Şimdi Ara

Çek Fotoyu Gel Burda 5800, 5530 'ını Göster, Ekranına En Son Ne Ne Yaptın ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hadi arkadaşlar, her kes telefonunun en son halini burda göstersin. Çekin fotoyu, videoyu, burda en son model ekran koruyucularımızı gösterelim. Kimbilir neler neler çıkacak ortaya; İşte bu benimkisinin en son hali(Maviş yada Hindi Mavisi yada namı diğer; Turkey Blue);

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papist -- 31 Ekim 2009; 13:24:50 >

• başlıktaki "çok " ne anlama geliyor?
  • Alim telefonu çokum koycam buraya
  • enteresan bı konu bakalım kac kısı ilgi gosterecek...
  • bence sadece 5800 deil.. 5800, 5530 ve ilerisi için X6da olmalı.. sonuçta hepsinin kullandığı düzen aynı ve daha iyi bi paylaşım alanı olur dokunmatik telefona sahip arkadaşlar arasında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 31 Ekim 2009; 12:03:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

başlıktaki "çok " ne anlama geliyor?

Bi yanlışlık hatası olmuş.. Düzeltildi.. sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papist -- 31 Ekim 2009; 13:01:54 >
  • alırsam eğer bende koyarım artık (=
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Almayanlar aradan çıksada alanlar fotoğraf eklese bende merak ettim ekran görüntülerine bakmayı severim.
  • Ortalama 3 günde bir değiştiriyorum. Şimdilik bu. Yarın ne olacağı belli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 4 Kasım 2009; 0:46:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Re-Atum

Ortalama 3 günde bir değiştiriyorum. Şimdilik bu. Yarın ne olacağı belli olmaz.

Telefonu biraz silin, temizleyin yahu..

• Papist kardeşim teman güzelmiş gerçekten. Linkini alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

Orijinalden alıntı: Re-Atum

Ortalama 3 günde bir değiştiriyorum. Şimdilik bu. Yarın ne olacağı belli olmaz.

Telefonu biraz silin, temizleyin yahu..

Suç telefonda değil, benim ekranın çözünürlülüğünde.

• Benim 5800'ımdan birkaç ekran görüntüsü;

• quote:

Orijinalden alıntı: anilozler

Benim 5800'ımdan birkaç ekran görüntüsü;

iyi güsel de sizin orda ayna da mı yok ?

• ayna durumunu anlamadım??
  • arkadaş neden telefonun fotoğrafını çekmek yerine ekranın screenshot'ını aldığımı merak etmiş...

bunlar hazır vardı foto çekmekle uğraşmayayım dedim. sonuç aynı değil mi???
  • arkadaşlar çok cahilce olacak belki ama nokia 5800 ex,'de fm transmiter mevcut mu?bu konuda resm bir bilgiye ulaşamadım.fm rds radyodan bahsediliyor ancak trans. hakkında açıklama yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asymetry -- 5 Kasım 2009; 1:45:50 >
  • Nedir Ayna muhabbeti ben de anlamadım :)
  • tr
    quote:

Orijinalden alıntı: asymetry

arkadaşlar çok cahilce olacak belki ama nokia 5800 ex,'de fm transmiter mevcut mu?bu konuda resm bir bilgiye ulaşamadım.fm rds radyodan bahsediliyor ancak trans. hakkında açıklama yok.

transmitter resmi olarak yok ama programla olabilecek birşey mi bilmiyorum belki donanım desteklemesi gerekir o yüzden yazılımla olmayabilir

aynayı ben de anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.