dan Brown'ın hiç bir kitabını okumadım ama Tom Hanks merak uyandırdı
  • Melekler ve Şeytanlar,Da Vinci şifresini okudum ama iki filme de en fazla yarım saat dayanabildim filmler hiç olmuyor.Bari bu sefer güzel bişey çıksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: NJP

quote:

Diger kitaplarin film haberi cikinca morali bozulanlar bu fil istanbulda geciyor diye neden cok mutlular anlamadim sanat kimsenin umurunda degil mi?

Istanbul`a parayla yapilamayacak kadar kiymetli, ucretsiz bir reklam olacak tabii kide sevinecegiz

Ah sizi gidi milliyetciler sizii

Hocam saka maka ama sanat bu sanatin reklami olmaz sanat guzel oldugu surece her yerde aynidir

• Tom Hanks'i İstanbul'da görmemiz bile çok gzel olacak. İnşallah 3. dünya ülkesi gibi gösterilmez.

• quote:

quote:

quote:

Hocam saka maka ama sanat bu sanatin reklami olmaz sanat guzel oldugu surece her yerde aynidir

Hocam bahsettigimiz kitap aman aman sanatsal kaygı taşımıyor aksine ticari kaygılar ağır basıyor . Tabii size saygı duyuyorum.

Irk milliyetçiliğine karşıyım kesinlikle fakat ülke milliyetçiliği toplumun her halkasını dışarıya karsı birleştirdiği sürece iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Kitabın büyük bölümü falan İstanbul'da geçmiyor. İtalya'da geçiyor yine olayın büyük bölümü.

Doğru final bölümü sadece İstanbul'da Medyanın işgüzarlığı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bahsettigimiz kitap aman aman sanatsal kaygı taşımıyor aksine ticari kaygılar ağır basıyor . Tabii size saygı duyuyorum.

Irk milliyetçiliğine karşıyım kesinlikle fakat ülke milliyetçiliği toplumun her halkasını dışarıya karsı birleştirdiği sürece iyidir

Katiliyorum bu kitabin tam sanat olmadigina ancak yine de ulusalciliga soguk baktigim icin boyle dedim

• Kitaptan alacağınız zevki hiçbir zaman filminden alamazsınız. Ben hüsrana uğradım.
  • Heyecanla filmi bekliyorum. Kitabı şuan okumayacağım çünkü her ergenin elinde bu kitap var. Tam bir popüler kültür ürünü haline gelmiş.
  • İhanet Noktası romanı neden filme uyarlanmıyor yoksa Nasa lobi mi yapıyor en sinematik romanı odur yazarın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.