Şimdi Ara

“Cehennem” sinemaya uyarlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dan Brown’ın, hikayesinin büyük bölümü İstanbul’da geçen romanı “Cehennem” sinemaya uyarlanıyor. Da Vinci Şifresi’yle başlayan serinin üçüncü filminde de Oscar’lı aktör Tom Hanks başrolde. Çekimlerin büyük kısmı İstanbul’da yapılacak.

Habertürk'ün haberi:

• Buyuk bir reklam olacak Istanbul icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NJP

Buyuk bir reklam olacak Istanbul icin.
    İnşallah yine Taken2 filmindeki gibi İstanbulun en olmadık yerlerini filmde göstermezler.Biraz güzelliklerini de göstersinler abi.
  • Kitabı okumadım. Hangi mekanlarda geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

İnşallah yine Taken2 filmindeki gibi İstanbulun en olmadık yerlerini filmde göstermezler.Biraz güzelliklerini de göstersinler abi.

Alıntıları Göster
    En olmadık yerimi ?
    Üstad ayasoyfa ve yerebatan sarnıcında geçiyor olay....
  • quote:

Orijinalden alıntı: don quijote de la mancha

En olmadık yerimi ?
    Üstad ayasoyfa ve yerebatan sarnıcında geçiyor olay....

Alıntıları Göster
    Mekan surlar olabilir ,Yere batan Sarnıcı olabilir,ya da hristiyan objelerin kullanılacağı hristiyan temalı bir müze olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6055013EF

Mekan surlar olabilir ,Yere batan Sarnıcı olabilir,ya da hristiyan objelerin kullanılacağı hristiyan temalı bir müze olabilir.

Alıntıları Göster
    Diğer kitaplarından Dijital Kale, Melekler ve Şeytanlar'ı bitirdim Dijital Kale sinemaya uyarlanmamıştı zaten ama Melekler ve Şeytanlar gayet başarılıydı diğer kitaplarını okumadan Cehennem kitabını okumak istemiyorum çünkü birbirleriyle bağlantılı olabilir diye düşünüyorum ki öyle de zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6055013EF

Alıntıları Göster
    Okuyanların en sıkıcı Dan Brown kitabı diye eleştiride bulunmuşlardı, buna mukabil alıp okumak içimden gelmedi. Nasıl sa en yakındaki adam hain çıkar diye :P, Filmi çıksında izleyelim o daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azuredragon

Okuyanların en sıkıcı Dan Brown kitabı diye eleştiride bulunmuşlardı, buna mukabil alıp okumak içimden gelmedi. Nasıl sa en yakındaki adam hain çıkar diye :P, Filmi çıksında izleyelim o daha iyi olur.

Alıntıları Göster
    En sıkıcı dan brown kitabımı ? O çok bilmiş arkadaşlara selam söylüyorum....Kitap akıyor resmen su gibi...Bir çırpıda bitirdim ben...
  • quote:

Orijinalden alıntı: don quijote de la mancha

En sıkıcı dan brown kitabımı ? O çok bilmiş arkadaşlara selam söylüyorum....Kitap akıyor resmen su gibi...Bir çırpıda bitirdim ben...

Alıntıları Göster
    İnşallah gene İstanbulu 3. dünya ülkesi olarak göstermezler. Bknz: Skyfall.
  • İstanbulda film çekilmesin mümkünse aşağılıyorlar resmen en pis yerleri gösteriyorlar maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AC91B499F

İstanbulda film çekilmesin mümkünse aşağılıyorlar resmen en pis yerleri gösteriyorlar maalesef
    kitapta istanbul tasviri mukemmel yapılmıstı umarım filmdede aynı sekılde olur ve ıyı bı tanıtım yapılmıs olur
  • Eveet Ayasofya,Yerebatan Sarnıcı güzel yerler en azından bekliyoruzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

Diğer kitaplarından Dijital Kale, Melekler ve Şeytanlar'ı bitirdim Dijital Kale sinemaya uyarlanmamıştı zaten ama Melekler ve Şeytanlar gayet başarılıydı diğer kitaplarını okumadan Cehennem kitabını okumak istemiyorum çünkü birbirleriyle bağlantılı olabilir diye düşünüyorum ki öyle de zaten.

Ana karakterden baska hikaye olarak bir baglanti yok.
  • Yeri değilde serinin ilk kitabı Melekler ve Şeytanlar değil mi ?
  • Diger kitaplarin film haberi cikinca morali bozulanlar bu fil istanbulda geciyor diye neden cok mutlular anlamadim sanat kimsenin umurunda degil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damarlarımdaki Asil Kan

Yeri değilde serinin ilk kitabı Melekler ve Şeytanlar değil mi ?

Evet o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjanahmet

quote:

Evet o.

Teşekkürler,konu sahibi Da Vinci Şifresi yle başlayan seri demişte şüpheye düştüm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: janjanahmet

quote:

Evet o.

Teşekkürler,konu sahibi Da Vinci Şifresi yle başlayan seri demişte şüpheye düştüm.

Çünkü Da vinci şifresi, melekler ve şeytanlardan daha önce filme aktarıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: DündenBugüne

Diger kitaplarin film haberi cikinca morali bozulanlar bu fil istanbulda geciyor diye neden cok mutlular anlamadim sanat kimsenin umurunda degil mi?

Film kaliteli olduğu sürece sıkıntı yok bence. Kitabın değerini düşürmesin yeter
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.