Şimdi Ara

Çek Cumhuriyetindeyim sorularınız varsa buyrun (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
10
Favori
19.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olaylarda çekler gözüme çarpıyor.Çok azgın bir millet mi ? Malum olaylar gençler arasında yoğun mu ? Partiler var mı ? Tabi normal parti değil anladın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: starcloth

olaylarda çekler gözüme çarpıyor.Çok azgın bir millet mi ? Malum olaylar gençler arasında yoğun mu ? Partiler var mı ? Tabi normal parti değil anladın.

Malum olaylar yoğun yoğun her yerde ama partiye ben daha denk gelmedim çok azgın değiller bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumda çek satış konusu çok popüler. Oradakilerin bundan haberi var mı
  • cancan_burak kullanıcısına yanıt
    Insan insana bunu yapar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mtn2013

Insan insana bunu yapar mı?

• Ne yaparsan yap sakın dönme.
  • Çekya ile ilgili değil ama erasmusta sınavı kazanınca gidememe gibi bir durum olabiliyor mu çok kişi başvurdu diye
  • hocam çek cumhuriyeti ile türkiye deki yaşamı, ekonomiyi, hayat standartlarını karşılaştırabilir misin?
  • barabarabarbara kullanıcısına yanıt
    Sınav ve en az 1.yıl sonundaki ortalamana bakılıyor ikisinin belli bir yüzdesi alınıyor , sallıyorum 3 ortalaman var sınavdan 70 aldın (bizde 60 ve üstü tercih yapabiliyordu) baska biride 3 ortalama yaptı sınavdan 71 aldı senin önüne geçer. Hem ortalama hem sınav önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtn2013

quote:

Orijinalden alıntı: mazot yuklu tanker

Çek cumhuriyetinde çok mu çekiyolar?

Kendine " Bunlar ne biçim sorular kaç yaşındasın sen " gif ini yolla

Asdfghjkş :)))))))

• Yapıyorlar bkz; Czech Massage

• Ele düşen hatunları ne yapıyorsunuz ?
  • Nikky Dream ablamız nasıl iyiler mi?
  • Hocam bende ailemle turist amaçlı gittim Praga da şehir gezi olarak harika felan ama yaşanabilirmi hiç bilmiyorum her yer iğrenç yemek kokuyor dediğin gibi domuz yemez isen her şey çok pahalı ve ayrıca ff hariç domuz olmayan et bulmaj çok zor . Ama açık ara Avrupanın en güzel kızları orada tabi polonya ve portekize gitmedim ama 😁 Birde öğrenci açısından avrupada kalınabilir ülkeler açısından kaça koyarsın bende gitmek istiyorum bir dönem ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Forumda çek satış konusu çok popüler. Oradakilerin bundan haberi var mı

Hahahahahah :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza239

hocam çek cumhuriyeti ile türkiye deki yaşamı, ekonomiyi, hayat standartlarını karşılaştırabilir misin?

Çek cumhuriyetinde bir düzen var ve çok temiz sekilde işliyor , kesinlikle her dükkanın , magazanın kapısında çalışma saatleri yazar ( belki kanundur bilmiyorum ) ve saat 6 da mı kapanıyor 6:01 de içeri müşteri alınmıyor kazanç önemli degil o saatte çıkıp gidiyorlar çalışma saatleri çok önemli ve rahatlarına düşkünler biraz. Türkiyenin bana göre şöyle bir avantajı var istediğimiz her seyi çok kolay bulabiliyoruz. Burda bir berber e bile gidemiyorsun istediginde randevu al gel diyor , ya da Turkiyede giriyorsun ucuzculara ne ararsan var burda o sistem yok. Ekonomi olarak insanları orta sınıf ve alt gibi gorunuyor evsizler var her yerde asgari ucretleri 300 € civarında sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Blaize

Yapıyorlar bkz; Czech Massage

Pisliksin sen şeytansın sen uzak dur pislik seni pislik
  • Yere düşen çekleri napiyorsunuz hocam kirdiriyor musunuz ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sad Amore

Hocam bende ailemle turist amaçlı gittim Praga da şehir gezi olarak harika felan ama yaşanabilirmi hiç bilmiyorum her yer iğrenç yemek kokuyor dediğin gibi domuz yemez isen her şey çok pahalı ve ayrıca ff hariç domuz olmayan et bulmaj çok zor . Ama açık ara Avrupanın en güzel kızları orada tabi polonya ve portekize gitmedim ama 😁 Birde öğrenci açısından avrupada kalınabilir ülkeler açısından kaça koyarsın bende gitmek istiyorum bir dönem ama

Ben sürekli ögrenci olsam Almanyanın önüne ( almanyadan kastım Berlin Dresden i gördüm özellikle Berlin i hiç beğenmedim ) Viyananın arkasına( kesinlikle burda okunur) koyardım ama daha görmediğim yerler var , sürekli öğrendi olarak öncelikli düşünülmemeli bence , en fazla Prag da kaliteli bir okulda Charles University gibi.

• trivela67 kullanıcısına yanıt
    Bi bitmediniz be

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.