Arkadaşlar opera devamlı güncelleştirmek ister misin diye uyarı atıp duruyor. Oyun oynuyorum otomatik açılıyor oyundan çıkartıyor. Güncelleştirdim ama eski kullandığım versiyon daha iyiydi şimdi tekrardan onu yükledim ama hala aynı yazı çıkıp duruyor. Ben bu durumu nasıl engelleyebilir? Güncelleitirmk istemiyom hemşerim diye e mail atıcam yakında operanın şirketine zorla mı hemşerim diye
Ayrıca umarım başlığı doğru konuda açmışımdır. 15 dakika aradım en uygun burası olur diye düşündüm ondan burada açtım konuyu.
Güncelle kurtul sen de üzülme , Opera da üzülmesin
Otomatik güncellemeyi kapatmak için: Program Filese ye gidin. Opera klasörü içindeki "opera_autoupdate" yazan uygulama dosyasını buradan(kes ile) çıkartıp bir yere yapıştırın. Silerseniz otomatik güncellemeyi tekrardan açamazsınız yani aşağıdaki işlemi yapamazsınız. Otomatik güncelleme yapmak isterseniz tersini yapın yani opera klasörüne"opera_autoupdate"yi tekrardan yapıştırın.
quote:
Orijinalden alıntı: dr.KEL
Arkadaşlar opera devamlı güncelleştirmek ister misin diye uyarı atıp duruyor. Oyun oynuyorum otomatik açılıyor oyundan çıkartıyor. Güncelleştirdim ama eski kullandığım versiyon daha iyiydi şimdi tekrardan onu yükledim ama hala aynı yazı çıkıp duruyor. Ben bu durumu nasıl engelleyebilir? Güncelleitirmk istemiyom hemşerim diye e mail atıcam yakında operanın şirketine zorla mı hemşerim diye
Ayrıca umarım başlığı doğru konuda açmışımdır. 15 dakika aradım en uygun burası olur diye düşündüm ondan burada açtım konuyu.
Merhaba hijackthis yükle logu pm den bana gonder sorunu çözelim. Hayırlı Forumlar.
Quard
kullanıcısına yanıt
teşekkürler sprun çözüldü. ,saolasın.
dr.KELD
kullanıcısına yanıt
Rica ederim(bir şey değil)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme